Levitasyon [Cisimleri Havaya Kaldırmak]

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
JoLe*
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Levitasyon [Cisimleri Havaya Kaldırmak]

Okunmamış mesaj gönderen JoLe* »

Levitasyon Egzersizleri

Levitasyon çalışmaları tek kişi olarak yapılabildiği gibi, bireylerin uyum içinde olduğu ve daha önce telekinezi çalışmalarında başarılı olmuş gruplar eşliğindede yapılabilir...

Öncelikle masanızın üzerine tahtadan yapılmış küçük bir cisim koyun. Rahatça oturup gevşeyin. Dikkatinizi cisme yoğunlaştırın. Onun ağırlığını zihninizde hissetmeye çalışın. Cismin ağırlığının gittikçe azaldığını, hafiflediğini hissederken, şuurunuzun daha çok yoğunlaşmasına ve derinleşmesine izin verin. Cismin ağırlığını kaybettiğini hissettikçedaha derin nefes alın ve nefesinizi verin. Her nefes alış verişinizde cismin daha da hafiflediğini hissedin. İçinizden gelen kuvvet yer çekimini kolaylıkla yenmeye başlayacak. Cismin iyice hafiflediğini hissetdiğinizde, onun yavaş yavaş yükselmesi için kesin bir emir verin. Eğer tam bir konsantrasyon sağlayıp yoğunluğunuzu verebildiyseniz düşünce gücünüz cismin havalanmasını sağlayacaktır. Bu alıştırlmaları sık sık tekrar edin. Sonunda cisminizin hareket etmesini sağlayacaksınız. Cismin ilk havalandığını gördüğünüzde dikkatiniz dağılabilir ve buda cisminizn düşmesine konsantrasyonunuzn bozulmasına neden olabilir. Bunun olmasını istemiyorsanız, dikkatinizin yoğunluğunu devam ettirin ve beyninizden verdiğiniz emri devamlı yineleyini dahada yükselmesini isteyin.

Levitasyon çalışmalarında konsantrasyonun önemi çok büyüktür. Bu yüzden arkadaşlar bu çalışmalara başlamadan önce konsantrasyon egzersileri yapmanızı tavsiye ederim. Belli bir düşünceyi, başka hiçbir düşünceyle kesintiye uğratmadan, en az 20 saniye boyunca tutamıyorsanız şayet, bu çalışmalara hiç başlamayın. Çünkü çok yoğun konsantrasyon sağlamadıktan sonra levitasyon işlemini gerçekleştirmek neredeyse imkansızdır..

Not:Ben Kalem Kullanıyorum Siz Kürdan Yapabilirsiniz

Not:Benim Tekniklerimi Öğrenmek İsteyenler Mesaj Atabilir

1 Teşekkür Yeter
http://img238.imageshack.us/img238/3977/5485498uq5xq6.gif

SheqiL16
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Levitasyon [Cisimleri Havaya Kaldırmak]

Okunmamış mesaj gönderen SheqiL16 »

saol bana lazım olan şey
Kullanıcı avatarı
JoLe*

Önemli Deil Kardeşim Her Zaman (Bursadamı Oturuyorsun) :mrgreen:
SheqiL16
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen SheqiL16 »

evt abi özele gel
Kullanıcı avatarı
JoLe*

Tamam :mrgreen:

haLLowen
Yaşadığınız İl: 25 Erzurum

Okunmamış mesaj gönderen haLLowen »

teşekkürler yoğunlaşma konusunda biraz iyiyim yalnız dikkat ettimde sitedeki çoğu kişinin yaşları düşük :D (yanlış anlaşılmasın daha önce pek rastlamamıştım hep büyüklerdi ondan )
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

haLLowen yazdı:teşekkürler yoğunlaşma konusunda biraz iyiyim yalnız dikkat ettimde sitedeki çoğu kişinin yaşları düşük :D (yanlış anlaşılmasın daha önce pek rastlamamıştım hep büyüklerdi ondan )
Büyükler girmeyince site bize kaldı ne yapalım :D

Ayrıca yaşım 15 profilde yanlış yazıyor.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
haLLowen
Yaşadığınız İl: 25 Erzurum

Okunmamış mesaj gönderen haLLowen »

@fotino

sen levitasyon yapabiliyormusun dün denedim kürdanla ama pek olmadı sonra " O Ses Türkiye" yi izlerken müziğe verdimm kendimi kardeşim kürdanın havalandığını söyledi ama bi daha hareket bile ettiremedim :D
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

haLLowen yazdı:@fotino

sen levitasyon yapabiliyormusun dün denedim kürdanla ama pek olmadı sonra " O Ses Türkiye" yi izlerken müziğe verdimm kendimi kardeşim kürdanın havalandığını söyledi ama bi daha hareket bile ettiremedim :D
Bu aralar pek çalışma yapamıyorum malum okul var. Çalışma yapınca da chi üzerinde çalışıyorum, pek telekinezi üzerinde çalışmıyorum.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
yokks
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen yokks »

Benim yoğunlaşma konusunda azcık sorun var yardımcı olacak bir konu yada bilgi var mı elinizde (teşekkürler bu arada)