Criss Angel Bu Adam Efsane Beyler İzleyin :D
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- TeleLife
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Criss Angel Bu Adam Efsane Beyler İzleyin :D
Bu videodan sonra yandaki videolarıda izleyin adam işi büyütmüş :D bizde daha psi wheel :D
En son Admin tarafından 18 May 2012, 22:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Video düzenlendi
Sebep: Video düzenlendi
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Criss Angel Bu Adam Efsane Beyler İzleyin :D
Yahu bu video milattan önce 544545454 yılına ait ..:) bu foruma gelen herkes bu videoyu paylaştı .. insaf biraazcık yaa .. sanki biz bilmiyoruz "kris encıl" gibi dünyaca ünlü iLizyonist'i ..
"Ama yaptığı ilizyonların hala nasıl yapıldığı bulunamadı ..(bulunanlar ise gerçeğiyle orantılı değil) "
Yani gerçek olarakta yapıyor olabilir ..(Allah tarafından verilmiş bir güç olabilir) Ama adı hala ilizyonist olarak anılıyor .. ama ne yalan söyleyeyim "gelişen teknoloji sayesinde filmlerde koca sehri uçuran, bombalayan , dünyayı bile yok eden insanlar varken bir videoya güvenmek hayli zor .. o yüzden ilizyonist dedikleri kanısındayım ...."
"Ama yaptığı ilizyonların hala nasıl yapıldığı bulunamadı ..(bulunanlar ise gerçeğiyle orantılı değil) "
Yani gerçek olarakta yapıyor olabilir ..(Allah tarafından verilmiş bir güç olabilir) Ama adı hala ilizyonist olarak anılıyor .. ama ne yalan söyleyeyim "gelişen teknoloji sayesinde filmlerde koca sehri uçuran, bombalayan , dünyayı bile yok eden insanlar varken bir videoya güvenmek hayli zor .. o yüzden ilizyonist dedikleri kanısındayım ...."
- TeleLife
Foruma daha dün gece katıldım ve bilmiyordum paylaşıldığını kusuruma bakma ve bende senin bilmediğini iddaa etmedim sonuçta konu kaldırılabiliyorsa kaldır
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Keske gülücük koysaydım :) Ciddi konustuğumu sanmıssın :)TeleLife yazdı:Foruma daha dün gece katıldım ve bilmiyordum paylaşıldığını kusuruma bakma ve bende senin bilmediğini iddaa etmedim sonuçta konu kaldırılabiliyorsa kaldır
Yeni Hayatında basarılar diliyorum :)
Özür dilerim kırdıysam :))
- TeleLife
Evet ciddisin sanmıştım. Teşekkür ederim :)
Kırılmadım moralim bozulmuştu sadece önemli değil :)
Kırılmadım moralim bozulmuştu sadece önemli değil :)
Oha Levitasyonu Bilmesek İnancaz :D
yanlışlıkla yolladım üsteki iletiyi özür dilerim.
Tam anlamıyla ilizyon ama nasıl :D Adam aşmış kendini gayet güzel ilizyonları var
Tam anlamıyla ilizyon ama nasıl :D Adam aşmış kendini gayet güzel ilizyonları var
- TeleLife
Harbiden inanmamak elde değil ama ilizyon işte :DUchiha Sasuke yazdı:Oha Levitasyonu Bilmesek İnancaz :D
- TeleLife
hakan yazdı:yanlışlıkla yolladım üsteki iletiyi özür dilerim.
Önemli değil :D
evet adam ilginç bişey :D
-