Sizce bu seviyeler için gereken zaman nedir?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Sizce bu seviyeler için gereken zaman nedir?

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Videoların hiçbirini izlemedim.Ama sana herkese söylediğim şeyi söyliyim.Şunu yapabilmem,bunu yapabilmem için gereken zaman diyen herkese söylüyorum.Kişiden kişiye değişir.Kimi 5 yılda psi wheel kıpırdatır.Kimisi 7 ayda kapıları kapatır.Kişiden kişiye değişir.Videolara şimdi bi göz attım.Yani benim şahsi görüşüm.Hepsi hileli.Hele ki levitasyonlar zaten kesin hileli.20 kilolik boş damacanayı adam 2 saniyede odaklanıp kaldırıyo.Bide kola kutusu var.O zaten abartmış.Azcık gerçekçilik yapsaymış.:)İnternet birsürü hileli video dolu.Heleki bu telekinezi konusunda herkes hileli video çekip youtube a veriyo.O yüzden pek izleme bunları bence.Sen bu işle uğraşıyosan zaten anlarsın.Bilirsin.Ama yinede optimist arkadaşa sesleniyorum burdan bu videoların hilesini en iyi o bilir.Hangisinin hileli hangisinin gerçek olduğunu en iyi tespiti optimist yapıyo.Sorunun cevabını zaten verdim.Kişiden kişiye göre değişir.Sen yinede kendine şunu yapmak için gibi kendine bir sınırlama koyma.Bırak önün açık olsun.
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

"tüm sular akışkandır.Ama sadece debisi yüksek olanlar kayaları delip kendi yolunu açabilir." sözü şuanda ürettim :D bayaa da güzel oldu bence.. :D
Yani önemli olan sensin.Başkalarının neyi ne kadar zamanda yaptığı değil.Kendine güven,DÜZENLİ OLARAK ÇALIŞ, ibadet et, meditasyon yap enerji depola, senden güçlüsü olmaz bu dünyada ;)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

Sen çalışmalarına devam et inşallah arabayı da uçurursun :)
Kullanıcı avatarı
mustak96
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen mustak96 »

Ya bak şimdi şöyle bir şey var mesela , biz sana desek 4 günde pipeti rahat çevirirsin ve sen bilinçaltına öyle yerleştirirsin yapamazsan bilinçaltın yenilgiyi kabullenir bak unutma "bu işte zaman değil , başarıp başarmaman önemlidir " inş. yardımım dokunmuştur .
Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.~~~~~~~~~~~~~~~ Hz. Muhammed (sav)

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

5 aya kasık bükersin :D
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

sen her gün düzenli çalışırsan geliştiğini kendi gözlerinle görüceksin merak etme (ben kapak çalışmaya gidiyorum :D )
pixies forever <3<3
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

ozina yazdı:sen her gün düzenli çalışırsan geliştiğini kendi gözlerinle görüceksin merak etme (ben kapak çalışmaya gidiyorum :D )

:) güzel