* Aramızdaki tesisat ile yapılcaklar *

Moderatör: Sai

netenes

* Aramızdaki tesisat ile yapılcaklar *

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Nedir Bu Şey?: Her VARLIK ile aramızda boruya benzer bir bağ vardır bunun yakınlarımızda daha gelişmiş olduğu bilinir ve daha çok şey geçer içinden duygular ve bazı etkiler geçer mesela aranızdaki bağın kılcal olduğu(sıradan yolda gördüğünüz biri) size kızarsa ne diyo bu ya dersin gidersin seni fazla zehirlemez ve vücudun hemen savunabilir fakat bi yakının (kardeşin gibi ama saygı duyduğun insanlarda daha rahat gelir duygu) sana kızsa sen etkilenirsin ya çok büyük bir yalanlama ve savunmayla geçiştirmeye çalışırsın ya kendini o zehre(aslında gaz gibi bişey) uydurursun artık ondan gelen etki seni bağlamaz(istediği gibi olursun çalışkan olmak gibi)

evet bu bağ sayesinde sizde bişeyler yapabilirsiniz şimdi basitten başlayalım ama birşeyi bilmeniz gerekir birisinin düşüncelerini okurken ajnanızda karşıdakine gidersiniz ve ajnasından girer içeridekileri okumaya çalışırsınızya işte onun içinde hareketli gözünüz geçmiştir yani oradan gidip görebilirsiniz fakat nerede olduğunu çok araştırmama ramen aradaki boruyu bi haradan bir ajnadan görüyorum artık ama siz hangisini seçerseniz ama düşünce taşımak için ajnanızı kullanmanız enerji taşımak için el ve haranızı kullanmak sizin yararınıza olacaktır

Aurası Güçsüz Bir Canlıda Denemek 1- Heyecan Vermek: Ben yolda yürürken denedim ve işe yarıyor videoda koymak isterdim ama usb yok ve hiç aklıma gelmedi neyse, bir kediyi deneyecez karşınızda dursun 5-10 metre falan olsun çok uzak olması anlamaz çok yakın olursada siz şüpeye düşersiniz şimdi kedinin alnıyla sizin alnınız arasında bir şeffaf boru olduğunu düşünün arada şeffaf birşey ya vardır ya yoktur buraya kadar tamam aranızdaki bağı gördüyseniz iyi , şimdi o borudan kırmızı parlayan ışık parçasını gittiğini düşünün kedi yürüyorsa aniden durur ve kulaklarını diker siz top top oraya kırmızı ışık yolluyonuz yani bi çok güçlü bi az kedi bişeyler farkettiyse o borudan çok güçlü imajinasyon yeteneğinizin son gücüne kadar bir kırmızı ışık gittiğini düşünün çok güçlü kedi etkileniyor bu durumda hiçbişeye odaklanmayın sürekli gidiyor en sonunda kedi sizin olduğunuz tarafa doğru çok hızlıca kafasını çevirecektir ama sizi görüp 1 saniyede geri dönecektir eğer sokak kedisinde denerseniz daha iyi olur onlar daha çok irkiliyor ev kedileri çok mayışık dönüyolar size eğer uzaktan denediyseniz bunu sizi görmeyebilir bikaçkez uzaktan denediğimde benim biraz sağıma soluma bakıyordu beni gördüğü halde etrafımı dikkatle inceliyordu yani nerden geliyo bu korku diye bakıyo(kırmızı korkudur ve heyacandır) tamam eğer işe yaradıysa en basit deneyi yaptınız demektir siz ona korku atarken kendinizide kırmızı olarak görebilirsiniz ve bir yaratık gibi hissedebilirsiniz görürseniz şaşırmayın diye yazdım

