Enerji Çekme YARDIM EDİN
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Enerji Çekme YARDIM EDİN
ARKADAŞLAR BİLEN BİRİSİ YAZABİLİR Mİ LÜTFEN BİR KİŞİDEN ENERJİ ÇEKME TEKNİKLERİNİ?
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
- kaplangoz
Re: Enerji Çekme YARDIM EDİN
Enerji cekmek onu imaje ederek olur.. temas edersen cok daha erken enerji toplarsin..
-
peki çektiğimiz enerjiyi kullanabilirmiyiz?
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
- kaplangoz
Tabiki.. tk yaparken insanin bi kaynaktan enerji almasi gerektgini dusnyorum bn..
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ben rahat biyere uzanıyorum.Gözlerimi kapatıp masmavi berrak bir enerjinin içinde olduğumu ve bütün odanın o enerji ile dolduğunu düşünüyorum.Her nefesimde o enerjiyi içime çekiyorum gibi düşünüyorum.Bu sizce bir enerji çekme yöntemi mimidir ? Ve faydası olurmu ? Şimdiden teşekkürler.
- carnim_rama
neden başka bir insandan enerji çekeceksin?
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- kaplangoz
Enerjiyi reel ve gorebildgmz cisimlerden almak daha yararli olur..kimileri dunyadan ve onun enerji dolu cekirdeginden alir enerjisini ki bu en rahatidir yere temas eden ayaklarimizla rahatlikla imaje edebiliriz..kimileri gunesten ve onun essiz buyuklugnden alir..kimileride aydan alir...UsTr snn ynteminde faydali ama birde bole dene farki goreceksin.
- UsTr
Tamamdır.O zaman koltuğa oturup iyice gevşeyip o masmavi berrak enerjiyi ayaklarımdan beynime doğru çektiğimi düşünücem.Bide görebildiğimiz cisimlerden almak yararlı olur demişsin.Ametitst taşından veya kuvars taşından enerji çekebilirmiyiz o zmn ? Tabi küçük kolye şeklindekileri değil.Büyük taş şeklinde olanları kastediyorum.kaplangoz senin yöntemini bugün deneyeceğim.Saol.
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
[quote="UsTr".Ametitst taşından veya kuvars taşından enerji çekebilirmiyiz o zmn ? Tabi küçük kolye şeklindekileri değil.Büyük taş şeklinde olanları kastediyorum.kaplangoz senin yöntemini bugün deneyeceğim.Saol.[/quote]
hayır yapmasın galiba çünkü o taşlar zaten seninle bi bağ içindedir senden başkasını enerji vermez senden başkasınna etrafteki negatif enerjyi verir ama sana pozitif enerfi veriri yani o sana zaten enerji verio
hayır yapmasın galiba çünkü o taşlar zaten seninle bi bağ içindedir senden başkasını enerji vermez senden başkasınna etrafteki negatif enerjyi verir ama sana pozitif enerfi veriri yani o sana zaten enerji verio
- UsTr
Tamama o zmn ben dünyanın çekirdeğinden enerji çekmeyi deneyeceğim.Zaten ya kaplangozün dediği yöntemle yada kendi yöntemimle elbet enerjimi çoğaltmak zorundayım.YOksa hiçbir ilerleme kaydedemiyorum telekinezide.Bu arada zaten ben yanımda 7 tane taş taşıyorum.Ayrıyetten enerji çekerken veya meditasyon yaparken bu sayıyıyı 8 e yükseltiyorum.Bu yüzden sordum taşdan enerji çekilebilirmi diye.Yani problem yok :D Tekrar sağolun.
-