YENİ ÜYELERE VE KÜÇÜK YAŞ GRUBUNA

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

YENİ ÜYELERE VE KÜÇÜK YAŞ GRUBUNA

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

şimdi yeni başlayanlar için daha önemli bir yazı;
öncelikle egosu fazla olan kişiler telekineziyi bıraksın çünkü ego bir insanın kendine güvenmesine sebep olur ve telekineziye başlayan bir kişi önceleri yapamıyorlar sonra en fazla 4-5 kere denedikten sonra neden yapamıyorum tarzı yazılar yazıyorlar,Asıl soruyu başkalarında değil kendinizde arayın ve kendinize sürekli sorular sorun niçin isteğimi kaybettim,niçin yapanlar varsa ben yapamıyorum diyin kendinize eğer başarmışsanız ve size yetersiz geliyorsa bazılarınızda abartılı yazılar yazıyor işte ben böyle yapıyorum diye diğer arkadaşlarınızda bu yazıları okuduktan sonra sinirleniyorlar ve sadece boş iletiler oluşuyor.Eğer bu tip şeyler yaparsanız kendi egonuza yenilirsiniz ve başarılı olamazsınız.Gerçek başarıyı güneş olarak varsayarsak gökyüzünde güneş varken sizin egonuz ve sabırsızlığınız kara bulutları oluşturuyor.Sürekli güneşi göremiyorum diyorsunuz ama güneş tepenizde işte ego ve sabırsızlık güneşi görmenizi engelliyor.Eğer egonuza ne kadar çok devam ederseniz en iyi durumunuz ağaç olur bulutlar size yağmur sağlar ama güneş olmazsa fotosentez yapamaz ve ölürsünüz.Burdan ego ölümcüldür demiyorum tabii ki sadece kendi kendinizi tüketir ve yalnız kalırsınız.Sitedeki kişilerde yüksek oranla bir süre sonra kızarlar ve sizde gidiceğinizi söyleyip siteden ayrılırsınız.Bu tür şeyler sürekli bu sitede tekrarlanmaya başladı ama bunun sebebi belirli bir yaş seviyesindeki kişilerden kaynaklanıyor.Şimdi yüksek oranla küçük yaş grubu sinirlenecek ve yaşın önemi yoktur... gibi sözler söyleyecek.Ben de yaşın önemli olmadığını söylüyorum ama egonun en tavanda olduğu zamanlar küçük yaş gruplarıdır ve dünyayı tam olarak tanımamazlıktan tecrübesizlikten geldiğini düşünüyorum.Bir işte başarısızlığa uğrayınca hemen bırakıyorlar onların zayıf noktası bu fakat tecrübesiz olmaları güçlü yanları bir insan ne kadar çok büyük olursa hayatın zorluğunu görür ve zamanla hayata boyun eğer ve sonunda kendi gücünü unutur.İnsanların içinde çok büyük bir güç var bu gücün adı hırs.Bu güçsüzü güçlüden daha güçlü yapan silahtır.İnsan hırs yaparsa telekinezide ilerleyecek ve kendi gücünün farkına varacaktır.TELEKİNEZİ hayatta da başarıyı açar.Aslında telekinezi için sadece inanç gereklidir diyorduk ama hem sabır hemde egosunu kontrol edebilmek gerekiyor.Eğer burada ben bunları yapıyorum tarzı şeyler diyen kişiler yüksek oranla telekineziyi başaramıyorlar.Gerçeği farketmeliler çünkü bir insan gerçeği farkederse ona göre kendini ayarlar ve zorluklara göğüs germeye çalışır aynı zamanda egosunuda yok eder.Ben size egosu olmayan ölü insanlarda olun demiyorum ama egoyu sınırında tutacaksınız ve insanları öfkelendirmeden kendi kontrolünüz için eğiteceksiniz bu sayede hem sosyal hayatınız iyileşir hemde başarılı olursunuz.Egonuzu bastırabilirseniz gerçekte başarısız olduğunuzu düşünür ve başarmak için elinizden gelenin yapmanız gerektiğini anlarsınız.Asla insalara ben böyleyim demeyin insanlara iyi olduğunuzu gösterin.Şimdi bu yazıyı okuduktan sonra sakinleşin ve psi-wheelin başına oturup gaza gelmeyin:) Biraz kendinize zaman tanıyın ve kendinizi gözden geçirin siz bir başkası olsaydınız kendiniz hakkında dne düşünürdünüz?Bu soruları sorduktan ve kendinizi kabullendikten sonra oturunuz ve yapamasanızda asla vazgeçmeyin önünüzdeki güneşi bulutlarla örtmeyin!

