Kaşık Bükme [Ayrıntılı Bilgi]

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
JoLe*
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Kaşık Bükme [Ayrıntılı Bilgi]

Okunmamış mesaj gönderen JoLe* »

Resim
Resim

Nasıl Yapılır?
İlk önce istediğiniz bir kaşığı alın bir masaya koyun.İstedğiniz sertlikde olabilir.Şimdi resimde gördüğünüz gibi kırmızı renkli bir çizgi var kaşığın üstünde bu çizginin tepe noktasını bulun.Yani demek istediğim kaşığın sapının en tümsek noktasını bulun.Ve resimdeki mavi nokta bu tepe noktasını belirttim.Sizler göz kararı bulabilirsiniz.Şimdi ;

1 ) Baş parmağınızı bu tepe noktasına ( mavi nokta ) buraya koyun.

2) İşaret parmağınızı bu tepe noktasının (mavi noktanın) arkasına koyun.Tam arkakasına gelecek şekilde olmalı.

3) Olabildiğince kuvvetli bastırın.Başparmak ve işaret parmağınızla ikisindede güç kullanın

4) Kaşığın başında sarı halkanın olduğu kısma bakın ve bastırma sonucu orda bir koyuluk hissedeceksiniz.Metal kaşık rengi koyulaşacak çok azda olsa farkedeceksiniziniz.

5) Renkde koyulaşma olunca başparmağınızdaki kuvveti sıfıra indirin ve işaret parmağınızla bastırmaya çalışın ama bu nokta çok önemli !!.3. madde de Başparmak ve işaret parmağınızla ikisindede güç kullanın dedim.İşte başparmağınızdaki gücü kullanmayacaksınız bu evrede sadece işaret parmağınızla güç kullanacaksınız.ama başparğınızıda kaşıkdan çekmiyeceksiniz.Peki bu nasıl olacak ? Sadece beyninizde düşünün bütün gücü işaret parmağınıza verdiğinizi düşünün.İlk denemelerde zorlanacaksınız ama başaracaksınız.

6 ) Sadece işaret parmağınıza verdğiniz güç ile resimde gördüğünüz gibi yeşil olan halkanın orda koyulaşma olacak.Bu demek oluyorki kaşığın temel noktalarının direnişlerini düşürdünüz.

7) Son olarak baş ve işaret parmağınızla olabildğince gücünüzü son olarak aynı noktaya kullanın ve Sarı halkadaki koyulaşma kaybolup kaşık bükülecektir.Birazdaha uzatırsanız kırılacaktır.

Tavsiyeler : İlk başta ince kaşıklarda deneğin.Dikkatinizi dağıtacak ortamda bulunmayın.Renk koyulaşmalarını dikkatlice bakın.Kaşığın içi size doğru baksın ve yan tutatrak işlem yapın.

NOT: Çok fazla zorlarsanız,kaşık kırılacaktır

1 Teşekkür Yeter
http://img238.imageshack.us/img238/3977/5485498uq5xq6.gif

MehmetG007
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Kaşık Bükme [Ayrıntılı Bilgi]

Okunmamış mesaj gönderen MehmetG007 »

Sağol hocam deniyorum (:
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

Bu yöntem zihin gücünden çok beden gücüne dayalı.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

parmağımı kırıyodum az kalsın :D
Kullanıcı avatarı
JoLe*
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen JoLe* »

Aslında Doğru Söylüyorsun Kardeşim O Kaşık Bana Göre Sadece Düşünce Gücüyle Eğilmez Bastırmakta Lazım :mrgreen:
http://img238.imageshack.us/img238/3977/5485498uq5xq6.gif

bjkboy
Yaşadığınız İl: 28 Giresun

Okunmamış mesaj gönderen bjkboy »

Resmi yeniden yüklermisin resim gözükmüyo
Levitasyon22
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Levitasyon22 »

2. resim gözükmüyo yeniden upload edip editler misin ?
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.