Deliriyorum Sanırım Yardım Edin
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
Deliriyorum Sanırım Yardım Edin
Evet arkadaşlar 4-5 ay öncesinde telekineziyle baya ilgiliydim.psi-wheel,kaşık bükme,lambalara etki gibi pek çok şeyde başarı elde etmiştim herşey güzelken bazı kişilerin başka varlıklar,ruhlar,karabasan gibi varlıklar tarafından rahatsız edildiğini okudum ve korktum.Bir süre ara verdim telekineziye şu sıralar yeniden başlıyorum fakat yaparken hep korkuyorum birşey olcak mı diye,yatarken karanlığa bakınca şekiller görüyorum,en ufak sesten korkuyorum bu durumu nasıl yenebilirim telekineziye devam mı edeyim yoksa bırakayım mı?
- mustak96
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Re: Deliriyorum Sanırım Yardım Edin
Kardeş korkma millet sallıyor herkese inansaydık ohooo :D. Kardeş sen devam et korkma yani .Rahatsız edilmezsin başka varlıklar tarafından .Bilinçaltına yerleşmiş o korkular o yüzden korkuyorsun . Nas ve Ayetel Kürsiyi oku hiç bişey olmaz . Aeo.
Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.~~~~~~~~~~~~~~~ Hz. Muhammed (sav)
korkma ben de bazı şekiller görüyorum ama alıştım şimdilik bi sorun yok hem korku sadece onunla yüzleşene kadardır, mustakın dediği gibi Nas ve Ayetel Kürsiyi oku korunursun bi de tamamen çıplak banyo yapma :D
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Böyle bir şeyin olacağına inanırsan delirirsin.
İnanmadıktan sonra kimse delirmez.
Bunca zamandır uğraşıyoruz biz neden delirmedik kie?

- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Takma onları korkma onlardan, zaten bir şey yapamazlar.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
her şeyi onlara bağlama paranoyak olma ve unutma Allah (c.c) kişiye taşıyamacağı yükü vermez
Nothing Else ...
-
saolun arkadaşlar korkularıma yüzleşmeyi deniyeceğim ve telekineziye devam edip bol bol dua okuyacağım teşekkürler
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
sen nas felak oku böyle bişey mümkün değil en fazla sıkıntı verirler ama o sıkıntının onlardan geldiğini anlamazsın yani . hiç bişey olmaz korkma
pixies forever <3<3
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
benim bsey dememe gerek kalmamis :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bendede aynı sorun oluyodu daha 1 hafta önce bende aynı senin gibiydim.Yani senin ne hissettiğini çok ama çok iyi anlıyorum.Bırakmayı bende düşünmüştüm.Ama bu konu hakkında araştırma yaptım.Ve anladım ki o aklıma gelen saçma sapan olaylar tamamiyle halk arasında yayılmış saçma sapan hikayelermiş.Onlar korkulcak varlıklar deildir zaten.Arkadaşların dediği gibi dualarını oku.Ve sakın unutma ALLAH sana kendi ruhundan üflemiştir.Yani sen o korktuklarından üstün bir varlıksın.Korku filmlerindeki saçma sapan olaylar görüntüler senaryolar böyle etki ediyo işte insana.Şu dünya üzerinde kimseye bişey yapmamışlarda sanamı yapıcaklar.Zaten ALLAH kullarına eziyet etmez.Sen ALLAH'a sığınıp,duanı edip ona güvenirsen zaten en kısa sürede kurtulursun.Yani korkma hepsi tamamiyle aklınını oyunları.Korkuda zaten kötü hayalin insan üzerindeki etkisidir.Okuduğun duaların anlamlarını okursan kendini daha güvende hissedersin.Hepsini toparlarsak;
1)ALLAH'a dua et ve ona güven.
2)Korktuğun şeylerin aklın oyunu olduğunu aklından çıkarma.
3)Kimsenin söylediği saçma sapan hikayelere inanma.
1)ALLAH'a dua et ve ona güven.
2)Korktuğun şeylerin aklın oyunu olduğunu aklından çıkarma.
3)Kimsenin söylediği saçma sapan hikayelere inanma.
-