istedigim yönde döndürmemiyorum

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
karaalbatros
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

istedigim yönde döndürmemiyorum

Okunmamış mesaj gönderen karaalbatros »

arkadaşlar 1 haftadır telekinezi ile ugraşıyorum ilk günden beri sorunsuz döndürüyorum ama isdediğim yere dönmüyor çok yogunlaşınca bazen dönüyor ama genellikle benim istediğim yönün tersine dönüyor sizce bu sorun nasıl aşılabilir şimdiden teşekkürler

Kullanıcı avatarı
TeleLife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: istedigim yönde döndürmemiyorum

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

Bu konuda napabilirsin mesela ellerini o yöne doğru haraket ettir vee içinden kendine fısılda sen benim kağıdımsın ve o yöne dönmek zorundasın diye kendini zorlama o kağıdın senin organınmış gibi olduğunu farzet ve içinden kağıda emir ver onunda uyguladığını düşün böylece kolaylaşacaktır :)
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)
Kullanıcı avatarı
TeleLife

Ha bu arada arkaşadım eğer istediğin yöne mesela sağa dönmesini emredince sağa dönmüyorsa sıkma kendini sola dönmesini söyle hemen olmadı kağıdı yırt başka kağıt sanki yeniden başlıyomuş gibi yap :)
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

TeleLife yazdı:Bu konuda napabilirsin mesela ellerini o yöne doğru haraket ettir vee içinden kendine fısılda sen benim kağıdımsın ve o yöne dönmek zorundasın diye kendini zorlama o kağıdın senin organınmış gibi olduğunu farzet ve içinden kağıda emir ver onunda uyguladığını düşün böylece kolaylaşacaktır :)

Fikir güzel ..

Ama tabiki bunu psi-wheelde denemiicem :)

Teşekkürler ..
Kullanıcı avatarı
TeleLife

onlymerthy yazdı:
TeleLife yazdı:Bu konuda napabilirsin mesela ellerini o yöne doğru haraket ettir vee içinden kendine fısılda sen benim kağıdımsın ve o yöne dönmek zorundasın diye kendini zorlama o kağıdın senin organınmış gibi olduğunu farzet ve içinden kağıda emir ver onunda uyguladığını düşün böylece kolaylaşacaktır :)

Fikir güzel ..

Ama tabiki bunu psi-wheelde denemiicem :)

Teşekkürler ..
Rica ederim her zaman yararım dokunduyza bi nevze ne mutlu bana :)

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Sürekli Döndürünce Zaten Bilincinin İstediği Yöne Döner Ama Yapmalısın Durmadan.

“Yaşanan Sorunlar” sayfasına dön