ODAKLANMA TEKNİĞİ

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
optimist_21

ODAKLANMA TEKNİĞİ

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

psişik yetenekleri geliştirmenin temelinde odaklanma yatmaktadır, bazı arkadaşlar odaklanarak zaman kaybetmemek için odaklanmadan paldır küldür uygulamaya geçiyor ve sonuç alamıyor.

psişik yetenekler sağ beynin aktif olmasıyla ortaya çıkar ama insanlar genellikle sol beyinlerini kullanmaktadır.

sol beyin yorum yapar, fikir üretir, eleştirir, karşılaştırmalar yapar vs. sağ beyin ise daha çok sezgilerle ilgili bir bölümdür.

sağ beynin devreye girmesi için sol beynin susması gerekir yani kafanızın içinde dönüp duran diyaloglar havalarda uçuşan şarkı sözleri gün içinde yaşanan olaylar vs. her iki beyin aynı anda aktif olmaz.

bizim yapacağımız iş sol beyni susturmak ve zihni kendi haline bırakarak sağ beynin devreye girmesini sağlamak.

sağ beyni devreye sokmak isteyen arkadaşlar varsa zamanlarından fedakarlık yapmak zorundalar çünkü sağ beyin disiplinli odaklanma çalışmaları yapılarak geliştirilir ve artık bir süre sonra yoğun disiplin içinde olmadan sağ beyin kullanılarak psişik yönler açığa çıkar.

lafı fazla uzatma da konuya gel dingil(bir arabanın önemli parçalarından biri) diyecek olursanız yöntem şöyle;

rahat bir yerde oturun, ve diyaframınızdan nefes alın yani omuzlarınızı kaldırmadan bir çiçeği koklar gibi ağzınızdan derin nefes alıp verin 10-15 kez yapın.

sonra sağ burun deliğinizi kapatarak sol burnunuzdan derin nefes alın ve sol burun deliğinizi kapatarak sağ burun deliğinizden nefesi verin 15-20 kez gevşediğinizi hissedin ve zihninizi kendi haline bırakın birşey düşünmeyin.

yeterince gevşediğinizi hissettikten sonra telefonunuzun veya saatinizin alarmını 3 dakikaya ayarlayın, gözlerinizi kapayın ve içinizden bir bir bir bir deyin ve 1i hem sembol olarak hem de yazı olarak hayal edin 1den başka birşey düşünmeyin sadece 1i tekrarlayın içinizden, zihniniz alakasız bir düşünceyle kesilene dek devam edin, sonra 2ye geçin, o da bir düşünceyle kesilene dek devam edin, sonra 3,4,5 ....

alarm çalınca hangi sayıda olduğunuzu kaydedin. Bu çalışmayı hergün deneyin örneğin ilk denemenizde 3 dakikada 7ye kadar geldiniz, bir sonraki gün aynı sürede kaça kadar geldiğinizi bir kağıda kaydedin, gün geçtikçe süreyi arttırın, 5dk, 7dk..10dk.

bu çalışmayı gerek psişik yeneklerin açığa çıkması için gerekse günlük hayattaki yaşadığımız olaylara daha iyi bir bakış açısı getirebilmek için uygulayabilirsiniz. ve zihninize ben odaklanıyorum şeklinde talimat vermenizde de fayda var.

hadi iyi çalışmalar gençler:)

Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ODAKLANMA TEKNİĞİ

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

aktif olmaz kelimesine kadar tüğlerim bi diken diken oldu .. hayır yani resmen ben :D Beni tarif etmişsin . sorun şuki böyle olduğuna rağmen yapabiliyorum bir kaç bişey .. şimdi telepati yapıyorum . ters dönük kartların arkasını görebiliyorum .. sadece benimle ilgili bu işlerle uğraşan bi arkadaşım var ve onla paylaşıyorum ... SANIRIM KENDİME GÜVENİMDEN DOLAYI Bİ SORUN yaşamıyorum ..
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

veee ! yazının hepsini okudum .. Süper bir annladım .kesinlikle işime yarayacak .. telepatide çok daha fazla yarayacağından eminim . Teşekkürler :))
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

bu konuda çalışmalara devam etmelisin genç adam sadece evde değil dışarıdada sol beyni susturman senin için daha iyi olacaktır:)
yeni teknikleri de yakında paylaşacağım.