Levitasyon Tekniği

levitasyon tekniği, levitasyon nasıl yapılır, levitasyon yapma tekniği, nasıl levitasyon yapılır, levitasyon egzersizleri, levitasyon deneyi, levitasyon teknikleri, levitasyon tekniği, levitasyon aşamaları, levitasyon

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Levitasyon Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

Resim

Levitasyon Tekniği

1. Adım
İlk olarak gevşeyin ve vücudunuzu enerji ile doldurun(sitede enerji artıtma teknikleri mevcut ancak siz kendi kafanızdan bir teknik de üratabilirsiniz)

2. Adım
Önünüze küçük bir cisim koyun.Bu cisim bir taş,bir pinpon topu vs olabilir.

3. Adım
Cisme odaklanın

4. Adım
Gözlerinizi kapatın ve cismi imajine etmeye çalışın.Cismin görüntüsünü gözünüzün önüne getirin

5. Adım
Enerjinizin (bu enerjinin ellerinizden çıktığını hayal edebilirsiniz) cismi sardığını ve daha sonra cisimle bir bütün haline geldiğini düşünün (cismin enerjiyi içine aldığını imajine edebilirsiniz.Yada cisimle enerjinizin bir olduğunu imajine edin)

6. Adım
Şimdi enerjinizle birlikte cismin yükseldiğini düşünün. (bu kısmı biraz uzatın çünkü yükselmesi zor olabilir.bu yüzden taşın önce hafiflediğini düşünmek ve sonra merkezinden yükseldiğini düşünmek, imajine etmek iyi olabilir ve de onunla bütünleşen enerjinizin yavaşça yükseldiğini imajine edin)

7. Adım
İş bittikten sonra gözlerinizi açın varsa bir video kaydınız onu izleyin.Olmadıysa biraz dinlenin ve yeniden enerji verdiğinizi düşünün.Sonra bu enerjinizin tekrardan ağır ağır önce hafifleterek sonra yükselttiğini düşünün.

Böyle tekniğini falan paylaşıyoruz ama hiçte kolay olmayan bir tekniktir bu... çok az kişi gerçek levitasyon videosu çekmiştir şimdiye kadar. Bir tanesini de fenomen paylaşmıştı sanırım... genç bi çocuk yapıyordu!

Kendinizi de levite etmek istediğinizde cismin yerine kendinizi koyucaksınız...

Ben bu tekniği veriyorum ama yapamıyorum..çok denedim ama kağıt parçasını bile kaldıramadım!sadece oynatabildim gerçek anlamda levite edemedim...! Sorularınızıda burdan sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım!

bu arada küçük bir noktaya değineyim. Levite edeceğiniz cismin oval olması gerekiyor..
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: Levitasyon Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

yuvarlak olması şart değildir..ben çakralarımı açtım açalı acayip geliştim..defter sayfasını biraz uçurabiliyorum..video çekmeyi düşündüm ama birinin çekmesi gerekiyor..çekecek kimse de yok :)
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

öncelikle eline sağlık birkaç sorum olacak telekinezide bir sınır varmıdır? ve birisi büyük cisimleri kaldırınca kilo kaybedileceğini söylemiş doğru mu?
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

doğrudur..
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

yok öyle bişey hemen uçmaya uçurmaya kalkmayın.ddemmahum seni severim ama kimse bir gecede çakra açıp ta defter sayafı uçuramaz kusura bakma!dost acı söyler :)
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

çok acı söyledin :) seni inandırmak için ne yapmalıyım?
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

1.öncelikle eline sağlık birkaç sorum olacak telekinezide bir sınır varmıdır? ve birisi büyük cisimleri kaldırınca kilo kaybedileceğini söylemiş doğru mu?
Cwp:Evet doğrudur...yönlendirdiğiniz enerjiyle orantılı kalori kaybedesiniz..aşırı kalori kaybı kilo kaybınada yol açar...Bu yüzden tüm kinezi çeşitleri tok karnına önerilir!

birbirinizi inandırmak için video çekin arkadaşlar başka yolu yok xDŞahsen ben öyle yapıorum
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

inşallah bende öyle yapcam..
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

bende yapmak istiom
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

isteyen herkes yapabilir...inanarak çalışmak yeterlidir...imzamdaki gini Herkes bir gün başaracak!