gerçekler neler yardım edin !!! Chi enerjisi gerçek mi?
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
gerçekler neler yardım edin !!! Chi enerjisi gerçek mi?
ben bi çok kişiden bi çok yerden araştırıyorum bu telekineziyi.kimisi chi enerjisi ve çakralardan bahsediyor, kimisi beyin gücü olduğunu beyinde üretilen enerjinin gözler ve eller aracılığı ile evreni kaplıyan "esir" sayesinde havada ve boşlukta iletilebildiğini (ki ben en çok beyin gücüne inanıyorum) söylüyor.chi enerjisinin olmadığını düşünüyorum ama bunun oldğunu söyleyip bu yöntemlerle telekinezi yapanlar var.hemde pro adamlar yani bu sitedeler (mesela fenomen :D:D bide ozina cisim uçuruyodu öle bi resmi vardı :D)bi tane kitaptan da araştırıyorum asıl telekinezi için okuyodum ama orda telepatiden ve insanın düşüncelerini okumaktan bahsediyodu ilgimi çekti ve mantıklı geldi ama telekineziye çok az bi alan ayırmış kitapta yeterli değildi.ama kitapta uçuk şeylerdende bahsediyomuş ilerde mesela düşüncesini maddeleştrip boşluktan etten kemikten adam çıkaran bi kişiden bahsediyodu.(kitabın adı "telekült gücü" bu arada )ya ben psi wheel döndürüyorum bakın "http://www.youtube.com/watch?v=5f3Qqusu3Uw" ama kafam iyicene karışmaya başladı bi yardım edin hacılar ya :D dediğim gibi çakralara falan çok inanmıyorum çünkü evreni saran enerjiden bahsediyolar.bu enerjiyi çekip kullanabileceğimizden bahsediyolar .evreni saran enerji bildiğin hinduizm dir yani bana ters biraz.ama tabi yalnışımda olabilir .tüm deneyimli olanlardan yarım bekliyorum.bana açıklamalar getirn lütfen :D . özellikle beyin gücüne inanlar lütfen bana "burdayım gel kardeş yardım edeyim" desin.
En son Admin tarafından 13 Ağu, 03:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlendi
Sebep: Başlık düzenlendi
kulaklar olabildiğine doygun, gözler olabildiğine aç.dünya islama ,islam temsile muhtaç...
-
Re: gerçekler neler yardım edin !!! Chi enerjisi gerçek mi?
hala bekliyorum yardımlarınızı ltfen çok önemli çünkü kafam karışıyo bu şekilde bi netliğe ulaşmam lazım.chi enerjisini kullananlarda yardım etsin olablir mesela "hayır senin yalnışın var chi vardır hinduizm deildir aslında " gibi yorumlarda gelebilir tabi bu kadarcık deil açıklamalı :D ama cidden yardım edin beynim bulandı düşündükçe telekineziyi yapamıycakmışım gibi geliyo . bana sağlam temel lazım temele oturtcam yoksa gerisini yardım edin !
kulaklar olabildiğine doygun, gözler olabildiğine aç.dünya islama ,islam temsile muhtaç...
-
gel kardeş yardım edeyim :) . aslında bende en başında chi ye pek inanmazdım . zaten çoğu insanın pek bilgisi olmadığı bi konu telekinezi. yani bazı şeyler tam açıklığa kavuşmadı. Uzay bilimi gibi düşün . uzaylılar olabilirde olmayabilirde ikisi içinde kanıt çok . telekinezidede aynı durum mevcut ne yazıkki . ama yeni araştırmalar videolar belgeseller ve kitaplar beni chi enerjisine inandırdı . tabi burda araştırdığım forumlardaki beyin gücünü savunan insanların cahilliğide beni bu düşünceye yitmiş olabilir. bilemiyorum :) . Çakra kesinlikle gerçek. bu çoğu dinde vardır . vücüttaki enerji topu olarak geçiyor genelde . ayrıca bilim insanlarıda inanıyor çakra olayına. çoğu başarılı alternatif tıp uzmanının bunla ilgili programı felan var ender saraç felan filan bana chi daha mantıklı geliyor ama . işi beyin gücüne döktüğümüz zaman insanlar oldukça saçmalıyor yok arabayı kaldırmak la peçete kaldırmak aynı şey yok arabanın motorunu daha iyi seviylere taşıdım yok ıq seviyemi artırdım felan . ama chi ciler de böyle bi durum yok . yapabileceğin şeylerin abartı olmadığı belli bana kalırsa sen araştır . insanların dediklerini boşver .
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
hahahah :D O resim bana ait değil ben değilim o . BİDE ÇOK SABIRSIZ DAVRANIYOSUNUZ biraz bekleyin yakın zamanda gerekli açıklamalar gelir
pixies forever <3<3
-
bilen birilerinin bana açıklayıcı cevap vermek için hazırlandığını umarak beklemeye devam ediyorum...