2- Enerji vermek :Bunu yine kedide deneyebilirsinizde ama pek anlamlı olmaz bi insan daha iyi olur basit açıklayacam aynı teknik boru v.s. yapın odaklanın ona mavi ışık gönderin ama sinirlice değil sakince onunda sakıin olduğunu düşünün ve beyaz da olsun hem beyaz hem mavi eğer başı falan ağrıyorsa geçtiğini düşünün sağlık ve mavi enerji dolduğunuzu ve ona aktığını hissedin geçiş olduğunu hissedersiniz zaten

devamında insanların düşüncelerini alabilir hatta auralarını emebilirsiniz ama ben bu kadarım geliştirince size söylerim bu arada ajnanız kasılır bunlar yapılınca karıncalanımsı(ne biçim bi sözcük :D) bir his olacaktır arkadalardan ajnanıza o yüksek hızda enerji akışının işaretidir ve karşıdakine ne yapacaksanız sizinde biraz öyle olmanız iyidir mesela kediye heyecan atarken bende enerji ve adrenalin doluyom sağlık gönderirken astral seyahat öncesindeki gibi sakinleşiyom :D
netenes

Re: * Aramızdaki tesisat ile yapılcaklar *

mesela arkadaşımız ağladığında size istemeden üzülme sinyalleri gönderir ve sizde üzülürsünüz yani sadece beyniniz üzülmez enerjinizde üzülür ve bilincini daha çok üzülür bunun nedeni budur ,aslında karşıdakini görmeniz gerekmez bunun için görmediğiniz varlıklarada bişeyler gönderebilirsiniz
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

ben karşımdaki kişiyi ya da bulunduğum çevreyi termokineziyle ısıtabiliom..ama bunu bilmiodum!
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

ben bunu yaparım.. özellikle öfkelenmelerini yada depresif hissetmelerini sağlayabilirim..
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

hmm hiç denemedim..ama bir kaç kere emir vermeyi denedim olmadı..kendimi çok kastım heralde sonra başım ağrıdı :D
::Welcome to home Bruce::
netenes

kedilerle oynuyom resmen bu kesin çözüm(şüphe için) 3 kedi duruyodu taşın üzerinde yarı uyumuş haldeler dedim şu öndekini sadece baktırırsam kesin olmuş demektir gittim yürürken kediye kırmızı ışık gönderdim (uzmanlaşınca boru falan dinlemiyonuz arada bi kırmızı ışığı görüyonuz sonra gerçekleşiyo zaten) kulağını dikti sonra yavaşca bana baktı geri döndü gözlerini kapadı :D bi keresindede benim olduğumu bildiği halde 3 kez baktırdım noluyo ya dedi kedi(kedice bilmiyom ama demiştir heralde) bakıyo görüyo beni sonra kıllanıyo içinden bidaha bakıyo sonra artık manyamış halde ben olduğumu bildiği halde bidaha bakıyo :D
insanlarda denedim ama korksada bana bakmıyacağı için anlayamadım yani bu olay biraz uzaktan kumanda ama zor oluyo

not: başlığın ismi yüzünden google reklamları hep hipnoz falan olurken şimdi bunlar olmuş

--------------------------------------------------------------------------------
Firat Boru Yerden Isitma Boru Tesisat Malzemeleri Polietilen Boru PE XA Boru
:D :D :D :D :D
netenes

multiplayer1 yazdı:ben karşımdaki kişiyi ya da bulunduğum çevreyi termokineziyle ısıtabiliom..ama bunu bilmiodum!
çünkü ben buldum :D

birde ısıtma olayınada ben şimdilik iki avucumun içinde başladım güneşi ve içinde değişik bir ateşşin çıktığını düşünürek, başkasını ısıtmakta pek zor değildir heralde
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

sen mi buldun? kardeş sen daha doğmadan önce biliniyodur bu teknik :D
Kullanıcı avatarı
SuyuNKaLßi

Okunmamış mesaj gönderen SuyuNKaLßi »

Peki yine bu yoLla meseLa başkasınran enerji aLmak yani ondan kendine mavi ve beyaz ışık emmek oLabiLir mi mümkün mü_?
Suratımda her suç ayrı bir imza..Benmişim kendime en büyük ceza..!
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

evet mümkün..dediğin şey psi ball yapma yöntemlerinden biridir..

“Sizden Gelenler” sayfasına dön