Asla size hakaret etmek gibi bir niyetim yok bu yazıdan sonra öfkelenip karşı yazılar yazmayın.Size hakaret edemem çünkü bende sizinle aynıydım:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

mhmmt
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Re: YENİ ÜYELERE VE KÜÇÜK YAŞ GRUBUNA

Okunmamış mesaj gönderen mhmmt »

ya bnm bi sıkıntım var bn psi-wheeli çevirmeye odaklanıyorum ve sağa doğru çevirmeye odaklanıyorum psi-weel sola dönüyo sola çevirmeye odaklanıyorum psi-weel sağa dönüyo ama 3-4 cm çevirebiliyorum sadece bana yardım et :D delircem nolur aslında zıt yöne dönmese daha fazla çevircem ama zıt yöne dönünce konsantrasyonum bozuluyo :((( lütfennn
blood61

Okunmamış mesaj gönderen blood61 »

gerçekten çok güzel ve önemli bir yazı. herşşeyi açıklamış. teşekkürler. :D
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ben kendimle barışık biriyim ve galiba benim egom fazla gelişmiş.Yani ben öyle düşünüyorum.KEndime haksızlıkmı ediyorum onuda bilmiyorum ama insanların benim yüzüme gülmesini arkamdanda egoma laf etmelerini istemem.Bu yüzden ego kontrolü için bir yöntem yada ne biliyim ego nedir nasıl farkedlir nasıl kontrol edilir gibi tavsiyelere ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Carmen25

Okunmamış mesaj gönderen Carmen25 »

Hiç bir zaman egom fazla olmamış Belki arada bir olduğu olmuştu ama çok olduğunu düşünmüyorum egomun. Arkadaşlarımda ben,me aynı şekilede düşünüyorlar. Belki de telekineziyi yapmamı saylayan budur. Gerçekten müthiş bir yazı olmuş çünkü birilerinin bu olaylar yüzünden kalbinin ya da hevesinin kırılması istemem
Teşekkürler paylaşım için...
Artık aranızdayım :))

mhmmt
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Okunmamış mesaj gönderen mhmmt »

ilk yoruma yardımm lütfenn
Kullanıcı avatarı
Carmen25

Okunmamış mesaj gönderen Carmen25 »

mhmmt yazdı:ya bnm bi sıkıntım var bn psi-wheeli çevirmeye odaklanıyorum ve sağa doğru çevirmeye odaklanıyorum psi-weel sola dönüyo sola çevirmeye odaklanıyorum psi-weel sağa dönüyo ama 3-4 cm çevirebiliyorum sadece bana yardım et :D delircem nolur aslında zıt yöne dönmese daha fazla çevircem ama zıt yöne dönünce konsantrasyonum bozuluyo :((( lütfennn
Kapak çalışmasına başlamayı dene. Hem kontrasyonun bozulmasını engeller hem de psi-weel de sana daha çok yardımcı olur. Eminim yararı olacaktır ama yine de benden daha bilgili kişilerede sor :)
Artık aranızdayım :))
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

kapak çalışması doğru tavsiye.Bide en önemlisi çalışmalara devam etmek.Çalışmalara devam ettikçe düzeliyo emin ol düzelicek sen yeter ki çalışmalara aralıksız devam et.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

doğru telekinezi gaza gelmekle olmaz :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

UsTr yazdı:Ben kendimle barışık biriyim ve galiba benim egom fazla gelişmiş.Yani ben öyle düşünüyorum.KEndime haksızlıkmı ediyorum onuda bilmiyorum ama insanların benim yüzüme gülmesini arkamdanda egoma laf etmelerini istemem.Bu yüzden ego kontrolü için bir yöntem yada ne biliyim ego nedir nasıl farkedlir nasıl kontrol edilir gibi tavsiyelere ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler...
Söylediğim gibi kendini sorgulamalısın ve kötü yanlarınıda ele almalısın eğer bunları yapmazsan sadece iyi yönlerini görmeye başlar bu sayede egonu artırırsın egonu sadece ders konusunda kullanabilirsin ben başarabilirim diye.Yani kendini sorgulayacağın zamanlar var bu zamanları bilmelisin ve bu gücü kullanabilmelisin.Demek istediğim egonu tamamen alt etmeyede kalkma çok yukarıya çıkarmayada kalkma denge seviyesinde tut ve bu şekilde kendini kontrol edebilirsen telekinezidede ilerleyeceğini düşünüyorum:) Bu arada arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler...
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.