rüyalar
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- kaptankork
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
rüyalar
merhaba arkadaşlar.şimdi ben yaklaşık 2 haftadır falan telekinezi vb yapıyorum.bundan önce ayda 1 defa falan rüya gören ben 2 haftadır her gün görüyorum.ayrıca eskisi gibi uyanınca rüya olduğunu anlayamıyorum.kalktıktan sonra bir süre gerçek gibi geliyor sonra etrafıma baktıktan sonra anlıyorum.sizce bu telekinezi vb ile ilgili olabilir mi?
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi
)
eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.

eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.
- seyahdoo
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Re: rüyalar
tamamıyla hayal gücün ile ilgili, yani ilk başladığım zaman banada öylr olmuştu, sonra rüyanın nasıl başladığı ve bittiği, nasıl hatırladığım konusunda kendi hayatımda esaslı bi araştırma yaptım. şuanda istediğim gece rüya görebiliyorum ve kısmen kontrol edebiliyorum.
Tamamen HAYAL GÜCÜ, yani gündüz ne kadar hayal kurarsan, hayalini kontrol etmeye çalışırsan,gece de o kadar kontrol edebiliyorsun...
bir alıştırma- şuanda durduğun yerde gözlerini kapa ve sanki gözlerini kapamamış gibi gördüğünü hayal edip yapabileceğin en fantastik hayalini kur.ve unutma hayal ederken mekanları değiştirme sadece yeteneklerini ve etrafındaki insanların davranışlarını değiştir.böylece hatırından bir mekanda rüya gördüğünde daha kolay kontrol edersin...
açık olmadıysa söyle daha fazla açiyim, İYİ ÇALIŞMALAR...
Tamamen HAYAL GÜCÜ, yani gündüz ne kadar hayal kurarsan, hayalini kontrol etmeye çalışırsan,gece de o kadar kontrol edebiliyorsun...
bir alıştırma- şuanda durduğun yerde gözlerini kapa ve sanki gözlerini kapamamış gibi gördüğünü hayal edip yapabileceğin en fantastik hayalini kur.ve unutma hayal ederken mekanları değiştirme sadece yeteneklerini ve etrafındaki insanların davranışlarını değiştir.böylece hatırından bir mekanda rüya gördüğünde daha kolay kontrol edersin...
açık olmadıysa söyle daha fazla açiyim, İYİ ÇALIŞMALAR...
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
-