Ne yapmalıyım yardım lütfen??
Moderatör: Sai
-
Ne yapmalıyım yardım lütfen??
Öncelikle herkeze merhaba. Ben kendimden bahsetmek istiyorum. 6 yaşından beri karabsn diye tabir edilen seylerle uğraşıyorum. 2 sene öncesine kadar çok korkuyordum. Ama artık varlıkları hiç umrumda olmuyor. Başka evlerde falan herzaman hissediyorum varlıklarını, bazı insanlarda da hissediyorum. Arkadaşlarımın bazılarına da geliyorlarmış önceleri benle arkadaş olmadan önce tabii:) Rahatsız edildikleri zaman hissediyor ve geceleri yanlarına gidiyor onları koruyorum açıkcası. onlarda bazen benim olmadığım yerlerde beni karşılarımda gördüklerini söylüyorlar bazen camda bazende sesi mi. Bazen çok kızgın olduğum yada bana inanmayan arkadaşlarıma gönderebiliyorum. Bunu yapmak hiç istemiyorum aslında onlara zarar gelir die. bıraktım bu işi. Yakınlarımın başı sıkıntıda olduğu zaman hep hissetmişimdir ve sol gözüm sürekli seyrer. Bu olay kız arkadaşımda daha da ağır basıyor. Onunla tanıştığımda epilepsiydi ve her gece onu izler ve iyileşmesini sağlamaya çalışırdım aradan 3 ay geçmişti ve artık tık yoktu hastalığından ki epilepsi yani..her gün krizler falan çok kötüydü. Bir reiki uzmanı tanıdığım var ve bana benim bir indigo olduğumu söyledi pek araştırmadım aslına bakılırsa. Bazen uyandığımda kendimi farklı yerlerde görüyorum bazen bir mutfak bazende banyo yada ewimin sokağı biraz durduktan sonra tekrar gözümü açıyorum ve Allahtanki yatağımdayım. Yazın çok tuhaf bir şey oldu. Yaz okulundaydım ve sınav gecesiydi, geceleri hiç uyumam ama saat 3 le 4 arası uyuyakalmıştım. Uyandığımda ise boynum tamamiyle tutulmuştu ve yaz ortasında çok üşüyordum. Ardından mersindeki kız arkadaşım aradı ve onun yanında olduğumu uykusundan uyandırıp elinden tutup içeriye kadar yürümüşüm öle söyledi sonrada tabi kaybolmuşum. Çok uzattım gibi. Başıma en son gelen olay ise ne kadar önemlidir bilmiyorum ama 4. katta oturuyorum ve film seyrederken birden penceremde bir gölge gördüm. Sonra gölge birden bir kediye dönüştü. İrkildim acıkcası çünkü Yüzeysel temasım fazla olmadıydı bir kaç kez dışında. Acıkcası böle varlıkların yüzlerini görmek istemiyorum. Ufak bir adranelin patlamasıyla özürlü kalınabilir. Sonra kendimi toparladım kalktım pencereye ama çoktan gitmişti. Evin yakınında ağaç falan yok bu arada. Sizce ne yapmalıyım bu olayların üstüne gitmelimiyim yoksa oluruna bırakmak daha mı sağlıklı..aslına bakarsanız korkuyorum bunun nereye gideceğinden emin değilim ama elimden olmadan gelişiyor bazı şeyler;(
- ddemmahum
- multiplayer1
Re: Ne yapmalıyım yardım lütfen??
yazdıkların doğruysa bi cevşen al..korktuğun anlarda 3 kez öp başına koy..yada Ayetel Kürsi oku...bu olayların üzerine de gitmek istiyosan git gitmek istemezsen gitme bu senin kararın!
-
ewet niye durduk yere yalan şeyler yazayım ki:S Bunu sormak için üye oldum zaten yoksa herhangi bir amacım yok.. Neyse ne önerirsin bilirmisin usta bu konuları..? telekinezi veya herneyse işte onlar ile bir alakası varmıdır.ddemmahum yazdı:doğru mu bu yazdıkların?
Bu arada cevşen falan onları geçeli çok oldu 6 yaşından beri diorum yaş oldu 22:) Ben kendimden değil başkalarına zarar gelmesinden korkarım bilhassa kız arkadaşım ve ailem...
