Merak ediyorum Bakarmısınız !
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- mysteriusanqel
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Merak ediyorum Bakarmısınız !
Arkadaşlar şimdi yazcaklarımın içinde 1 harf bile yalan değil eskiden oluyordu şimdide ara sıra oluyor biriniz yardım etsin nedir bu? Şimdi ben rüyamda bir yere kelepçelenmiş olarak gördüm hatta 3 gün önce oldu bu olay ondan sonra uyandım okula gittim ve okulda o gün oğretmen bana ceza verdi bunun nası bir alakası var raslantımı yoksa başka bir şeymi ve bu ilk defa olmuyor öncedende olyordu şimdiden teşekkürler.
Akıl,Yaşta değil baştadır.
- mysteriusanqel
Re: Merak ediyorum Bakarmısınız !
Ve sadece kelepçelenme olayı değildi başka olaylarda oluyordu.
Akıl,Yaşta değil baştadır.
- knkemrah64
- Yaşadığınız İl: 64 Uşak
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Kardeşim Hiç Bir Şey Tesadüf Değildir.
Herşeyin Mantıklı Bir Açıklaması Vardır, Telaşa Kapılma.
Herşeyin Mantıklı Bir Açıklaması Vardır, Telaşa Kapılma.
Plus Graphic Designer-
İletişim : emrahhorsunlu@hotmail.com -www.cyber-warrior.org/P.S.D - www.facebook.com/horasan64
İletişim : emrahhorsunlu@hotmail.com -www.cyber-warrior.org/P.S.D - www.facebook.com/horasan64
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Rüyalarda geleceği görme görülmemeiş birşey değildir.Rüyalar çok garipde olsa elbet bir anlamları var.Bazen çok karışık olduğu gibi bazen böyle dolaylı yoldan mesaj verebilirler.Bu normaldir :)
- mysteriusanqel
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
gördüğün rüyaları not etmeni tavsiye ederim... belki gerçekle bir çelişkisi olabilir
- Myscelenious
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Bazen bende de oluyor normal bence 

Visita Interiora Terræ Rectificando Invenies Occultum Lapidem
Master Of Lunarkinesis...
Master Of Lunarkinesis...
- mysteriusanqel
-