Dün başladım ilginç şeyler yaşadım bir bakın lütfen.
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Dün başladım ilginç şeyler yaşadım bir bakın lütfen.
Dün bu işe merak sardım ve size 2 sorum var :D
1-Dün doğaüstü diye bi film izlemiştim sonra bi yerden buraya denk geldim.(Nasıl geldiğimi hatırlamıyorum :D)Baya bi konu okudum sonra PsiWhel çalışmasını gördüm hemen denemek için gittim silgi, çivi,kağıt aldım ama mekanizmayı kurmadım. Sonra bi duş aldım odama geldim dolabımı açtım ve kıyafetimi çıkarttım. Kıyafeti fazla hızlı çektiğim için çivi çıkmıştı birden oraya odaklandım neden böyle bişey yaptım bilmiyorum. 15-20 saniye o şekilde kaldım birden hiç bi işe yaramıyor diyerek kendimi saldım ve askı resmen istediğim yöne hareket etmeye başladı(5 saniye falan sürdü bu). Acaba rüzgardanmı oldu dedim ama hiç rüzgarda yoktu. Ve çiviye odaklanmışken askıyı yönlendirdiğim için birazda inanamadım diyebilirim. Psi whelle 30 dakika kadar uğraştım baya da döndürdüm 10-15 tur döndürmüşümdür toplamda. Ancak benim odamın lambası ve koridorun lambası yanıp sönmeye başladı. Ayrıca hoparlörde sesi cızırtılı vermeye başladı. Ve dünden beri telefonumun şarjı 4 saatten fazla gitmiyor normalde 2 gün gidiyordu. Bunların benle bi alakası varmıdır, devam edersem böyle sorunlar artarmı öncelikle bunu sormak istiyorum ?
2-Kendimi geliştirebileceğimi biliyorum ve kendimden eminim.
Konulardan gördüğüm kadarıyla kapak çalışması gelişmek için iyi oluyormuş. Kapak çalışması nedir biri anlatırsa çok sevinirim.
Sorularım bu kadar, şimdiden hepinize teşekkürler. :)
1-Dün doğaüstü diye bi film izlemiştim sonra bi yerden buraya denk geldim.(Nasıl geldiğimi hatırlamıyorum :D)Baya bi konu okudum sonra PsiWhel çalışmasını gördüm hemen denemek için gittim silgi, çivi,kağıt aldım ama mekanizmayı kurmadım. Sonra bi duş aldım odama geldim dolabımı açtım ve kıyafetimi çıkarttım. Kıyafeti fazla hızlı çektiğim için çivi çıkmıştı birden oraya odaklandım neden böyle bişey yaptım bilmiyorum. 15-20 saniye o şekilde kaldım birden hiç bi işe yaramıyor diyerek kendimi saldım ve askı resmen istediğim yöne hareket etmeye başladı(5 saniye falan sürdü bu). Acaba rüzgardanmı oldu dedim ama hiç rüzgarda yoktu. Ve çiviye odaklanmışken askıyı yönlendirdiğim için birazda inanamadım diyebilirim. Psi whelle 30 dakika kadar uğraştım baya da döndürdüm 10-15 tur döndürmüşümdür toplamda. Ancak benim odamın lambası ve koridorun lambası yanıp sönmeye başladı. Ayrıca hoparlörde sesi cızırtılı vermeye başladı. Ve dünden beri telefonumun şarjı 4 saatten fazla gitmiyor normalde 2 gün gidiyordu. Bunların benle bi alakası varmıdır, devam edersem böyle sorunlar artarmı öncelikle bunu sormak istiyorum ?
2-Kendimi geliştirebileceğimi biliyorum ve kendimden eminim.
Konulardan gördüğüm kadarıyla kapak çalışması gelişmek için iyi oluyormuş. Kapak çalışması nedir biri anlatırsa çok sevinirim.
Sorularım bu kadar, şimdiden hepinize teşekkürler. :)
-
Re: Dün başladım ilginç şeyler yaşadım bir bakın lütfen.
arkadas sen askıyı hareket ettirdim diyosun.Böyle bişey bence mümkün değil ama nadir olur.Üstelik ilk denemen.Ya yalan söylüyorsun , ya hayal gücün çok gelişmiş , yada bu işe fazlasıyla yatkınsın. Sen kendini iyi tart hangisi ise. asla kendini kandırma. Ki gerçekse bu söylediklerin senin için kapak fln hikaye :)
-
- Yeni Kullanıcı
Yo asla yalan söylemek gibi bir huyum yoktur :) Kendimi asla kandıramam zaten. Aslında işe yatkın olduğumdan eminim. Eğer yöntemini öğrenirsem herşeyi yapabileceğimi biliyorum zaten :) Bu yüzden kapak yöntemini soruyorum. Emin adımlarla ilerlemek her zaman için iyidir değil mi :)
-
- Yeni Kullanıcı
Bu söylediklerimin gerçek olduğuna emin olabilirsiniz çünkü yalan atma gibi bir huyum asla yoktur :) Kendimi kandırmayı sevmem. O gücün bende olduğunu biliyorum ancak kontrol edemiyorum sorun burda. Bu yüzden küçük şeylerle öğrenmek daha iyi olur diye düşündüm :)
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Filmin etkisinde kalmışsın. Hem o film adı üstünde doğa üstü. Yerin altında uzaylı mı öyle bir şey var oradan geliyor o güç. Bizimkisiyle ilgisi yok.
Kapak çalışması masanın üstüne bi kapak koyuyorsun ve ona odaklanıp enerjinin ona aktığını düşünüyorsun bunu 2 hafta kadar yapman lazım. Kendini fazla kaptırma filmlere benzemez hayal kırıklığına uğrarsın ciddiyetini kaybetme sosyal olmaya çalış sürekli bunlarla uğraşma derim. Umarım başarırsın.
Kapak çalışması masanın üstüne bi kapak koyuyorsun ve ona odaklanıp enerjinin ona aktığını düşünüyorsun bunu 2 hafta kadar yapman lazım. Kendini fazla kaptırma filmlere benzemez hayal kırıklığına uğrarsın ciddiyetini kaybetme sosyal olmaya çalış sürekli bunlarla uğraşma derim. Umarım başarırsın.
-
- Yeni Kullanıcı
alperen6767 yazdı:Filmin etkisinde kalmışsın. Hem o film adı üstünde doğa üstü. Yerin altında uzaylı mı öyle bir şey var oradan geliyor o güç. Bizimkisiyle ilgisi yok.
Film konusunda bi açıklamada bulunmak isterim, ben filmi izlemeden öncede bundan daha küçük şeyler yapıyordum ancak filmden sonra bunların bir adının olduğunu öğrendim ve film bana ilham oldu diyebilirim. Tavsiyelerin için teşekkürler hepsini dikkate alacağım.
-
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
yaa aynen bende doğaüstü filmini izledim oradaki siyahi çocuk telekinezi den bahsetti. ve bende araştırdım. ve şimdi bu sitedeyim.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Film teknik olarak Telekinezi içermiyor aşırı abartılı. Teknik konulara girilerek yapılsa çok daha etkileyici olabilirdi
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben telekineziye dün merak saldım psi-wheels teknigini denedim 4-5 deneme sonra başarabildim sormak istedigim konu psi-wheels den sonra hangi teknigi ögrenmeliyim. ve ayrıca vücudumun agrıyan bır yerıne odaklanınca agrı 5-10 sanıye sonra diniyor buda bir telekinezimidir ?
-
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
bende de acayip olaylar oldu onat16 sana inanıyorum.
-