Telekinezik güçlerle ilgili sorularım olacaktı?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Moa
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Telekinezik güçlerle ilgili sorularım olacaktı?

Okunmamış mesaj gönderen Moa »

Merhaba arkadaşlar;
Ben Gizem. 12 yaşındayım. İzmir'de yaşıyorum ve telekinezi ile ilgileniyorum.
Psi-Wheel yapabiliyorum. Fakat bazen olmuyor. Çünkü konsantrasyonum bozuluyor. Fakat bozulmadığı zamanda bazen olmuyor.
Daha acemiyim ondan mı? Dün başladım çünkü. İlk denememde 2 dakika kadar konsantre olmam ile dönmeye başladı. 1 dakika kadar da sürdü.
Pis-Pet deniyorum, elimin ağırlaştığını hissediyorum. Yumurta kırıldığını hissediyorum. Gerisini yapamıyorum. Bunun için ne yapmalıyım?
Birde Psi-Ball deniyorum ama benim elimde soğukluk geliyor. Rüzgar mı ay mı neymiş galiba bu. Ama tam yapamıyorum. Fırlatmayı da yapamıyorum. Bana bunun yapımını anlatabilecek olan var mı? Videolu gösterirlerse çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Saygılar..

Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezik güçlerle ilgili sorularım olacaktı?

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Merhaba;
Hoşgeldin siteye şimdi konsantrasyon sorunu için kapak çalışması öneririm forumda biraz ararsan bulabilirsin yada ben sana direk söyliyeyim kapağı alıyorsun hiçbirşey düşünmeden ortasına bakıyorsun konsantrasyonunu geliştirmen için iyidir psi pet konusunda bilgim yok ama enerjiyi şekillendiremezsin bu yüzden öyle birşey olmayabilir fakat tesirini görürsün psi ball konusunda elinde ısı değişimi karıncalanma falan görürsen tabi kişiden kişiye değişebilir o zaman enerjin toplanmıştır elinde o ay güneş dünya meseleside vücut enerjin yetmez diye bir uygulamadır fakat buna gerek yok işte derler aydan enerji geldiğini düşün - imaje et falan bence pek gerek yoke tabi istersen yaparsın beyninde enerji aktığınıda düşünebilirsin fakat eline hiçbirşey düşünmeden odaklanırsan daha kolay toplarsın fırlatma işi biraz üst seviyedir psi ball u fırlatmak biraz üst seviyedir ilerledikçe yaparsın videolar sitede mevcut youtube da dahi telekinezi psi well diye aratırsan videolar çıkar birde psi well de döndürmek için öyle imaje etme falan fazla uğraşma psi well e hiç bir şey düşünmeden öyle bak zaten sen psi well e bir amaçla bakıyorsun daha da düşünmene gerek yok beynin anlar ne yapmak istediğini Başarılarının devamını dilerim Yanlışım varsa diğer üyeler düzeltsin
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Yanlışın yok.Ama tek birşeye açıklık getirmek istiyorum.Psi pet diye birşey yok.Olamaz.Çünkü psi pet enerjiden hayvan yaratmaktır.Ona ruh vermektir.Buda yüce ALLAH'a mahsus bişeydir.Bu yüzden yaratmaya girer.Yani psi pet yapılamaz.Boşuna psi pet çalışma.Psi ball uğraşabilirsin onun bir zararı yok :D Başkada bişey yok zaten delenamo herşeyi yazmış.Kolay gelsin..
Moa

Teşekkürler o zaman bırakıyorum peti.
Psi Wheel oldu bugün iyice.
Böyle kağıt ucunu kaldırmayı deniyorum 2-3 dakika uğraşsam da olmuyor. Olsada acık oluyor. Avcumdayken oluyor daha çok. Masa gibi birşeyin üstünde olur mu kağıt kaldırma.
Başka hareketleri de söylermisiniz?
Teşekkürler :)
EDIT: Psi ball yaparken elimde serinlik oluyor. Bu olma anlamına mı geliyor? Yani ilerledikçe psi pall ımı görebilirmiyim?
Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

zaten bende haşa ruh verilemez zaten de belki enerji kütlesi oluşturuyor onla birşeyler yapılabilir diye düşündüm e zaten bu da psi ball oluyor.
O havaya kaldırma uçurma o da üst seviye sen bir yerde hareket ettirmede ustalaş sonra havalandırırsın mekan olarak yani heryerde olabilir tabi başka kuvvetlerin tesir ettiği yerlerde yapma yani rüzgarlı,sarsıntılı yerler gibi ama yapıncada kuşkuya düşme ben mi yaptım rüzgar mı diye kendine güven ve inan güçlerini köreltir o kuşku ısı değişimi karıncalanma gib belirtile enerjinin toplandığına evet işarettir.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.

Moa

Teşekkürler :)