psi wheel yardım :(
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
psi wheel yardım :(
psi wheel hakında bir kaç makele ve teknik okudum sonra denemeye karar verdim kagıdı silgiyi falan hazırladım hepsini yaptım ve 5 dk odaklandım kagıda ve deneme başladım daha ilk denemede olmuştu kagıt dönüyordu şok oldum ama devam ettim 2-3 dk döndürdüm sonra ara verdim hava aldım falan yeniden geçtim kagıdın başına ama olmuyordu bi türlü konsantre olup kagıdı döndüremiyordum tam odaklanıcam san ki içimden bişey bu imkansız dönemez, hareket kanunlarına aykırı vs.. diyordu bu yargıyı bi türlü kıramadım ve şimdi hala kagıda konsantre olup döndüremiyorum ben bu ön yargının üstesinden nasıl gelmeliyim.Konsantre olamıyorum olsam başarıcam... önerilerinizi bekliyorum
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: psi wheel yardım :(
Yani %100 inancın yok.İnanmakta zorlanıyosun.İnancın yok.Doğrumu anladım ?
-
inancım var ama zayıf daha ilk deneyişimde yapmama ragmen neden böyle bilmiyorum
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- UsTr
Sana inancını tavan yaptırtacak bir video linki vericem.Bu foruma inanç sorunu ile gelen neredeyse herkesin inanç sorununu kökünden çözen bir video.Ve benimde inancımı arttıran bir video.Dikkatli ve sıkılmadan izle.İyi seyirler.Umarım inanç konusunda bir sıkıntın kalmaz.Şimdiden kolay gelsin... :)
http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ
http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ
-
tşkkürler denemeye devam edicem
-
yeniden yapmaya başladım döndürebiliyorum amaaa cam kapla üstünü kapatıp deniyorum ama bu sefer yapamıyorum bu normal mi ???
- UsTr
Gayet normal.İlk başlayan birinin cam kapla üstünü kapatıp döndürmesi neredeyse imkansızdır.Hatta ben bile hala cam kapta etki edemiyorum.
-
piano dinlerken konsantremin artıgını anladım hele ki beethoven beni büyülüyor sanki psi wheel deki performansım artı sizede tavsiye ederim
http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHW ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHW ... re=related
- UsTr
Sevdiğin ve senin ruhuna hitap eden müzik türünde performans artışı olabilir.İnanılması zor ama ben Lİnkin park dinlerken psi wheeli çok rahat sağa sola döndürüyoum.Galiba müzik ruhun gıdasıdır sözünun bir nevi kanıtı oluyo bu :D
-