Lucid Rüyaaa [Teknik %100 Olumlu Sonuç]
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Lucid Rüyaaa [Teknik %100 Olumlu Sonuç]
Arkadaşlar telekinezide bişey sayılmam ama lucid rüyada uzman bi arkadaşımdan bir teknik aldım kendisi sınıf arkadaşım olur ve o lucid rüya yaptığını bile bilmiyordu.daha doğrusu telekinezi ve benzeri işleri bilmiyor bile :))fakat kendi başarmış geçenlerde konuştum ve sizinle paylaşmak istedim...
Size onun tekniğini vereyim ben 2.denememde başardım işte teknik: uzanın ve olmak istediğiniz yeri düşünün kanepesi, dolabı, masası en ince ayrıntısına detayına kadar bu çok önemli masanın üstünde duran kalemden tutun masanın ayaklarındaki çiziklere kadar hayal edin böyle sürekli hayal edin ve tasarladığınız yeri bitirdikten sonra neler yapmak istediğinizi düşünün ve zaten tüm bunları düşünürken uykunuz geliyor..ve farkında olmadan uyursunuz..ve otomatikmak rüyanızın içinizde olduğunu anlıyorsunuz ve istediğinizi yapabiliyorsunuz kolay gelsin :D
Arkadaşlar İlla Oda şart değil tabii burası başka bi yerde olabilir bir dağ,saray,dışarısı gibi.
İlk denemde olmayabilir ama sürekli yaparsanız gelişme kaydedersiniz hepinizin en fazla 5 günde yapabileceğinize inanıyorum
Size onun tekniğini vereyim ben 2.denememde başardım işte teknik: uzanın ve olmak istediğiniz yeri düşünün kanepesi, dolabı, masası en ince ayrıntısına detayına kadar bu çok önemli masanın üstünde duran kalemden tutun masanın ayaklarındaki çiziklere kadar hayal edin böyle sürekli hayal edin ve tasarladığınız yeri bitirdikten sonra neler yapmak istediğinizi düşünün ve zaten tüm bunları düşünürken uykunuz geliyor..ve farkında olmadan uyursunuz..ve otomatikmak rüyanızın içinizde olduğunu anlıyorsunuz ve istediğinizi yapabiliyorsunuz kolay gelsin :D
Arkadaşlar İlla Oda şart değil tabii burası başka bi yerde olabilir bir dağ,saray,dışarısı gibi.
İlk denemde olmayabilir ama sürekli yaparsanız gelişme kaydedersiniz hepinizin en fazla 5 günde yapabileceğinize inanıyorum
En son turab tarafından 03 Nis, 19:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Re: Lucid Rüyaaa [Teknik %100 Olumlu Sonuç]
teknik için saol :D
bu teknik astral seyehat tekniğidir :D (kalem olmazsa tabi)
bu teknik astral seyehat tekniğidir :D (kalem olmazsa tabi)
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
- turab
astralda çok işe yaramıyor denedim ve o kadar denememe rağmen başaramdım sadece bu teknik için söylüyorum :) ama lucid de inanılmaz etkili
uubam.com
-
tama ozaman sadece belirtmek istedim :D saol
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
- turab
Goku San yazdı:tama ozaman sadece belirtmek istedim :D saol
Önemi yok dostum :)) sen astral yapabiliyormusun?
uubam.com
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
aaa,ben bir keresinde astrale cikarken bunu yapmistim,lusid olmustum.once mutdaga geldim,kendimi havada yere duserken oldugu gibi hiss ediyordum,cok guzeldi,ben de neden eiffel kulesinden atlamiyiym dedim ve orda oldum,sonra atlamadan uyandim,sabah olmustu =D teknik super,tesekkurler Turab
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
-
Valla ben telekineziyi bıraktım ama kendime yetecek kadar bilgim var :Dturab yazdı:Goku San yazdı:tama ozaman sadece belirtmek istedim :D saol
Önemi yok dostum :)) sen astral yapabiliyormusun?
- turab
Lord_of_Hackland yazdı:aaa,ben bir keresinde astrale cikarken bunu yapmistim,lusid olmustum.once mutdaga geldim,kendimi havada yere duserken oldugu gibi hiss ediyordum,cok guzeldi,ben de neden eiffel kulesinden atlamiyiym dedim ve orda oldum,sonra atlamadan uyandim,sabah olmustu =D teknik super,tesekkurler Turab
önemi yok kardeşim
uubam.com
-