Enerji alma

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
lolibo
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş

Enerji alma

Okunmamış mesaj gönderen lolibo »

Arkadaşlar hani bu dünyadan aydan güneşten enerji alma diye bişey varmış nedir bu nasıl alınır o enerji yardım edermisiniz ?

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Enerji alma

Okunmamış mesaj gönderen turab »

araştır biraz sonra konu aç!
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
muho548
Yaşadığınız İl: 58 Sivas

Okunmamış mesaj gönderen muho548 »

yaw arkadaslar ben psi-weel çalısırken çok yoruluyorum bir yerden sonra artık uykum gelmeye baslıyor neden oluyor acaba yardım edecek
bilgili biri varsa lütfen yardım etsin
Kullanıcı avatarı
Countdowns
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Countdowns »

muho548 yazdı:yaw arkadaslar ben psi-weel çalısırken çok yoruluyorum bir yerden sonra artık uykum gelmeye baslıyor neden oluyor acaba yardım edecek
bilgili biri varsa lütfen yardım etsin

Bu günün her saatinde oluyor mu? Sabahları kafan boşken yapman daha iyi olur, akşamları deniyorsan uykunun gelmesi normal. :D Çok fazla kendini zorluyor da olabilirsin, rahat bi biçimde yapman daha doğru olacaktır psi-wheel'i. Az çalış, uzun molalar ver. Kendini çok sıkma, nefesini tutma, rahat ol. Benim de başım ağrırdı ama artık olmuyor. :)
Let it go, if you could