Astral Seyahat Nedir ? Ne olur ? Ne işe yarar ?(süper)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Astral Seyahat Nedir ? Ne olur ? Ne işe yarar ?(süper)

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Astral Seyahat Nedir?

Bedenimizi belirli bir süre terk ederek çeşitli yerlere düşünce hızı ile gidip, gittiğimiz yerlerde meydana gelen olayları izleyebilmemiz mümkündür. Parapsikoloji Enstitüleri'nde incelenen Duyular Dışı Algılamalarımız arasında en ilginçlerinden biridir...

Şuurumuzun fiziki bedenimizin dışına yansıması ya da diğer bir tanımla, şuurluluk alanımızın genişleyerek beden dışına taşma olayına Astral Seyahat veya Şuur Projeksiyonu adı verilir.

Bu yansıma fiziki evrenin her hangi bir noktasına olabildiği gibi, fiziki evrenin ötesindeki ortamlara da olabilmektedir. Diğer Duyular Dışı Algılamalarımızda olduğu gibi aslında hepimizde bu yetenek vardır. Fakat hepimiz bu yeteneğimizi kullanamayız.

Astral Seyahat Herkes Tarafından Yapılabilir mi?

Evet... Özel metotlarla bu yeteneğimizden yararlanabilmemiz mümkündür. Ancak bıkmadan, usanmadan, büyük bir sabırla üstünde çalışılması gerekebilir. İlk denemelerinde bu tecrübeyi yaşayabilenler olmuşsa da, genellikle uzun süre üstünde çalışılması gerekebilir. Bu çalışmada başarı elde edip edememeniz tamamen size bağlıdır. Özellikle deney öncesi sağlamanız gereken şartları tam anlamıyla yerine getirebilirseniz, başarısızlığa uğrama şansınız oldukça azalacaktır.
Özel çalışmalarla gerçekleştirilebilmekte olan Astral Seyahat, hiç bir çalışma yapmadan bazen kendiliğinden de yaşanabilir. Dünya üzerinde birçok insanın başından böyle bir tecrübe geçmiştir.
Kendiliğinden meydana gelen olaylarda genellikle bu ayrışma uyku sırasında gerçekleşir. Uyumakta olduğu bir sırada kendini bedeninin dışında hatta bedenini yukardan seyrederken bulan insanların sayısı bir hayli fazladır. Bu tür bir olayla karşılaşan bazı kişiler, bu konuda yeterli bilgiye sahip değilse, kendinde psikolojik dengesizliklerin başladığı endişesine kapılarak, bu olaydan hiç kimseye söz etmeme yolunu seçmektedir. Oysaki bu, herhangi bir rahatsızlık belirtisi değil, parapsişik bir yeteneğimizin kendiliğinden ortaya çıkmasıyla meydana gelen bir tecrübedir.

Astral beden ile fiziki beden arasındaki bağ ..

Fiziki ve astral bedenler oluşumlanndaki maddeler açısından birbirlerinden çok farklı olup, fiziki beden fiziki plana, astral beden de astral aleme aittirler. Şuur kütlesi, fiziki bedende toplandığı zaman, sadece fiziki alemi fark edebilmekte, astral alemi algılayamamaktadır. Şuur kütlesi astral bedende toplandığı zaman ise sadece astral alemi farkedebilmekte, fiziki alemi algılayamamaktadır. Öyle görünmetedir ki, belirli şartların oluştuğu özel durumlarda, bu iki halin arasında, iki planın da kısmen algılanabildikleri diğer haller de mevcuttur.

