Yeni Sorularım Var

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
FaLLeNHeRo
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Yeni Sorularım Var

Okunmamış mesaj gönderen FaLLeNHeRo »

Merhaba arkadaşlar,
Psi-wheel deniyecektim fakat zamanım olmuyor geçen dolaşırken enerji çekmek diye bir şeyler gördüm ay'ı deniyeyim dedim akşam denedim ve boğazımda soğukluk hissettiğimde kestim akşam sürekli üşüdüm bu normal mi?Enerjiyi başarıyla çekmiş miyim?
Birde benim bir arkadaşım vardı böyle ileri düzey biliyor böyle şeyleri işte ayı gibi bir adam vardı gel kaldıralım dedi bir şeyler yaptı konsantre felan oldu sadece kollarımızı kullanarak 150 kglik adamı kaldırdık.Bu nasıl oluyor anlatır mısınız?

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Yeni Sorularım Var

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

150 kiloluk adamı kaldırışını sanki psi wheel çevirmiş gibi anlatmışın
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
TeleLife
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

FaLLeNHeRo yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Psi-wheel deniyecektim fakat zamanım olmuyor geçen dolaşırken enerji çekmek diye bir şeyler gördüm ay'ı deniyeyim dedim akşam denedim ve boğazımda soğukluk hissettiğimde kestim akşam sürekli üşüdüm bu normal mi?Enerjiyi başarıyla çekmiş miyim?
Birde benim bir arkadaşım vardı böyle ileri düzey biliyor böyle şeyleri işte ayı gibi bir adam vardı gel kaldıralım dedi bir şeyler yaptı konsantre felan oldu sadece kollarımızı kullanarak 150 kglik adamı kaldırdık.Bu nasıl oluyor anlatır mısınız?
Yaptığınız bi çeşit psi wheel ellerinizi adamın kafasınn üstüne koyup bazı teknikler uyglyp ardndan rahtca kldrrsnz :D
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)
FaLLeNHeRo

TeleLife yazdı:
FaLLeNHeRo yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Yaptığınız bi çeşit psi wheel ellerinizi adamın kafasınn üstüne koyup bazı teknikler uyglyp ardndan rahtca kldrrsnz :D
Nedir o teknikler peki?
ozina yazdı:150 kiloluk adamı kaldırışını sanki psi wheel çevirmiş gibi anlatmışın
Telepatiyi bırak ilk önce okumayı öğren
Kullanıcı avatarı
ozina

neresi yanlış :D
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
TeleLife

ya videoları var hatta konu açmıştım bi sn
Kullanıcı avatarı
TeleLife

https://telekinezi.com.tr/soru-ve-cevaplar/ ... t4703.html burda mesela el şekilleri daha vardır levitasyonla ilgilenmediğim için tam olarak bilmiyorum o telepatiyi bırak önce okumayı öğreni bana mı yazdın sen ?
FaLLeNHeRo

TeleLife yazdı:https://telekinezi.com.tr/soru-ve-cevaplar/ ... t4703.html burda mesela el şekilleri daha vardır levitasyonla ilgilenmediğim için tam olarak bilmiyorum o telepatiyi bırak önce okumayı öğreni bana mı yazdın sen ?
ozina arkadaşın okuma problemleri yüzünden ona söyledim
Kullanıcı avatarı
ozina

nereyi yanlış okudum söylermisin :D
pixies forever <3<3