PSİ BALL OLDUMU?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
yokum

PSİ BALL OLDUMU?

Okunmamış mesaj gönderen yokum »

arkadaşlar bi süre önce yazmıştım pis wheel çeviremiyorum diye o başlığı açtıktan sonra yine bu siteden 2 vidyo izledim özellikle burak adındaki bi arkadaşın vidyosunu izledikten sonra çevirebildim sanırım 1-1.5 hafta oldu aradan.tek başıma uğraşırken çevirebiliyorum yine yavaş yavaş ve rasgele yöne,yani istediğim yönde dönmesede dönüyo...
ve bu sefer de yine bu siteden okuduğum psi ball i yapmayı deniyorum. ve inanırmısınız sanırım yaptım gibi çünkü bu çalışmayı kendi kendime imajine ettikten sonra ellerim acayip ısınıyo ve terliyo..bundan bi kurtulma yolu varmı acaba? yani top u bi yere yönlendirme ,çünkü ellerim okadar terliyoki uyuyamıyorum,soğuk duvara yapıştırıyorum,demirleri tutuyorum :DDD ve bütün bunlar psi ball olmuş mu demektir acaba?

ayrıca multiplayer arkadaşıma bi sorum olacak,dün akşam psi pet hakkındaki başlığını okudum. ve kendim yapmayı denedim yani şuan hayalimde yumurta olarak duruyor.ama sanki gerçekten varoldu enerjime şekil verdim sanki bilmiyorum ama varlığını hissediyorum. bu kadar yeniyken psi pet yapmak mümkün mü acaba?

şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
selamlar
alemleri gezdi,
bir hicran-ı hiç'in peşinde...
Kullanıcı avatarı
altay00

Re: PSİ BALL OLDUMU?

Okunmamış mesaj gönderen altay00 »

krdesm 1.5 haftada psi ball yapmak zor ben daha 1. haftadayım psi-whell i yönlendirmeden hızlı sekilde döndürüorum sadece okdr yani bence imkansız yanlıs anlama bi video kayarsan seviniriz..
İnanMaK BaşARmANın YarısıDıR...
Kullanıcı avatarı
yokum

ayrıca arkadaşlar bu üç harflileri başımıza bela etmeyelim,acayip tırsarım...
alemleri gezdi,
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

tamam sen uğraşmazsan onlar bela olmazlar..psi ball'a belince olmuş olabilir ya da sen ellerinin ısındığını imajinize ederken üstüne çok düşmüş olabilirsin..yaani demek istediğim psikolojik olarak kendini inandırmış olabilirsin ellerinin terleyeceğine..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

tavsiyem psi ball'ı oluşturduğunu düşün o anlardan birinde psi ball'ının döndüğünü düşün ve onu psi wheel'e yaklaştır eğer psi wheel'de hızlı bir hareketlenme olursa psi ball oluşmuş olabilir..
Kullanıcı avatarı
yokum

arkadaşlar,yemin ederim daha yeni bu kapak tekniği denen şeyi yapıyodum işte kollarımı masanın üstüne koydum kafamıda onun üstüne koydum yarım saattir acayip konsantire olmuştum. yanımda tek sayfa bi not defterinden kopartılmış bi yaprak vardı birden ters döndü , acayip de bi ses çıktı. korktum içeri kaçtım.acayip tırstım bu olaydan...
alemleri gezdi,
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

ben psii ball oluşturuıom ama :cry: atınca bişi olmuo
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

ewt arkadaşım ilk sorundan başlıyorum
1.bu sefer de yine bu siteden okuduğum psi ball i yapmayı deniyorum. ve inanırmısınız sanırım yaptım gibi çünkü bu çalışmayı kendi kendime imajine ettikten sonra ellerim acayip ısınıyo ve terliyo..bundan bi kurtulma yolu varmı acaba?
Cwp: psi ball yapmaya çalışırken enerjini aşırı yönde ellerini ısıtmak için kullanmışsın böyle durumlarda soğuk bir duş öneririm...!Ben termokineziyle uğraşan biri olarak bu tür durumlarla çok karşılaşıyorum soğuk, ılık duş bu işin çaresi...
2.yani top u bi yere yönlendirme ,çünkü ellerim okadar terliyoki uyuyamıyorum,soğuk duvara yapıştırıyorum,demirleri tutuyorum DD ve bütün bunlar psi ball olmuş mu demektir acaba?
Cwp:Psi baLL'un olduğunu kanıtlamak için bi tarafa atman ve ardından reaksiyon alman lazım...bu şekilde en doğru sonuca ulaşabilirsin...
3.ayrıca multiplayer arkadaşıma bi sorum olacak,dün akşam psi pet hakkındaki başlığını okudum. ve kendim yapmayı denedim yani şuan hayalimde yumurta olarak duruyor.ama sanki gerçekten varoldu enerjime şekil verdim sanki bilmiyorum ama varlığını hissediyorum. bu kadar yeniyken psi pet yapmak mümkün mü acaba?
Cwp:Telekinezide bu kadar yeniyken pet yapımı zor ancak enerjini bir pet olarak değilde bir yığın olarak dışa vurmuş olabilirsin...ve o enerjinin varlığını hissetmen normaldir...
4.ayrıca arkadaşlar bu üç harflileri başımıza bela etmeyelim,acayip tırsarım...
Cwp:1 yıldır telekinezi ile uğraşıyorum ama hiç cinlere şeytanlara rastlamadım...eğer rastlayacak olursanız bildiğiniz bir sureyi okuyun...Ayetel Kürsi okuyun mesela...
5.arkadaşlar,yemin ederim daha yeni bu kapak tekniği denen şeyi yapıyodum işte kollarımı masanın üstüne koydum kafamıda onun üstüne koydum yarım saattir acayip konsantire olmuştum. yanımda tek sayfa bi not defterinden kopartılmış bi yaprak vardı birden ters döndü , acayip de bi ses çıktı. korktum içeri kaçtım.acayip tırstım bu olaydan...
Cwp: başlarda telekinezi ile yaptığın şeylerden korkman normal...bence korkma korkulcak bişi olsa biz yapmazdık zaten xD kapak çalışırken kağıdın ters dönmeside enerjini tam olarak yönlendiremediğini gösteriyor...Başlarda bu da normaldir ama ilerledikçe enerjni en iyi şekilde yönlendirmeyi öğreniceksin...

ayrıca da konuda özel olarak ismimin geçmesi beni onurlandırdı...Birilerine küçücük bir yardımım bile dokundusa ne mutlu bana....
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

yokum yazdı:arkadaşlar,yemin ederim daha yeni bu kapak tekniği denen şeyi yapıyodum işte kollarımı masanın üstüne koydum kafamıda onun üstüne koydum yarım saattir acayip konsantire olmuştum. yanımda tek sayfa bi not defterinden kopartılmış bi yaprak vardı birden ters döndü , acayip de bi ses çıktı. korktum içeri kaçtım.acayip tırstım bu olaydan...
Aynısı banada olmuştu ateşe şekil vermeye çalışırken karton oynamıştı xD tırsıntıdan içeri kaçtım xD
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Allah Allah niye korkuyosunuz arkadaşlar :) .. ben çok sevinmiştim kağıdı ilk oynattığımda..sadece biraz heyecanlanmıştım.