ASTRAL SEYAHAT AYNI BOYUT ÜZERİNDEN YAPILIR ..
ASTRAL BEDEN , FİZİKİ BEDENDEN ÇIKTIKTAN SONRA YİNE AYNI BOYUTTA YANİ SADECE PERDESİ KALDIRILMIŞ GÖZLERLE AYNI BEDENİN YAŞADIĞI YERLERİ GÖREBİLİRİZ . YANİ BU NEDEMEK OLUYOR DİYECEK OLURSANIZ : SİZİNLE BERABER AYNI ANDA ASTRAL SEYAHAT YAPIYOR İSE İKİNİZDE BİRBİRİNİN ASTRAL BEDENLERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ . HATTA ASTRALDE İKEN SANİYELER SONRA FRANSADA BİR CAFE DE OTURABİLİRSİNİZ .
YANLIZ GİDECEĞİNİZ YERİ DAHA ÖNCEDEN GÖRMENİZ GEREKLİ .. CÜNKÜ ASTRAL BEDEN FİZİKİ BEDENİ YANLIZ BIRAKTIĞINDA NE KADAR ARADAKİ BAĞ UZAK OLURSA BEDENİ KAPMA ÇABASI O KADAR BAŞKA VARLIKLARIN ELİNE DÜŞER .. YANİ SEN BEDENİNDEN UZAK KALIRSAN BAŞKA ASTRAL DE GEZEN BİRİ SENİN BEDENİNDE UYANMAK İSTİYECEKTİR . BU UYANMAK İSTEYEN KİŞİ SADECE ASTRAL YAPAN BİR İNSAN DEĞİL BİR İBLİS BİLE OLABİLİR .. AMA O KADAR KORKMAYIN . ÇOK ZEVKLİ OLDUĞU GİBİ ÇOK MUHTEŞEKM BİR OLAYDIR ..

İLK DENEMEDE NE YAPILMALI ?

İLK ÖNCE ASTRALE ÇIKMADAN RAHAT BİR ORTAMA GEÇİP UZANIN .
SONRA BEDENİNİZDEN ÇIKIP GİTMEYE VE ÖZGÜR OLMAYA ÇALIŞIN.
TIPKI ÜZERİNİZDEKİ AĞIR BİR ÇANTAYI ATMAK GİBİ .
SONRA KENDİNİZİ TAVANA ASIN . (ASTRAL BEDENİNİZİ)
YUKARDAN FİZİKSEL BEDENİNİZE BAKIN .. SONRA DÜŞÜNCENİZİN SİZİ ODADAN ÇIKARMASINA İZİN VERMEYİN . İLK DENEMEDE NE OLURSA OLSUN BULUNDUĞUNUZ ODADAN ÇIKMAYIN.
VE KEDİNİZE GERİ DÖNEBİLMEK İÇİN (DAHA ÇABUK GERİ DÖNEBİLMEK İÇİN) BİR TOTEM BULUN .

TOTEM NEDİR ? NE İŞE YARAR ?

ARKADAŞLAR TOTEM HİSSEDEBİLECEĞİNİZ VE ÜZERİNİZDE TAŞIYABİLECEĞİNİZ HER HANGİ BİR FİZİKSEL NESNEDİR .. (ASTRAL TANIMI)
BU KOLYE , KÜNYE , BİLEZİK , SAAT OLABİLİR (V.B)
BU TAKACAĞINIZ TOTEM : SİZİN GERİ DÖKMEK İSTEDİĞİNİZDE TAKTIĞINIZ TOTEMİ HİSSEDERSENİZ BEDENİNİZİ ÇABUK BULURSUNUZ .

ASTRAL BEDEN GÖRÜLEBİLİRMİ ?

NİRVANASI VE ÇAKRALARI AÇIK İNSANLAR SİZ ASTRALDEYKEN SİZİ GÖREBİLİRLER . ÇÜNKÜ
O TÜR İNSANLARIN ENERJİ ALGILARI YÜKSEKTİR DAHA ÇABUK HİSSEDERLER VE 2. BİR YAŞAMI İZLEYEBİLİRLER.

ASTRALDE İKEN ETRAFIMIZ NASILDIR ?

NORMALDE AYDINLIK VEYA KARANLIK OLSUN NE ZAMAN YAPARSANIZ YAPIN ZİHNİNİZ NASIL BİR AMBİANS OLUŞTURMAK İSTİYORSA SİZ ASTRAL ALEMİNİ O BİCİMDE GEZESİNİZ .
NASIL YANİ DİYORSANIZ ŞÖYLEKİ :
SİZ ASTRALDEN KORKTUYSANIZ VE ASTRALE ÇIKTIYSANIZ ETRAFINIZ SİZE HEP KARANLIK VE SİZLİ GÖZÜKÜR .
AMA ASTRALE BİR ZEVK İLE ÇIKTIYSANIZ (NEŞELİ VE MUTLU) O ZAMAN GÜNDÜZ GEZİNTİYE ÇIKMIŞ GİBİ OLURSUNUZ..

ASTRALDE GÖRDÜKLERİMİZ, GERÇEKMİDİR ?

ASTRALDE GÖRÜNENLER YA O AN OLANI YA OLMUŞU YADA OLACAĞI GÖSTERRİR ..
ASTRALDE SİZ BİR ARKADAŞINIZIN EVİNE GİTTİĞİNİZDE O DÜŞMÜŞ İSE O AN , ASTRALDEN GERİ DÖNDÜKTEN SONRA ONU ARAYIN VE "BAŞINA BİR İŞ GELDİMİ " DİYE SORUN .. YADA GELMEMİŞ İSE ONA GÜN İÇERİSİNDE DİKKATLI OLMASINI SÖYLEYİN

Ufak yazılı olanlar alıntıdır / BÜYÜK YAZILI OLANLAR BENİM TECRÜBEM İLE YAZDIKLARIMDIR .BİDE ÖĞRENDİKLERİM İLE ..

EMEĞE SAYGI , BEĞENDİYSENİZ TEŞEKKÜR ETMENİZ YETERLİ..

KONU DIŞINA ÇIKILMADAN ,HAKARET VE SAYGISIZLIK ETMEDEN ..

Kullanıcı avatarı
volkan37
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Re: Astral Seyahat Nedir ? Ne olur ? Ne işe yarar ?(süper)

Okunmamış mesaj gönderen volkan37 »

evet küçük yazılar ruhsal güçlerini geliştirme teknikleri kibından alıntı
Sınır yoktur sadece biz onu olduğunu düşünürüz.

Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
axilix
Yaşadığınız İl: 22 Edirne

Okunmamış mesaj gönderen axilix »

Kanka :D çok yardım oldun saol ehe :D
Telekinezicilik oynanmaz .. Telekinezi yapılır , İnanmak gerekir !
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

sadece bir şey sorucam hani diyosun ya iblis gelebiliyo bedene biz uzaktayken bedenimize gelen iblisi nasıl hissedicez yani nasıl ondan önce gidicez bedenimize.1kere astral seyahat yaptım onda da odadan çıkmadım 2. denemede nereye gideyim özelden bana bu soruların cevabını yazarsan sevinirim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

kime diyon inflames???
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

Kullanıcı avatarı
inflames

kim olduğu önemli değil beni astral seyahatle ilgili bilgilendirebilecek herhangi biri
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
ChiMaster60
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen ChiMaster60 »

Süper bi yazı olmuş tebrik ededim
Psi-wheel % 10

Psi-ball % 70

Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
geller

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Diğer astral konularında bunun cevabı var inflames
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
inflames

eskiden yazmıştım bunu artık biliyorum totem var onla çok hızlı bedene girilebiliyor
Kullanıcı avatarı
TurkishElectric

Okunmamış mesaj gönderen TurkishElectric »

Teşekkür ederim sayende astralın riskini öğrendim konuyu okumadan önce telekinezide ustalaştıktan sonra astrale çıkıp Mekke yada avustralyaya gitmeyi planlıyordum neyseki sayende Mekkeyi internetten gördum gidebilirim ama ruhsuz kalırım ve avustralya ise hic gormedigim icin gitmeyecegim sagol dostum
Telekineziyi su niyetler icin yapiniz
"Telekinezi bir sacmalik" diyenlere meydan okuyarak onlara telekinezinin gercek oldugunu anlatmak icin
bir hobi olarak
hayatınız kolaylassin diye