Biri Bana Yardım Etsin!!!
Moderatör: Sai
Biri Bana Yardım Etsin!!!
Böyle başlıklar açmak saçma ama çok acil bir yardıma ihtiyacım var. Yardıma ihtiyacım olduğum konu sağlığım 1 haftadır kulağıma müzik sesleri geliyor İlk başta hoşuma gidiyodu fakat artık herşey bulanmaya başladı telefonumun melodisi kulağıma geliyor kalkıp bakıyorum arayan marayan yok. Gene müzik kulağıma geliyor kalkıp bakmıyorum kesin gene aynı durum diyerek fakat bu seferde hakikaten aramışlar. Daha bitmedi gökyüzüne uzun uzun bakınca bası şekiller görüyorum gördüğüm şekil genelde insana benzeyen yaratıklar veya hayvana benziyen garip yaratıklar renksiz ve tek boyutlu oluyor ayrıca Gözümün önünden kayıp gidiyor onları tam olarak takip edemiyorum. Lütfen biri baksın yahu vala kafayı yiycem sizce biraz mola mı vermeliyim yoksa bu ciddi bişey mi ?
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Re: Biri Bana Yardım Etsin!!!
banada oluyodu ses duyma ama telekineziyle ilgilenmeye başlamadan önce.ezan sesi duyuyo gibi oluyodum.bi çok sesi ezana benzetiyordum.yine telekineziden önce bende telefon sesi duyar gibi olurdum.kapı çalar sanardım.çok sık olmazdı zaten gerçekle bi zman sora ayırt etmeye başladım dikkatli dinleyince seslerin dha kısık olduğunu ve sürekli olmadığını anladım.böyle yendim.birşeyler görmeye gelince güçlü bi ışık kaynağına bir müddet baktıktan sonra hiç ışık olmayan bi yere git ışık kaynağının şeklini gözün açık yada kapalıyken görüceksin ve tam baktığın yerde olmicak mesela biraz üstte olcak odak noktanın.sen yukarı kaydırınca gözünü gözünle beraber şekilde kaycak.yani takip etmeye çalışırsan kayıyo gibi görürsün.seninkide büyük ihtimalle bu.
kulaklar olabildiğine doygun, gözler olabildiğine aç.dünya islama ,islam temsile muhtaç...
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
3.göz açma çalışmaları yaptın mı?
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
evet biraz yaptım noldu ki ?fotino yazdı:3.göz açma çalışmaları yaptın mı?
ses için söylediklerini anladım ve teşkür ederim fakat benim gördüğüm şey ışık deil basbaya objeler hayvan veya insan benzeri şeyler, eşyalar...pijey yazdı:banada oluyodu ses duyma ama telekineziyle ilgilenmeye başlamadan önce.ezan sesi duyuyo gibi oluyodum.bi çok sesi ezana benzetiyordum.yine telekineziden önce bende telefon sesi duyar gibi olurdum.kapı çalar sanardım.çok sık olmazdı zaten gerçekle bi zman sora ayırt etmeye başladım dikkatli dinleyince seslerin dha kısık olduğunu ve sürekli olmadığını anladım.böyle yendim.birşeyler görmeye gelince güçlü bi ışık kaynağına bir müddet baktıktan sonra hiç ışık olmayan bi yere git ışık kaynağının şeklini gözün açık yada kapalıyken görüceksin ve tam baktığın yerde olmicak mesela biraz üstte olcak odak noktanın.sen yukarı kaydırınca gözünü gözünle beraber şekilde kaycak.yani takip etmeye çalışırsan kayıyo gibi görürsün.seninkide büyük ihtimalle bu.
- fotino
3.göz çalışmaları sonucu insanların duruişiti ve durugörü yetenekleri gelişir.ßy_kanser yazdı:evet biraz yaptım noldu ki ?fotino yazdı:3.göz açma çalışmaları yaptın mı?
hmmmfotino yazdı:3.göz çalışmaları sonucu insanların duruişiti ve durugörü yetenekleri gelişir.ßy_kanser yazdı:evet biraz yaptım noldu ki ?fotino yazdı:3.göz açma çalışmaları yaptın mı?
- Mewtwo
3. Göz Açma Çalışmaları tekniklerine nereden ulaşabilirim?
- fotino
Sitede veya google da ara.İstediğini bulamazsan sana birkaç teknik söylerim.Mewtwo yazdı:3. Göz Açma Çalışmaları tekniklerine nereden ulaşabilirim?
-