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
T.KStyle'e katılıyorum.Çakralar ve evreni saran enerji bütün dinlerde var hatta Kuran'da da geçiyor(Hadid Suresi 12.ayet, Hac Suresi 19.ayet, Müminun 17.ayet, Casiye Suresi 20.ayet, Bakara Suresi 7.ayet).Bence chi daha mantıklı ama beyin gücü ile de bazı şeyler yapılabilir.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-
Biraz karmaşık bir iş gerçekten.Eğer enerji yok derseniz bunun üzerinde daha fazla yalanlama yapabilirsiniz.Yani enerji geliştirme vs herşey aslında insanın inancını kamçıladığı için etkili oluyor bilinçaltına inanç mesajını verdiği için etkili oluyor diyebilirsiniz.Diğer yandan enerji var deseniz dağdan koparılan parçanın helvaya dönüşmesi,su üzerinde yürümek,bast-ı zaman gibi olayları hangi enerjiyle açıklayacaksınız.Herşey bir rüya olduğu için inanç ile herşey mümkün de olabilir.Yani kimin zoruna giderse gitsin arabayı kaldırmakla peçeteyi kaldırmak inanç düzleminde aynı etkiye sahip olabilir.Diğer yandan herşey gerçek ve belli kurallara göre işliyor ve enerjide bu kuralların en temeli de olabilir.Ve yine kimin zoruna giderse gitsin peçeteyi kaldırmak için gereken enerjiyle arabayı kaldırmak için gereken enerjinin farklı olduğu da söylenebilir.
NOT:Enerji konusunda size önerebileceğim özellikle chi konusunda yapabileceğiniz en etkili çalışma falun dafa egzersizleridir.Falun dafa tai chi hareketlerinin en etkili olanlarının birleştirilmişi diye biliyorum.Ve o sistemi bulan adamın söylediğine göre 5.takım ile çok çok büyük güçlere erişilebilir.(Telekinezi,durugörü vs... üst düzey olarak).Ancek ne kadar doğrudur bilemem.Ama falun dafa en güçlü chi çalışmasıdır...
NOT:Enerji konusunda size önerebileceğim özellikle chi konusunda yapabileceğiniz en etkili çalışma falun dafa egzersizleridir.Falun dafa tai chi hareketlerinin en etkili olanlarının birleştirilmişi diye biliyorum.Ve o sistemi bulan adamın söylediğine göre 5.takım ile çok çok büyük güçlere erişilebilir.(Telekinezi,durugörü vs... üst düzey olarak).Ancek ne kadar doğrudur bilemem.Ama falun dafa en güçlü chi çalışmasıdır...
Sınanıyorsunuz...
- fotino
Sence falun dafa dinen uygun mu?Budizm ile ilgili birçok öğe içeriyor.cehalet yazdı:Biraz karmaşık bir iş gerçekten.Eğer enerji yok derseniz bunun üzerinde daha fazla yalanlama yapabilirsiniz.Yani enerji geliştirme vs herşey aslında insanın inancını kamçıladığı için etkili oluyor bilinçaltına inanç mesajını verdiği için etkili oluyor diyebilirsiniz.Diğer yandan enerji var deseniz dağdan koparılan parçanın helvaya dönüşmesi,su üzerinde yürümek,bast-ı zaman gibi olayları hangi enerjiyle açıklayacaksınız.Herşey bir rüya olduğu için inanç ile herşey mümkün de olabilir.Yani kimin zoruna giderse gitsin arabayı kaldırmakla peçeteyi kaldırmak inanç düzleminde aynı etkiye sahip olabilir.Diğer yandan herşey gerçek ve belli kurallara göre işliyor ve enerjide bu kuralların en temeli de olabilir.Ve yine kimin zoruna giderse gitsin peçeteyi kaldırmak için gereken enerjiyle arabayı kaldırmak için gereken enerjinin farklı olduğu da söylenebilir.
-
Din konusunda gerçekten birşey diyemem çünkü chi çalışmalarına da dine uygun değildir diyen uzmanlar var.Yani gerçekten tartışılan bir konu ama sadece meditasyon amacıyla yapılırsa niyet halis olacağı için birşey olmayacağı kanaatindeyim ancak yine de bir uzmana sormanızı tavsiye ederim.Soru için de ayrıca teşekkür ederim.Önemli bir soruydu...fotino yazdı:Sence falun dafa dinen uygun mu?Budizm ile ilgili birçok öğe içeriyor.cehalet yazdı:Biraz karmaşık bir iş gerçekten.Eğer enerji yok derseniz bunun üzerinde daha fazla yalanlama yapabilirsiniz.Yani enerji geliştirme vs herşey aslında insanın inancını kamçıladığı için etkili oluyor bilinçaltına inanç mesajını verdiği için etkili oluyor diyebilirsiniz.Diğer yandan enerji var deseniz dağdan koparılan parçanın helvaya dönüşmesi,su üzerinde yürümek,bast-ı zaman gibi olayları hangi enerjiyle açıklayacaksınız.Herşey bir rüya olduğu için inanç ile herşey mümkün de olabilir.Yani kimin zoruna giderse gitsin arabayı kaldırmakla peçeteyi kaldırmak inanç düzleminde aynı etkiye sahip olabilir.Diğer yandan herşey gerçek ve belli kurallara göre işliyor ve enerjide bu kuralların en temeli de olabilir.Ve yine kimin zoruna giderse gitsin peçeteyi kaldırmak için gereken enerjiyle arabayı kaldırmak için gereken enerjinin farklı olduğu da söylenebilir.
Sınanıyorsunuz...
- fotino
Bir şey değil ama Diyarbakır'da hiçbir uzman olduğunu sanmıyorum.
-