selam arkadaslar,yardiminiza ihtiyacim var,psiwhell cevirirken donuyor diyorum,odaklanmaya calisiyorum,hic bir sey dusunmemeye calisiyorum,ama yine de donmuyor.iki tane mumu yaktim bitirdim,ama hala pyrokinezi basaramadimolmuyor iste,hayali kurarken icinde yasiyamiyorum.kendimi hayatta hic bir ise yaramayan biri gibi hiss ediyorum.ama boyle olmak istemiyorum.eskiden yolda yardima ihtiyaci olan birini gorurkenkosup hemen yardim ederdim,ama simdi icimden gelmiyor yardim etmek,kendimi gittikce kotu birine donusen biri gibi hiss ediyorum.evet,anliyorum,burasi bir forum,dert anlatma merkezi deyil.buraya her kes derdini yazsa sitede parmak basmaya yer kalmaz.ama bunun da psikolojik bir sey oldugunu dusunuyorum,yani negativ enerjiyle alakadar oldugunu.insani negativ enerjiden kurtaricak yol bilen,ya da bunun bir cozumunu bilen varsa yardim ede bilirmi?
Tesekkur ederim!
bi turlu yapamiyorum iste
Moderatör: Sai
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
bi turlu yapamiyorum iste
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: bi turlu yapamiyorum iste
Kardeş önce bir miktar yol katetmen lazım. Direk mumun alevini büyütme yok psi wheeli fırıl fırıl döndürme falan kolay değil bol bol meditasyon yap şahsen ben Allah rızası için namaz kılıp dua ediyorum çok faydasını gördüm. Korkum azaldı. Hayata daha çok bağlandım. Mesela namazı kılarken seccadeye bakıyorum. Kabeyi düşünüyorum. Burada aklımın hem kabede hem dğnyada hem de surelerde olması lazım. İlk zamanlar sureleri karıştırırken şimdi hiç karıştırmıyorum ve telekinezi vs.de çok daha iyiyim :)
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Öncelikle burası forum ve derdinide dökebilirsin.Ve dogukan arkadasımın dedigi gibi hemen psi wheeli fır fır döndürmek yok.Öle bişey osa 3 ayda bunu yapabilmem lazımdı ama sadece yönünü kontrol edebiliyorum hızını kontrol edemiyorum.Ve kendini kötü biri gibi hissetme.Eğer kendini kötü biri olarak hissetiğini düşünüyosan ve bu sana kötü bi duygu hissetiriyosa zaten sen kötü biri olamazsın.Negatif enerjiden korunmak için yine dogukan arkadasımın dedigi gibi ALLAH'a dua etmek en iyisidir.ŞAhsen ben birçok sıkıntılı anımda ALLAH'a sesleniyorum.Ve herşey senin elindedir kötü biri olmak iyi biri olmak senin elinde.Ve çalışmalara devam ettiğin sürece telekinezidede bi sorunun kalmayacağından eminim.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bir de özgüven taşları falan var belki bi yararı olur :)
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Evet özgüven taşları ve negatif enerjileri arındırıp pozitif enerji veren taşlar var onlarda fayda edebilir.Ama herşey sende bitiyo unutma.
-