Uyumlamalar
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Uyumlamalar
Gerçekten şifayla ilgilenicek olanlar için, telekinezilerini veya psişik güçlerini geliştirmek için uyumlama almak istemeyenler için uyumlamalar yapmayı düşünüyorum bazı enerji sistemlerinde. ilgilenenler özel mesajla bana ulaşabilir
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Uyumlamalar
Uyumlama hakkında bilgi verebilirmisin ..
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- carnim_rama
uyumlama diğer adıyla inisiasyon yada el verme dir:) bölümdeki konuları okursan sevinirim:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
-
hangi enerjilerde uyumlama yapacaksınız onu bildirseydiniz keşke.Ben ilgilenirim ama uyumlandığım enerjiler var o yüzden içerik bilmem gerekiyor
Sınanıyorsunuz...
- carnim_rama
gerekli açıklamayı özel mesajda yapıcam sevgili cehalet:)cehalet yazdı:hangi enerjilerde uyumlama yapacaksınız onu bildirseydiniz keşke.Ben ilgilenirim ama uyumlandığım enerjiler var o yüzden içerik bilmem gerekiyor
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
ben inisiansyon almak istiyorum yardımcı olabilecek biri varmı :) diğer bir değisle el verme
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...