Değişik bir deneyimim... Yardım edin lütfen

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
TeleLife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Değişik bir deneyimim... Yardım edin lütfen

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

Arkadaşlar biraz önce psi-wheel çalışması yapıyordum ancak bir türlü olmuyordu evde kimse yok içerden sesler geldi ne olur ne olmaz diye yanımda bıçak vardı onu elime aldım ve bi an içeride biri varsa ve yanıma gelince neler olucağını hayal ettim isteksiz bir şekilde sonra birşey oldu bıçağı birden sıktrdım hemen ardından önümde duram kağıt ben hiç birşey yapmadığım halde dönmeye başladı ilk defa böyle döndü ve lamba titreşti gerçekten neden böyle olduğunu bilmiyorum eğer bilen varsa söyleyebilirmi o an bi cismi beyin gücümle kaldırabilcek gibi hissettim ve dizlerim titriyor değişik bi şekilde yardım edin :S
konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim yeni katıldım..
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)

Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Değişik bir deneyimim... Yardım edin lütfen

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Hayır işin tuhaf yanı ;
Niye yardım istiyosun ? Ne yapabilicezki senin için .
Her böyle hikayelerde herkes sonunda yardım istiyor ..
zaten inandırıcı değil .. iyice popüleriteyi düşürüyorsunuz ..

Ne güzel bir gücün varmış .. Geliştir .. En iyi sen yapabilirsin öyle bir gücün var ise ..

Hiç bir zaman olayları dramatize ederek yaptığım birşeyi "istemiyorum ama bende var" gibisinden yansıtarak kendime ve etrafımdaki insanlara gösterişte bulunmadım ..

Gerçi :

Bana hem kızma hakkın var ..
hemde dediklerimi onaylama hakkın var. .

Ben seni doğal olarak tanımıyorum .. Belkide dünyayı kurtarmak için bu dünyaya gönderildin (madem öyle bizde biraz fantastik düşünelim)belki muhteşem güçlerin yakında açığa çıkacak .. ama ben görmediğim için seni gerçketende inanasım gelmiyor .. olurda bir gün başarırsan ilk benim haberim olsun isterim ..

Dediklerimin gerçek olma olasılığı (kafadan) %75 ..
Çünkü herkes senin gibi bir hikaye anlatıp ardından yardım istiyor ..
Anlattığıda bir küçük şey değil .. bi gücünü kullansam dağları yıkardım o an" gibi anlattığınız olay yeni bir boyut kazanıyor. ..

Umarım muhteşem güçlere sahip olursun.. (fantastik olalım..)

(SAKIN BANA KIZMA .. GÜN GELİP BİR GÜN SANA BUNLARI BİRİ DİYECEK .. BUNLARDAN DERS ALIP DAHADA GÜÇLENMELİSİN .. BENİM FELEKLERİMİN OLDUĞU GİBİ BİZDE SENİN FELEKLERİNİZ .. VEEE .. FELEK SANA BİR TOKAT DAHA ATTI .. UMARIM DAHA BAŞARILI OLURSUN .. UMARIM ..)
Kullanıcı avatarı
TeleLife

Neden mi yardım istiyorum çünkü korkuyorum sen hiç 3 gün art arda kabir azabını rüyanda gördünmü ? yada sana hergün karabasan geliyormu ? veyada o an olmasından korktuğun şey herseferinde oluyormu ? Her namaz kılmaya başladığında burnun kanıyormu ? söyle ? bunlardan birisi varmı sende ben bunları yaşıyorum abicim nasıl bi duygu biliyomusun belkide biliyosun sen şimdi bunada inandırıcı değil deyip fantastik bişey uydurursun uydur kızmam daha başarılı olacağıma inanıyorum çünkü inanmazsam başaramam evet beni tanımıyorsun tanımakta istemezsin çünkü çok negatif bir insanım bende seni tanımıyorum tanımakta isterim sen bana inanmıyo olabilirsin ama yukarıda Allah var onun görmesi yeter..Yinede Uyarın için sağol..
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

TeleLife yazdı:Neden mi yardım istiyorum çünkü korkuyorum sen hiç 3 gün art arda kabir azabını rüyanda gördünmü ? yada sana hergün karabasan geliyormu ? veyada o an olmasından korktuğun şey herseferinde oluyormu ? Her namaz kılmaya başladığında burnun kanıyormu ? söyle ? bunlardan birisi varmı sende ben bunları yaşıyorum abicim nasıl bi duygu biliyomusun belkide biliyosun sen şimdi bunada inandırıcı değil deyip fantastik bişey uydurursun uydur kızmam daha başarılı olacağıma inanıyorum çünkü inanmazsam başaramam evet beni tanımıyorsun tanımakta istemezsin çünkü çok negatif bir insanım bende seni tanımıyorum tanımakta isterim sen bana inanmıyo olabilirsin ama yukarıda Allah var onun görmesi yeter..Yinede Uyarın için sağol..

