Şüphe

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Şüphe

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

Öncelikle hepimizin bildiği gibi telekinezi inanç meselesidir ve insan inanırsa başarabilir çünkü Hiç önemsiz ve inanmadığınız şey pahasına uğraşırmısınız eğer mümkün olması çok zorsa yada siz inanmıyorsanız bununla uğraşmaz bir çoğumuz buna karşı çıkacak belirli sebepler olabilir ama konumuz bu değil öncelikle bu sitede konuların kanıtlı olarak paylaşılmasının daha iyi olacağını düşünüyorum ve ilüzyon gibi tekniklerle üyelerimizin ümitlerinin kırılmaması daha iyi olur.Zaten youtube da veya benzer paylaşım sitelerinde sadece kandırmacalar ve ilüzyonlar bulunuyor bunu gören gençler ise ya yanlış tekniklerle telekineziyle uğraşıyor yada telekinezide çalışıpda zor yoldan elde etmek varken ilüzyonla yaparım olur diyor bu sebeple bir video paylaşım yeri olabilir ve belirli görevliler ilüzyon olup olmadığını denetler bu sayede burada üyelerimizin hem merakını korumuş oluruz hemde başarıyı arttırmış oluruz zaten biliyoruz ki internette sürekli abartmalı teknikler var yazanlar ise kendi düşüncelerine göre yazıyor ve kanıt olmadan gençlere sunuyorlar bu yazılardan sonra başaramayan gençler inancını kaybediyor.Bu sebeple sitede neden olmuyor veya neden başaramıyorum tarzı yazılar oluşuyor yada bazı kişiler egosuna kapılıp abartılı yazıyor ve olan diğer üyelere oluyor bunların olması yerine video ile kanıtlanmış teknikler paylaşılmalı eğer kişi alıntı yapmışsa ve kanıtlanmamışsa paylaşabilsin fakat altına kanıtlanmadığına dair not düşsün ve bu sayede yapamayan gençler umutlarını kaybetmesin başaramadıktan sonra başka teknikler denesin veya teknikler yapılması zor teknikler ise bunları yapmadan önce altına bu tekniği gerçekleştirmeden önce yapılması gereken teknikler olmalı benim kanaatimce bunlar yapılırsa boş iletilerden kurtulmuş olur ve üyelerin merakını gidermiş oluruz bunların yanında inançları arttığı için başarıyı elde etmiş oluruz.Bu arada bir kişi yapamadığı zaman yazısını tekniğin var olduğuyu konuya yazsın ayrı bir ileti açmasın bu sayede sitenin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

sonviraj641
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

bu akşam ful çalışma

Okunmamış mesaj gönderen sonviraj641 »

cam kavanozu kağıdın üzerine koyarak deniyorum arkadaşlar 2 3 cm döndü yılmak yok yola devam sizlere başarılar dilerim

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön