öncelikle kesinlikle inanman lazım..eğer bi deneyim belki olur diye başlarsan hiç başlama başaramazsın..kesin inanıyorsan böyle bir şeyin olduğuna o zaman başla..öncelikle meditasyon yani gevşeme, rahatlama hareketlerinden başlaman lazım..işte sana bir meditasyon taktiği:"Rahat bir şekilde uzanın..
Sabit bir noktaya bakışlarınızı odaklayın. Bu noktaya dikkatle bakın... Bu noktanın bütün ayrıntılarınıgözden geçirerek bakın ve sonra gözlerinizi kapatın...
Gözlerinizi kapattığınızda bir anlık gevşeme hissedeceksiniz. Bu gevşeme gevşeme üzerine konsantre olun ve uzatmaya çalışın. İlk denemenizde bunu hissedemezseniz, bir daha deneyin... Gevşemeyi bütünüyle hissettiğinizde göz kapaklarınızın çevresindeki minik kasları gevşeterek bunu derinleştirin.
Tekrar gözlerinizi açın...
Çok dikkatli olun... Sanki o nokta kaçıp gidecekmiş gibi davranın. Tüm ayrıntılarına dikkat edin...
Sonra tekrar gözlerinizi kapatın...
Dilinizdeki, çevrenizdeki yüzünüzdeki bütün kasları gevşetin. Bu gevşek durumun sizi tamamıyla kaplamasına izin verin.
Tekrar gözlerinizi açın...
O anda gözlerinizi kapatmak isteyeceksiniz. Ama kapatmayın... Çok dikkatli olun. Gözlerinizi seçmiş olduğunuz noktaya iyice odaklayınız. Zihninizin kayıp gitmesine izin vermeyin.
Tekrar gözlerinizi kapatın...
(X dalgasını hissedin ve bunu uzatın. Yavaş yavaş daha önce hiç hissetmediğiniz kadar bir yumuşama dalgasının sizi iyice sarmaya başladığına şahit olacaksınız.
Son bir kez gözlerinizi açarak çalışmayı baştan alın. Noktanıza iyice konsantre olduktan sonra gözlerinizi kapayın ve gevşeme halinin, giderek artarak tüm vücudunuzda ağır ağır dalgalandığını hissedin...
Artık çalışmanız bitinceye kadar gözlerinizi açmayacaksı¬nız. Ama bu arada doğal olarak esnemek, aksırmak ya da kımıldamak isterseniz bunları da yapabilirsiniz."
Bunu bol bol yap ve sonra kapak çalışması yap..kapak çalışması yaparken amaç kapağı oynatmak değildir..amaç konsantrasyonunu bir cisme yöneltmeyi öğrenmektir..kapak çalışması gerçekten çok önemlidir..elinden geldiği kadar fazla vakit ayır kapağa..kapağa bakarken aklına başka şeyler getirme sadece kapağa konsantre ol..1 hafta kapak çalışması yap ve meditasyon yap..sonra psi wheel yap..psi wheel'in nasıl yapılacağını yazayım..bi tane silgi, bi tane iğne ve kare şeklinde ne çok büyük ne çok küçük bir kağıt bul..iğneyi silgiye düz bir şekilde batır sonra kağıdı orta noktalarından katla ve iğneye dengeli bir şekilde yerleştir.. sonra ellerine enerjinin geldiğini düşün ve hissetmeye çalış eğer gerçekten başarırsan ellerinde karıncalanma ve ısınma hissedeceksin..sonra ellerini cisme yaklaştır dikkat et nefesin cismi etkilemesin..sonra kendini kasmadan psi wheel'e konsantre ol ve enerjini cisme boşalttığını düşün..sakın kendini kasma heyecanlanma ve başka şeyler düşünme..aksi takdirde başarısız olursun..ilk denemende yapman çok zor..çok sabırlı olmasın..5 dk kapağa bakmışsın bir şeyler olmasını beklemişsin..5 dk ne ki?ben kapağa 30-40 dk bakıyorum..ben çalışmalara başladıktan 6 ay sonra psi wheel çevirmeye başladım..yani çok sabırlı olman lazım..ayrıca psi wheel çevirmeyi çok sessiz bir ortamda dene..hadi sana başarılar..başka sorun olursa burdayım..