İyide bunların telekinezi ile hiç bir ilgisi yok .. HİÇ BİR ..
Senin kendinle ilgili sorunların var ..
Bir doktora ada psikoloğa görünmen şart ..
Çünkü Çoğu insanların hayatı bu kadar anormal gitmez ..
Sen tedavini burma aramamalısın ..

Senin Kesinlikle bir psikolojik tedavi görmen kanısındayım ..

Sakın yabana atma , yoksa ilerde istenmeyen bir kişilik halini alırsın ..

Tıpkı ben gibi ..

Yani Söylemicektim ama ben bir "alter ego"yum ..

Alter ego : Çift kişilikli doğmak ."içince 2 adet kişilik bulunduran insandır" "Yanlış anlama Çift cinsiyet demedim"

Yani Bir Yanım iyiliği isteyen sürekli hoş görülü ben
Diğer yanımda ise beni kötü şeylere zorlayan ben ..

Araştır bence sende bir alter ego olabilirsin .

Ruhunun bir kötü yanı olabilir ..
Kullanıcı avatarı
TeleLife

Tamam araştırıcam amabunların bence yani benim için telekinezide yeri var çünkü bunlar aklıma gelince korkuyorum korktuğum zamanda yapabiliyorum.

Bilgi için çok teşekkür ederim hemde çok.

MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

TeleLife yazdı:Arkadaşlar biraz önce psi-wheel çalışması yapıyordum ancak bir türlü olmuyordu evde kimse yok içerden sesler geldi ne olur ne olmaz diye yanımda bıçak vardı onu elime aldım ve bi an içeride biri varsa ve yanıma gelince neler olucağını hayal ettim isteksiz bir şekilde sonra birşey oldu bıçağı birden sıktrdım hemen ardından önümde duram kağıt ben hiç birşey yapmadığım halde dönmeye başladı ilk defa böyle döndü ve lamba titreşti gerçekten neden böyle olduğunu bilmiyorum eğer bilen varsa söyleyebilirmi o an bi cismi beyin gücümle kaldırabilcek gibi hissettim ve dizlerim titriyor değişik bi şekilde yardım edin :S
konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim yeni katıldım..

Bu şekilde olaylar olabilir. ben pc başında oyun oynarken tıkırtı duyuyorum sonra anlıyorum ki dolap danmış televizyon danmış :D tabii ki insan korkuyor. psi-wheelin dönmesi ise o anki yaydığın enerjiden olabilir.Nasıl sen o an bir şeye odaklandın neye büyük ihtimalle hırsız v.b sadece onu düşündüğün için dönmüş olabilir.
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

TeleLife yazdı:Tamam araştırıcam amabunların bence yani benim için telekinezide yeri var çünkü bunlar aklıma gelince korkuyorum korktuğum zamanda yapabiliyorum.

Zaten insan korkarken,gülerken,ağlarken v.b olaylarda sadece o olaya odaklanıyor. onun için hareketlenme normaldir.Bence
Kullanıcı avatarı
TeleLife

hakan yazdı:
TeleLife yazdı:Tamam araştırıcam amabunların bence yani benim için telekinezide yeri var çünkü bunlar aklıma gelince korkuyorum korktuğum zamanda yapabiliyorum.

Zaten insan korkarken,gülerken,ağlarken v.b olaylarda sadece o olaya odaklanıyor. onun için hareketlenme normaldir.Bence

evet :)
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Galiba ben de alter egoyum ama ben yalnızca 2 kişi değilim... ://
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

Dogukan64 yazdı:Galiba ben de alter egoyum ama ben yalnızca 2 kişi değilim... ://
çok gizemli konuştun beynim bir anda seni kahraman gibi algılamaya başladı
pixies forever <3<3