"TELEKİNEZİ 'NİN PÜF NOKTALARI

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Bru-x

"TELEKİNEZİ 'NİN PÜF NOKTALARI

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

"TELEKİNEZİ 'NİN PÜF NOKTALARI"

Püf Noktaları

Evet şimdi çalışmaya başlayabilriz. Alıştırmaların ilk denemelerinde tecrübeniz olmadıysa sadece kağıdın döndüğünü düşünün. *Beyninizle kağıdın her köşesini kendiniz çekmeye çalışın, yada yitin.
*Herangi bir köşeyi elinizle tutup çevirdiğinizi düşünün
*Ellerinizden çıkan enerjinin bir hortum yaratıp kağıdı döndürdüğünü düşünün
*Başka bir yere bakın , fakat kağıt görüş alanınızda olsun. başka bir yere bakarken kağıdı döndürmeye çalışın.
Bu yöntem en etkili yöntemlerden biridir. Beynin yeni bişey denemesinden dolayı çıkan frekanslar güçlü olabiliyor
Evet umarım bi işinize yaramıştır, "Olmadııı!" diyenlere söyleyecek birşeyim yok ."

Selam tüm telekineziyle ilgilenen arkadaslar.Telekinezi yazılarımıza devam ediyoruz. Bu yeni yazımı yazmamın en büyük nedenlerinden biri telekinezinin yanlış anlaşılması ve MSN’den gelen soruların hep aynı olması. Şimdi sizi aydınlatmaya çalışalım.

Telekinezi ANLATILMAZ
Telekinezi ÖĞRETİLMEZ

Evet yukardaki cümleleri iyice belleğinize yerleştirin Çünkü;

Telekineziyi Öğrenmek için 2 yol vardır.

Telekineziyi size biri anlatamaz size sadece örnek yada teknik verebilir. Yani siz sadece alıştırmaları deneyerek kendi kendinize öğrenebilirsiniz. Alıştırmalara sitemizden göz atabilirsiniz.Yada telekinezi yapabilen biri size telepatiyle 1 saatte öğretir (ki bu yolla öğrenmeniz Türkiye’de %01 şansla olur..)

Telekinezi yaparken;

*Telekinezi yaparken birşey düşünmezsiniz!
*Telekinezi yaparken sadece hayal ve imajinasyon kullanırsınız.
*Telekinezi yaparken Nefesiniz çok hızlıysa telekineziyi bırakmalısınız.
*Telekinezi yaparken Oda ılık, Elleriniz sıcak olmalıdır.
*Telekinezi yaparken çok basarısızsanız yerinizi değiştirmelisiniz.
*Telekinezi yaparken telekineziyi önemsememelisiniz, basit birşey gibi düşünüp onu rahatça yapabileceğinize inanmalısınız.
*Telekinezi yaparken beyninizi sıkmayın, ıkınmayin, çok rahat olun ve sadece cisme yoğunlaşın.
*Telekinezi yaparken üstüne birde acemiyseniz, arkadaslarınızın yanında uğraşmayınız, yalnız yapınız.
*Telekinezi yaparken ellerinizin karıncalandığını düşünün veya isteyiniz.
*Telekinezi yaparken avucunuzdan bir enerji hortumu çıktığını hayal edin (abartmadan )

Alıntıdır
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
Kullanıcı avatarı
koaservat

Re: "TELEKİNEZİ 'NİN PÜF NOKTALARI

Okunmamış mesaj gönderen koaservat »

evet deneme yanılmayla en sonunda keşfettım artık daha iiyim ve her gun bıraz daha mıktarı artıyor..
Kullanıcı avatarı
cht

Okunmamış mesaj gönderen cht »

Arkadaşlar ben bu kağıt döndürme yöntemini yapıyorum Ama bence bu beyın gucuyle alakası yk ınsanın elektrık enerjısıyyle alakalı Doğrumudur?? :?:
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

cht yazdı:Arkadaşlar ben bu kağıt döndürme yöntemini yapıyorum Ama bence bu beyın gucuyle alakası yk ınsanın elektrık enerjısıyyle alakalı Doğrumudur?? :?:
el kağıdın yanında olunca elektriğin de etkisi olabilir ama sen böyle düşündükçe yapman çok zor... :!: :!:
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
ebubekir

Okunmamış mesaj gönderen ebubekir »

evet gerçekten telekinezi anlatılmaz yaşanır sitede verilen yöntemleri birebir yapmak gerekmiyor herkes telekinezi yaparken kendi formülünü yaratır bir kere yaptın mı zaten gerisi gelir
temir.1337

Okunmamış mesaj gönderen temir.1337 »

ya ben ikinci yolu istiyorum 1. yolla zati baya ilerledim kağıdı dönderiyorum fırıl fırıl fakat kaşık vb diğerleri olmuyor
Kullanıcı avatarı
cht

Okunmamış mesaj gönderen cht »

Kardeş cok sagolun 3 m uzaktan bile kagıda hukmedebiliyorum .Ama başımın sol tarafında ağrılar oluyor neden normalmi ??
mentalist

Okunmamış mesaj gönderen mentalist »

bi arkadaşım var gözümün önünde kağıdı psi ball tekniği ile fırlattı masanın üstünde duran kağıda psi ball yollayarak fırlattı ve onların evinin orda bir adam telekinezi dersleri veriyor arkadaşım ondan öğrenmiş her şeyi bende gidip öğrendiklerimi en kısa zamanda sizler ile paylaşacağım.
temir.1337

Okunmamış mesaj gönderen temir.1337 »

bizede öğreten biri olsa keşke
SouLOfIceberG

Okunmamış mesaj gönderen SouLOfIceberG »

Telekinezi yaparken elbet birşey düşünürsün birşey düşünmeden bilincin yerindeyken 1 sn bile duramassın.