Psi-Wheel Başlı başına bir safsata ..

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Psi-Wheel Başlı başına bir safsata ..

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Arkadaşlar .. Bilmiyorum ; Ne zamandan beridir bu psi-wheel varsa , milletin aklını iyice karıştırmışş..

Daha öncelerdende biliyordum ama forumu karşıma alıp bir konuşma yapmaktan çekiniyordum..

Fakat susamayacağım..

Arkadaşlar psi-wheel'in fiziksel acıddan açıklanabilidğini biliyoruz ..
pipet çevirmeyide açıklayabiliyoruz ..

Ne zamanki aramızdan biri psi-wheel kagıdını ucurmaya başlarsa o zamn bu bir hikaye yada klasik olmadan çıkacaktır ..

Psi-wheel veya pipet cevirme haricinde gerçektende bir gelişme olmadığını seziyorum ..

Herkes daha güzel şeyler varken (yapılamayanlar varken) kolaya (yapılabilenler) kaçmaları gerçekten çok üzücü ..

Binbir çeşit şekilde yaklaşabilirsiniz ..Kendinizi Savunabilirsiniz .. Ama yinede kendinizi kandıramazzınız .. Bu bir hayal kırma operasyonu değil .. Bu gerçekleri orataya çıkarma çabasıdır. . Milyarlarca yöntem varken hala psi-wheel ve pipet cevirmenin nedeni nedir ?

Arkadaşlar .. Teknolojinin yeni videolarından ziyade ;
Nina kulagına videoları izleyin .. Kadın orada pipet çevirmiyor ..
O zamanın teknolojisi bu zamanki gibi değil ..

HERKES YAPABİLİR AMA HERKES YAPAMAZ
(W.W.Jason)

Anlayana güzel laf..

Ben sizleri Sevdiğim için diyorum..

(Benden size tavsiye .. Size yakın değilde uzak olanları kontol etmeye çalışın .. Hiç olmassa hileci muamelesi görmez daha kaliteli bir iş ile uğraşmış olursunuz .. isterse 5 yıl sürsün ama "TELE" "KİNEZİ" Adı üstünde "UZAKTAN" "HAREKETLENDİRME" yapın yakından değil ..)

Kullanıcı avatarı
TeleLife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Psi-Wheel Başlı başına bir safsata ..

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

Haklısın ben psi-wheel den ziyade biokinezi yapıyorum çoğunlukla gözümün rengini değiştiriyorum buda hoşuma gidiyor astral seyehatı denemek isterim ama açıkcası korkuyorum çünkü hergün karabasan denen illet musallat oldu gelip duruyor bazıları karabasan değil astral seyehat diyolar yada uykuda felç iyice kafam karıştı :S
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

TeleLife yazdı:Haklısın ben psi-wheel den ziyade biokinezi yapıyorum çoğunlukla gözümün rengini değiştiriyorum buda hoşuma gidiyor astral seyehatı denemek isterim ama açıkcası korkuyorum çünkü hergün karabasan denen illet musallat oldu gelip duruyor bazıları karabasan değil astral seyehat diyolar yada uykuda felç iyice kafam karıştı :S
Astral seyahat ile ilgili bi konum var .. Oku .. Astral çok eğlencelidir .. VEe emin ol her insan astral yapabilir ..

https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... t4506.html

bu konuyu baştan sona oku.. okudukça anlayacaksın.. HERKESİN anlayacağı bir dilde yazdım ..
Kullanıcı avatarı
TeleLife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

Tamam okuyacağım teşekkürler :)
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)