-
cevap yazma gereğini kendimde hissettim gecesiyle gündüzüyle başıma fazlasıyla bu tür olaylar geldi hani derlerya ağaçtan düşen lazım bana diye arkadaş yazını okurken yaşadıklarım birer birer gözümün önünden geçti ve bunları yazarken de biraz ürperdim olaylar cereyan eder düşünesiyle neyse ben bunca sıkıntıyı nasıl atlattım biraz ona değineyim umarım paylaşım fayda sağlar
sıklıkla kedimce dikkat etmeye çalıştığım şeyler şunlar gece karanlıkta bi şey gördüm acaba ne neye benziyo falan hiç düşünme yok gibisinden yoluna bak seni ilgilendirmediğini bil hele olmadık bi cisim ışık falan görürsen korkuyla oraya dönüp ne oluyor diye bakmaya çalışma bak bu önemli olayın zıddına yönel ve heyecan yapmadan başka bi işle uğraşman gerekiyormuş gibi yap sonra merak ettiğin yere bak odanda ayna varsa ondan kurtul bak bu en önemlisi benden söylemesi geceleri ayna ve tuvalat banyo işlerinde oyalanma ve geç saatlere bırakmamaya özen göster ve ses çıkarma wc ve banyodayken kıyafet olayına dikkat et mahremiyet çerçevesini aşmamaya özen göster çünkü ne olursa olsun baştan çıkaracak şeyler ki bizimde dişimiz erkeğiiz varsa diğer taraf içinde bu geçerli
zifiri karanlıkta yatma benim kesinlikle vaz geçemediğim bi şey ve varsa voltmen falan kısık seste aç sabaha kadar çalsın gece çok odaklanıyor insan etrafa karanlıkya müzik seni alıp götürdüğünden sen rahat oluyorsun bu histen uzaklaşıyorsun ister inan ister inanma 99 dan beri ben böyle uyuyorum 10 yılı devirmişim
bide sana bi şey demişlerya hatırlamıyorum sakın sende bi şeylerin gücü var muhabbetine bel bağlama yetenek senin için özel bi güç düşüncesi falan Allah muhafaza yaratanın ahşettiğini sen benim diye dillendirirsen çok kötü sanırım anladın
sonra kesinlikle sigara falan içiyorsanda atağına kül dölülmemesini ve hiçbir şekilde kırıntıdır yada ufak çocuklar bunu çok yapar elinde yiyecek bi şey ev de gezer bunların senin odanda yatağında oturduğun yerde olamamasına özen göster şunu unutma emir büyük yerden insanın karşısına çıkmaya izinleri yok bizzat suretlerinde göremezsin zaten olsaydı ne ben nede sen şu anda yazışıyor olmazsı ancak suret benzetmesi halyle olabiliyor ancak ÜSTÜNE GİTME tamam mı gözüne takılırsa görürsen de dediğim gibi yön değiştir
duaları unutma ciddi sıkıntı halinde kesin çözüm ezandır bunu unutma ezan duyulunda alemi terkedermiş hatırlatırım kıyıdan köşeden uzakdur son olarak bu
ha demişsinya arkadaşlar beni görmüşler falan diye oturduk filim izledik falan bi şeyler yazmışsın seni görenler olmuş onlara söyle olasılık dışı anlarda ise gece senin o evde ne işin var dimi besmeleyle ilerlesinler arkadaş geldi diye yola çıkan nice kişi tanıyorum pek hoş olmuyo ...
sıklıkla kedimce dikkat etmeye çalıştığım şeyler şunlar gece karanlıkta bi şey gördüm acaba ne neye benziyo falan hiç düşünme yok gibisinden yoluna bak seni ilgilendirmediğini bil hele olmadık bi cisim ışık falan görürsen korkuyla oraya dönüp ne oluyor diye bakmaya çalışma bak bu önemli olayın zıddına yönel ve heyecan yapmadan başka bi işle uğraşman gerekiyormuş gibi yap sonra merak ettiğin yere bak odanda ayna varsa ondan kurtul bak bu en önemlisi benden söylemesi geceleri ayna ve tuvalat banyo işlerinde oyalanma ve geç saatlere bırakmamaya özen göster ve ses çıkarma wc ve banyodayken kıyafet olayına dikkat et mahremiyet çerçevesini aşmamaya özen göster çünkü ne olursa olsun baştan çıkaracak şeyler ki bizimde dişimiz erkeğiiz varsa diğer taraf içinde bu geçerli
zifiri karanlıkta yatma benim kesinlikle vaz geçemediğim bi şey ve varsa voltmen falan kısık seste aç sabaha kadar çalsın gece çok odaklanıyor insan etrafa karanlıkya müzik seni alıp götürdüğünden sen rahat oluyorsun bu histen uzaklaşıyorsun ister inan ister inanma 99 dan beri ben böyle uyuyorum 10 yılı devirmişim
bide sana bi şey demişlerya hatırlamıyorum sakın sende bi şeylerin gücü var muhabbetine bel bağlama yetenek senin için özel bi güç düşüncesi falan Allah muhafaza yaratanın ahşettiğini sen benim diye dillendirirsen çok kötü sanırım anladın
sonra kesinlikle sigara falan içiyorsanda atağına kül dölülmemesini ve hiçbir şekilde kırıntıdır yada ufak çocuklar bunu çok yapar elinde yiyecek bi şey ev de gezer bunların senin odanda yatağında oturduğun yerde olamamasına özen göster şunu unutma emir büyük yerden insanın karşısına çıkmaya izinleri yok bizzat suretlerinde göremezsin zaten olsaydı ne ben nede sen şu anda yazışıyor olmazsı ancak suret benzetmesi halyle olabiliyor ancak ÜSTÜNE GİTME tamam mı gözüne takılırsa görürsen de dediğim gibi yön değiştir
duaları unutma ciddi sıkıntı halinde kesin çözüm ezandır bunu unutma ezan duyulunda alemi terkedermiş hatırlatırım kıyıdan köşeden uzakdur son olarak bu
ha demişsinya arkadaşlar beni görmüşler falan diye oturduk filim izledik falan bi şeyler yazmışsın seni görenler olmuş onlara söyle olasılık dışı anlarda ise gece senin o evde ne işin var dimi besmeleyle ilerlesinler arkadaş geldi diye yola çıkan nice kişi tanıyorum pek hoş olmuyo ...
- ddemmahum
abicim ben bu konularda fazla bilgili olmadığım için herhangi bir tavsiyede bulunmak istemem.. Allah etmeye yanlış bi şey söylerim sonra vebali bana kalır.. benim diyeceğim tek şey bol bol dua et.. Allah'tan yardım iste..
::Welcome to home Bruce::
-
yardımın için saol onb.kaos oluruna bırakmak daha mantıklı gibi..
-
evet oluruna bırakmak en iyisi sen kendini o düşüncelere sokacak olan işlerden uzak dur aklının oralara odaklanmasına izin verme bi süre sonra alışıyor rahat ediyorsun ancak artık bitti diyemiyorsun faydam dokunduysa ne mutlu işallah kimse böyle sıkıntılara düşmez
- ddemmahum
-