Türkçe Çakra Açma Videosu
- Sevkan
Türkçe Çakra Açma Videosu
internette dolaşırken bulduğum bir video tam izlemedim ama yinede paylaşmak istedim
http://rapidshare.com/files/80799537/dfghjkl_i.mpg
http://rapidshare.com/files/80799537/dfghjkl_i.mpg
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
- altay00
- ddemmahum
- multiplayer1
Re: Türkçe Çakra Açma Videosu
indirdim..güzel anlatmışlar...
- altay00
ßen dediğin gibi yaptım ve uyguladım multi aama bas agrısı fln hiç bişi olmadı :S bi ara cok kötü bi bas agırısı girdi 5 sn sürdü gitti okdr...
İnanMaK BaşARmANın YarısıDıR...
- ddemmahum
çakra açarken mi kardeş yoksa başka bi konu mu var?
::Welcome to home Bruce::
- altay00
- ddemmahum
o zaman çakranı tam olararak açamamışsındır..zaten tam olarak açmazsın yani yeterli miktarda tekrar dene daha iyi konsantre olmaya çalış..
::Welcome to home Bruce::
- altay00
cakra acmasam olmazmı yani cok iyi yerlere gelemezmiyim ??
İnanMaK BaşARmANın YarısıDıR...
- multiplayer1
1.ßen dediğin gibi yaptım ve uyguladım multi aama bas agrısı fln hiç bişi olmadı :S bi ara cok kötü bi bas agırısı girdi 5 sn sürdü gitti okdr...
Cwp:herkeste olcak diye bişey yok...sadece olabilir diye ihtimal veriyoruz..ama sende de olmuş.zaten çakra açmak anlık bişey gibidir..çakrayı açmak için uzun uzun uğraşırsınız ama çakra bir anda açılır ve bunu hissedersiniz...sende baş ağrısı olarak hissetmişsin..
2.cakra acmasam olmazmı yani cok iyi yerlere gelemezmiyim ??
Cwp:ileri yerlere gelebilsin ama daha zor olur..çakralar vücudun enerji merkezleridir eğer senin enerji merkezlerin tamamen açık değilse enerji problemi ortaya çıkar ileri tekniklerde..çünkü ileri seviyeler daha büyük ve kontrollü bir enerji gerektirir..bunuda çakralarını açarak sağlayabilirsin..
Cwp:herkeste olcak diye bişey yok...sadece olabilir diye ihtimal veriyoruz..ama sende de olmuş.zaten çakra açmak anlık bişey gibidir..çakrayı açmak için uzun uzun uğraşırsınız ama çakra bir anda açılır ve bunu hissedersiniz...sende baş ağrısı olarak hissetmişsin..
2.cakra acmasam olmazmı yani cok iyi yerlere gelemezmiyim ??
Cwp:ileri yerlere gelebilsin ama daha zor olur..çakralar vücudun enerji merkezleridir eğer senin enerji merkezlerin tamamen açık değilse enerji problemi ortaya çıkar ileri tekniklerde..çünkü ileri seviyeler daha büyük ve kontrollü bir enerji gerektirir..bunuda çakralarını açarak sağlayabilirsin..
-