Ya cok garip of anlayamıyorum bi turlu
Moderatör: Sai
-
Ya cok garip of anlayamıyorum bi turlu
2.5 yıldır telekineziyle ugrasan biriyim fakat sadece gozumu kapayım imajine ettiğimde dönüyor pipet yada psi wheel normalde de dönse bile cok yavas ve aero kinezide gozum kapalı olmuyor gozum acık ? bi yardım edebilen varmı
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Re: Ya cok garip of anlayamıyorum bi turlu
Aslinda bu senin ne kadar konstantre olduguna bagli. Yada yanlis yol uzerinden gidiyorsun demektir. Simditm hayatini gozden geçir ... Kendini hangi elemente yakin hisediyosun ? Mesela ben kuçuklugumden beri deniz kenarinda yasadigim için hydrokinesis yapabiliyorum. Ve bu yetenegimi ilerletmeden once bende senin gibiydim. Yani ilk once yetenegini bul ve ilerlet, sonra psi ball ve ya psi wheel'i daha iyi ve güçlü yapabilirsin ! Iyi sanslar...
- casper17
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 11 Bilecik
Re: Ya cok garip of anlayamıyorum bi turlu
Sen çakralarını açtın mı? Pipet ve Psi-Whell 1 ayda hallolacak meseleler.Enerji meselesi bu gözlerin açık kapalı olmasında fark yok iyi konsantre ol Pipet ya da Psi-Whell a değil enerjiye odaklan enerjinin boyutuna göre kaşığıda bükersin zor değil ki bunlar 2.5 sene diyorsun :) şaka gibi Enerjini 2.5 senede kontrol edemediysen işin zor tabi doğruysa :)
telekinezi
-