Her kese mereba,arkadaslar,beni bir kac ay once ameliyat edildim,cok muhim deildi zaten,siradan bir burun ameliyatiydi.teferruvatlara girmeyelim:)
3 gun onceden ameliyyat olucagimi bildim,ama hic korkmadim.bunu kucuk cocuklar gibi demiyorum.sonra ameliyat odasina gulerek girdim,masaya uzandim,ayaklarimi oynatarak keyif icinde doktorlari bekledim.hatta yan masada ameliyat eden doktorlar bna bakip "suna bak,sanki tatilde,nasil yatiyor masaya:)"diye dalga gectiler ve hatta bazilari gulerek yanima gelip neden guluyorsun diye sordular,bu arada ameliyat masalari cok dar,iyi uyuyamadim.
AMA bu an birden bedenimi hayatimda ilk kez buyuk bir titreme kapladi.duramiyordum yerimde.keyfim yerindeydi,sikintim yoktu,her sey normaldi,ama bu titresim durmiyordu.usumuyordum biler,biraz usuyordum,o kadar.Yani bence bu bilinc altinda giden herangi bir islemin sonucuydu.o gun daha da emin oldum:ben iki beyinle yasiyorum.biri kendi beynim,biri de bedenimin beyni.
Peki bedenin beynini susturmanin yolu yokmu?mesela birine sevgilin olmayi teklif ettiyinde,ya da onu gorduyunde dilin tutulur,kabirgalarin sizlar,icin sicak olur,ayaklarin titrer,sanki yuz yillardir yuk tasiyormussun gibi.bunlarin karsisini almak,bedeni ele gecirmek icin yontemler bilen varmi?bazen yolda bir kiza laf atmak istediyinde sanki agzindan tutup konusmani engelleyen bir sey olur.mesela ama.istediyin bir seyi yapmana engel olan baska bir beyin daha var.onu susturup,bedendeki kralligin tek sahibi olmak istiyorum.sanirim ne demek istediyimi anladiniz.ama cozum gerekli,bilen varmi?yani bilinc altini yonlendire bilmek,onu
istediyim gibi kullana bilmek,bana karsi
durmasini engellemek icin bir teknik?
bilinc altini suzturmanin yolu yokmu?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
bilinc altini suzturmanin yolu yokmu?
En son Lord_of_Hackland tarafından 18 Mar, 13:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: bilinc altini suzturmanin yolu yokmu?
I
Mucizeyi yaratan inanmakdir
-
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Re: bilinc altini suzturmanin yolu yokmu?
kardeşim pek bi bilgim yok ama çakralarını açarsan bu sorunu yeneceğini düşünüyorum çünkü her çakranın bi işlevi vardır.
Hayat; önüne gelen fırsatları değerlendirip kullanan cesur insanların sahnesidir. Korkaklara yer yoktur. Korkaklar sadece sahneyi tamamlayan dekorlardır.
"BENDE ONLARDAN BİRİYİM SADECE…"
"BENDE ONLARDAN BİRİYİM SADECE…"
-