AstraL SeyahaT
-
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
AstraL SeyahaT
Bana Bu Konuda Yardımcı Olun Tam Çıkıcam Kalbim Çok Hızlı Atıyor Kendi Kendine Gözlerim Açılıyor Göz Kapaklarım Titriyor Ve Dün Akşam Çıkarken Bir Anda Yatağa Düştüm Anlamdım Ve Çok Korktum 10 cm Felan Yatağa Düştüm Yardım .ss
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: AstraL SeyahaT
Konu yanlış yerde. Astral seyahat ile ilgili konuları www.astralseyahat.net sitesine açarsanız daha iyi olur.
Soru ile ilgili şunlar söylenebilir,
Kontrollü çıkışlar sağlanıncaya kadar bu tür tepkilerin olması gayet doğaldır. Neticede insanoğlu 3. boyut için yaratılmıştır. Bedeni ve ruhi işleyişi de buna göre programlanmıştır. Allah çalışana her ilmi verir yalnız normal olmayan durumların yaşanacağını da bilmek gerekir.
İnsan bilmediğinden korkar ve endişe duyar. Çalışmalara başlamadan önce konu ile ilgili tüm bilgileri edinilirse bu tür şeylerin normal olduğunu bilineceğinde çok daha sakin çıkışlar yaşanacaktır. İlk çıkışlarda korku doğaldır çünkü normal yaşantımızın dışında tecrübeler yaşıyoruz.
Soru ile ilgili şunlar söylenebilir,
Kontrollü çıkışlar sağlanıncaya kadar bu tür tepkilerin olması gayet doğaldır. Neticede insanoğlu 3. boyut için yaratılmıştır. Bedeni ve ruhi işleyişi de buna göre programlanmıştır. Allah çalışana her ilmi verir yalnız normal olmayan durumların yaşanacağını da bilmek gerekir.
İnsan bilmediğinden korkar ve endişe duyar. Çalışmalara başlamadan önce konu ile ilgili tüm bilgileri edinilirse bu tür şeylerin normal olduğunu bilineceğinde çok daha sakin çıkışlar yaşanacaktır. İlk çıkışlarda korku doğaldır çünkü normal yaşantımızın dışında tecrübeler yaşıyoruz.
Aramak, güzel bir çabadır.
atma be 10 cm nasıl yükselicen :D :D :Dokanbaba1234 yazdı:Bana Bu Konuda Yardımcı Olun Tam Çıkıcam Kalbim Çok Hızlı Atıyor Kendi Kendine Gözlerim Açılıyor Göz Kapaklarım Titriyor Ve Dün Akşam Çıkarken Bir Anda Yatağa Düştüm Anlamdım Ve Çok Korktum 10 cm Felan Yatağa Düştüm Yardım .ss
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Mesafelere takılmayalım. Başlık kilitli olduğu için cevap ta yazamaz. Cevap hakkı doğuracak tarzda yazmayalım.
Aramak, güzel bir çabadır.
-