Çook ilginç. Astral seyahat mi yaptım ?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Çook ilginç. Astral seyahat mi yaptım ?
Dün akşam yatmadan önce psi whell çalıstım. aklımı ilk kez bu kadar boşaltmıstım ve çok iyi kontrol edebiliyordum psi whelli. sonra hiç bişey yapmadan direkt yatagıma uzandım ve uyudum. Annemler evde yoktu. gece 12 de zili çaldılar benim uyudugumu düşünerek kendi anahtarıyla açtılar kapıyı ben bu sırada uyuorum ama aynı zamanda odanın dısını koridoru görebiliyordum annemleri. sonra içeri girdiler ve onları rahatlıkla görüyorum ama uykuda da bi rüya görüyorum çok garipti. sonra bi ara yatakta kendi bedenimi gördüm. ilk basta korktum sonra aldırıs etmedim ve rüyamda yeni koltuk almısız bende koltuklara elimle vurarak 'çok güzelmiş bunlar' diyordum. annem sonra babama tam o sırada sesi duydunmu dedi. babamda evet diyince şok oldum. sonra kumandayı gördüm ve yere attım. babamlar bunu görünce şok oldular. ama ben bunlar olurken uyuordum. sonra annem beni uyandırdı hemen ve ' az önce bu koltuklar güzelmiş diye sayıkladın, ne rüya görüyodun' dedi. bende anlattım. Acaba istemdışı astral seyahat mi yaptım. geçen sene astral yapmak istiyodum ama korktugum için vazgeçmiştim. bilgisi olan cevap versin lütfen...

Göz Göz Göztepe !
- STK
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Çook ilginç. Astral seyahat mi yaptım ?
Şuna açıklık getirirmisin kumandayı yere attığınnı babanlar gördümü ? Eğer görmediyse büyük ihtimalle zihninin bir oyunudur. Zihnin siziz koridoru tanıdığı için sesler geldiği anda ezber alışkanlığını kullanarak o alanı görüyormuş gibi hissediyorsun. Yatmadan önce psi-wheel yaptığını söylemişsin bunun pek alakası olduğunu zannetmiyorum.Bu insan zihninin nedensellik alışkanlığıyla ilgilidir. Tabi forumda benden daha bilgili bir çok insan var bu benim görüşüm :D
- berkan
Astral'i denedim ama yapamadim. Heralde olayin ustalari daha iyi cevap verir ama benim düsüncem astral beden'in cikmis olsaydi sayiklamazdin. Yani heralde rüyada öyle oldu yada yarim uyuyodun sesleri görüp rüyana aktardin falan fisman. Ama astral oldugunu sanmiyorum.
- kaplangoz
Astral degil bilincaltinin bi oyunu sana ama bukadar dusunuyorsan kisa zamanda basaracagina inaniyorum..
- STK
herkesin düşüncesi aynı büyük ihtimalle astral değildi ufak bi lucid dream olabilir:)
-
Anladım arkadaslar sağolun yinede. :)
Astral denemeyi düşünüyorum aslında ama tedirginim de biraz . :/
Astral denemeyi düşünüyorum aslında ama tedirginim de biraz . :/
Göz Göz Göztepe !
- STK
Astralle ilgili pek bir bilgim yok ama lucid dreami tavsiye ederim
-
Lucid rüyayı yapmayı denemiştim yani daha önceden yapabiliyordum ancak isminin lucid rüya oldugunu bilmiyodum ama çok rahatlıkla lucid yapabiliyorum.
Göz Göz Göztepe !
-