Psi - Pet'i olanlar...
- SuyuNKaLßi
Re: Psi - Pet'i olanlar...
@netenes
psişik koruma kaLkanı diye birşey duymuştum onu araştırmaLısın.OLabiLecek her türLü saLdırıLarı enqeLLer diye biLiyorum nazar büyüde dahiLdi qaLiba*
psişik koruma kaLkanı diye birşey duymuştum onu araştırmaLısın.OLabiLecek her türLü saLdırıLarı enqeLLer diye biLiyorum nazar büyüde dahiLdi qaLiba*
Suratımda her suç ayrı bir imza..Benmişim kendime en büyük ceza..!
-
Isıran uzun büyük bir ejderse psi pet olmaya bilir.Benzer bir şey daha var.
Ejder ısırığı:
Ki enerjinizi avucunuzda yoğunlaştırın.
Çin stili bir ejderhanın avucunuzdan çıktığını ve karşınızdaki bir insanın belli bir yerini çok fena ısırdığını hayal edin.Bir etki oluşması için saldırının deriye yapılması gerekir.Bu saldırı en çok kol bileğine zarar verir.Eğer doğru yapılırsa karşınızdaki insan ısırılan yerinde oldukça güçlü bir şok hissedecektir.
Forumda görmüştüm.=)
Ejder ısırığı:
Ki enerjinizi avucunuzda yoğunlaştırın.
Çin stili bir ejderhanın avucunuzdan çıktığını ve karşınızdaki bir insanın belli bir yerini çok fena ısırdığını hayal edin.Bir etki oluşması için saldırının deriye yapılması gerekir.Bu saldırı en çok kol bileğine zarar verir.Eğer doğru yapılırsa karşınızdaki insan ısırılan yerinde oldukça güçlü bir şok hissedecektir.
Forumda görmüştüm.=)
Telekinezi yapamıyorummmmm!!!(Belki azcık yapıyorumdur) =) =)
evet bende biliyorum zaten bunu diyordum ama eski zamanlardaydı şimdi bıraktı
-
ALLAH'ım delircem yuh delirmeye başlıyorsun ve şizofrenliğe doğru adım atıyorsun psişik saldırılardan yok bilmemne yok ejder yokdüşman ulan kim senle uğraşacak resmen şizofrensin aklın sana oyun oynuyor :D:D:D telekinezi sitesi burası parapsikoloji dersi vermek istiyorsan başka yere git...Senin saçmalıklarını dinleyemeyiz milleti korkutma uydurma psişik varlıkmış nerede duyulmuş biraz yavaş at...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
İlk sayfada biri saçmalamışda ona yazıyordum meğerse 3 uncu sayfaya kadar gelmiş konu ustune alınması gereken alınır.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
said o kişi benmiyim hacı
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
-
knsptk nikli kişiye yazdım.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
tmm beyler sakin said sakin knk sakin
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
pet ingilizcede evcil hayvan demek.. psi pet ise düşüncenle yarattığın,istediğin şekli ve özelliği verebildiğğin bir evcil hayvan. :) [ yeni başladım ama çabuk kaptım bu işi heralde :D ]delux_74 yazdı:pet ne ben anlamadım :(
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
-