Selam arkadaşlar

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
TeLeKiNisT
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Selam arkadaşlar

Okunmamış mesaj gönderen TeLeKiNisT »

Arkadaşlar herkese selamlar telekineziye başlayalı 4 gün oldu ilk başlarda küçük kağıtla başladım küçük kağıdı 1 tur döndürebiliyordum fakat bugün 10 cm lık kağıdı denedim daha çok başarılı oldum tam tamına 6 kere döndürdüm bunu bana açıklayabilirmisiniz ?
2.Soruma gelirsek ben bazen kendimi boşlukta hissederim otururken aynı anda boşluktan düştüğümü, boşlukta hareket aldığımı uçtuğumu hissediyorum bunun nedeni nedir ? Ayriyetten dün uykumdan uyandım aniden bunun sebebi parmaklarımın elektriklenmesiydi acaba neden olmuş olabilir ? şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum :)

Levitasyon22

Re: Selam arkadaşlar

Okunmamış mesaj gönderen Levitasyon22 »

TeLeKiNisT yazdı:Arkadaşlar herkese selamlar telekineziye başlayalı 4 gün oldu ilk başlarda küçük kağıtla başladım küçük kağıdı 1 tur döndürebiliyordum fakat bugün 10 cm lık kağıdı denedim daha çok başarılı oldum tam tamına 6 kere döndürdüm bunu bana açıklayabilirmisiniz ?
2.Soruma gelirsek ben bazen kendimi boşlukta hissederim otururken aynı anda boşluktan düştüğümü, boşlukta hareket aldığımı uçtuğumu hissediyorum bunun nedeni nedir ? Ayriyetten dün uykumdan uyandım aniden bunun sebebi parmaklarımın elektriklenmesiydi acaba neden olmuş olabilir ? şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum :)
Sanırım senin problemin farkında olmadan enerji kontrolü . Odaklanma vb. :)

Zamanla çok daha iyi olursun bence sen sadece inan :)
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
TeLeKiNisT

Teşekkürler :)
TeLeKiNisT

Arkadaşlar başka düşüncesi olan var mı ?
Kullanıcı avatarı
seyahdoo
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen seyahdoo »

düşme hissi olayının istemeden trans a geçme olması bayağı yüksek bide o haldeyken dene bakalım psi whelli.eğer cidden trans daysan fırıl fırıl döndürürsün kağıdı...

gelelim kağıdı daha fazla döndürmene. o kağıt ne kadar büyük de olsa en ufak birşey de dönüyor.yani küçük kağıt ile büyük kağıt arasındaki tek fark.büyük kağıda dağılan enerjini daha kolay toplaman çünkü alan ne kadar büyük olursa o kadar az uğraşıyorsun... bu arada benim o zihin kaslarını bi oku bakalım becerebilecek misin sinirleri kas gibi kontrol etmeyi....
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...

yesil

Okunmamış mesaj gönderen yesil »

telekinesist anlattıklarının aynıları banada oluyor. Durduk yerde uçma hissi boşlukta olma hissi. özellikle uzanırken oluyor sanki cisimler etrafımda haraket ediyor. açıklama yaparmısınız?
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kullanıcı avatarı
seyahdoo
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen seyahdoo »

bu ne kadar sıklıkda oluyor demiştin...

bide bunu bilerek mi yapıyorsun yoksa bilmeden mi?
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
Levitasyon22

Okunmamış mesaj gönderen Levitasyon22 »

Mesela uyurken bi defa lucid yaşadım çok güzeldi ama bir şey hariç eve gitcem merdivenler yok sonra merdivenler geliyo sonra yürüyorum merdivenden slapp diye düserken uyanıyorum :) sanırım çogu kisilerde bazen oluyor .
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
nyug31
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir

Okunmamış mesaj gönderen nyug31 »

keşke bendede olsa :D
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

Aleyküm selam :) foruma hoş geldin iyi çalışmalar.