evet bu bağ sayesinde sizde bişeyler yapabilirsiniz şimdi basitten başlayalım ama birşeyi bilmeniz gerekir birisinin düşüncelerini okurken ajnanızda karşıdakine gidersiniz ve ajnasından girer içeridekileri okumaya çalışırsınızya işte onun içinde hareketli gözünüz geçmiştir yani oradan gidip görebilirsiniz fakat nerede olduğunu çok araştırmama ramen aradaki boruyu bi haradan bir ajnadan görüyorum artık ama siz hangisini seçerseniz ama düşünce taşımak için ajnanızı kullanmanız enerji taşımak için el ve haranızı kullanmak sizin yararınıza olacaktır
Aurası Güçsüz Bir Canlıda Denemek 1- Heyecan Vermek: Ben yolda yürürken denedim ve işe yarıyor videoda koymak isterdim ama usb yok ve hiç aklıma gelmedi neyse, bir kediyi deneyecez karşınızda dursun 5-10 metre falan olsun çok uzak olması anlamaz çok yakın olursada siz şüpeye düşersiniz şimdi kedinin alnıyla sizin alnınız arasında bir şeffaf boru olduğunu düşünün arada şeffaf birşey ya vardır ya yoktur buraya kadar tamam aranızdaki bağı gördüyseniz iyi , şimdi o borudan kırmızı parlayan ışık parçasını gittiğini düşünün kedi yürüyorsa aniden durur ve kulaklarını diker siz top top oraya kırmızı ışık yolluyonuz yani bi çok güçlü bi az kedi bişeyler farkettiyse o borudan çok güçlü imajinasyon yeteneğinizin son gücüne kadar bir kırmızı ışık gittiğini düşünün çok güçlü kedi etkileniyor bu durumda hiçbişeye odaklanmayın sürekli gidiyor en sonunda kedi sizin olduğunuz tarafa doğru çok hızlıca kafasını çevirecektir ama sizi görüp 1 saniyede geri dönecektir eğer sokak kedisinde denerseniz daha iyi olur onlar daha çok irkiliyor ev kedileri çok mayışık dönüyolar size eğer uzaktan denediyseniz bunu sizi görmeyebilir bikaçkez uzaktan denediğimde benim biraz sağıma soluma bakıyordu beni gördüğü halde etrafımı dikkatle inceliyordu yani nerden geliyo bu korku diye bakıyo(kırmızı korkudur ve heyacandır) tamam eğer işe yaradıysa en basit deneyi yaptınız demektir siz ona korku atarken kendinizide kırmızı olarak görebilirsiniz ve bir yaratık gibi hissedebilirsiniz görürseniz şaşırmayın diye yazdım
2- Enerji vermek :Bunu yine kedide deneyebilirsinizde ama pek anlamlı olmaz bi insan daha iyi olur basit açıklayacam aynı teknik boru v.s. yapın odaklanın ona mavi ışık gönderin ama sinirlice değil sakince onunda sakıin olduğunu düşünün ve beyaz da olsun hem beyaz hem mavi eğer başı falan ağrıyorsa geçtiğini düşünün sağlık ve mavi enerji dolduğunuzu ve ona aktığını hissedin geçiş olduğunu hissedersiniz zaten
devamında insanların düşüncelerini alabilir hatta auralarını emebilirsiniz ama ben bu kadarım geliştirince size söylerim bu arada ajnanız kasılır bunlar yapılınca karıncalanımsı(ne biçim bi sözcük