Kaşık bükme ! lütfenn yardım bilen varsa!!!
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
Kaşık bükme ! lütfenn yardım bilen varsa!!!
Arkadaşlar bana kaşık bükmeyi anlatabilecek varmı acil yardım ne olur :(
- stormxx
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Re: Kaşık bükme ! lütfenn yardım bilen varsa!!!
evet hiç yapabilen yokmu ?
Bugünkü Aklım olsaydı Dün Yaptıklarımı Yapmazdım, Ama Dün Yaptıklarımı Yapmasaydım Bugünkü Aklım Olmazdı..
kaşık bükme yöntemi:
Kolay Kaşık Bükme Yöntemi
Eğer imkanlarınız varsa, rahat edebileceğiniz sessiz ve loş bir mekan seçin. Arkanıza rahatça yaslanın yada tamamen uzanın. Gözlerinizi kapayın ve hiçbirşey düşünmemeniz gerektiğini bile düşünmeyin. Şimdi sadece baş ve işaret parmağınızın en uç noktalarıyla kaşığın sapını, kepçesine çok yakın biryerden hafifçe kavrayın. Kaşığı yer ile paralel konuma getirin. Unutmayın, bu esnada gözleriniz halen kapalı bulunuyor olmalı. Şimdi kaşığın "erimekte olan bir metal" olduğunu düşünün. Buna daha iyi odaklamınız ve kaşığın sertliği bilincinin beyin gücünüze engel olmaması için bir yandanda kaşığı başparmağınızla hafifçe okşayın. Kaşığın hemen bükülmesini istemeyin ve acele etmeyin. Kaşığın erimeye başladığına iyi odaklandığınızda bir müddet sonra bükülecektir. Bükme işlemi için kesin bir süre veremeyiz. Kaşık bükme konsantrasyona göre çok daha hızlı olabilir. Eğer gözle görülebilir bir bükülme olmadıysa, bükülme oranını görmek için kaşığın ilk ve son anlarını düz bir zemin üzerinde gözlemleyebilirsiniz.
http://img167.imageshack.us/img167/8852 ... sikkd0.jpg
Alıntıdır
http://www.erenet.net/modules.php?name= ... ic&p=29966
Kolay Kaşık Bükme Yöntemi
Eğer imkanlarınız varsa, rahat edebileceğiniz sessiz ve loş bir mekan seçin. Arkanıza rahatça yaslanın yada tamamen uzanın. Gözlerinizi kapayın ve hiçbirşey düşünmemeniz gerektiğini bile düşünmeyin. Şimdi sadece baş ve işaret parmağınızın en uç noktalarıyla kaşığın sapını, kepçesine çok yakın biryerden hafifçe kavrayın. Kaşığı yer ile paralel konuma getirin. Unutmayın, bu esnada gözleriniz halen kapalı bulunuyor olmalı. Şimdi kaşığın "erimekte olan bir metal" olduğunu düşünün. Buna daha iyi odaklamınız ve kaşığın sertliği bilincinin beyin gücünüze engel olmaması için bir yandanda kaşığı başparmağınızla hafifçe okşayın. Kaşığın hemen bükülmesini istemeyin ve acele etmeyin. Kaşığın erimeye başladığına iyi odaklandığınızda bir müddet sonra bükülecektir. Bükme işlemi için kesin bir süre veremeyiz. Kaşık bükme konsantrasyona göre çok daha hızlı olabilir. Eğer gözle görülebilir bir bükülme olmadıysa, bükülme oranını görmek için kaşığın ilk ve son anlarını düz bir zemin üzerinde gözlemleyebilirsiniz.
http://img167.imageshack.us/img167/8852 ... sikkd0.jpg
Alıntıdır
http://www.erenet.net/modules.php?name= ... ic&p=29966
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Aslında tıpkı bir cismi hareket ettirip itmek gibi kaşığında üst kısmını itmeye çalışırsak olabilir bence.Pipetin bir ucunu itmeye çalışmak gibi.Bir bilyeyi ileri doğru itmeye çalışmak gibi.Ama bu basit tekniği öğrendiğim iyi oldu.Saolasın.Deneyeceğim.
- Yusa77
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 77 Yalova
Biri Alıntı olmadan Açıklık Getireblr mi Konuya_? (Çünkü Çok sıtede araştırdım Hep Aynı Şeyler)
UsTr ye katılıyorum eline kaşığı al sana rahat gelen bir yerinden tut ve onu ileri doğru ittiğini ve büküldüğünü düşün
- stormxx
buna tamamen katılıyorum heryerde aynı şeyler var biri çıkıp ben şunu deniyorum böyle yapınca oluyor dese çok daha faydalı olacağına inanıyorum.Yusa77 yazdı:Biri Alıntı olmadan Açıklık Getireblr mi Konuya_? (Çünkü Çok sıtede araştırdım Hep Aynı Şeyler)
Bugünkü Aklım olsaydı Dün Yaptıklarımı Yapmazdım, Ama Dün Yaptıklarımı Yapmasaydım Bugünkü Aklım Olmazdı..
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bence böyle tekniklere bağlı kalarak değilde kaşığı elinize alın ve bükülmesini isteyin bi süre sonra beyin ne yapması gerektiğini bildiği için direk bükülecektir zaten yararlı olması dileğiyle ...
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- stormxx
yorumuna teşekkürler kardeş. ama mesela benim sorum şu; kaşığın bükülmesini mi düşüncez sürekli yoksa bi süre düşünüp beklicezmi (enerjiyii serbest mi bırakıcaz) ?Dogukan64 yazdı:Bence böyle tekniklere bağlı kalarak değilde kaşığı elinize alın ve bükülmesini isteyin bi süre sonra beyin ne yapması gerektiğini bildiği için direk bükülecektir zaten yararlı olması dileğiyle ...
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
İkisi de olur ben mesela kağıdı elime alıp büküldüğünü düşünüyorum direk oluyo psiwheel de aynı şekilde . O enerji serbest bırakma daha ileri seviyelerde mesela ağzına kadar su dolu olan bi kaptan su taşırmada filan . Ama kağıdı yada psiwheelde de enerji serbest bırakma kullanılabilir .
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-