Psi-whell hakkında gizemli olay

Moderatör: Sai

canumy
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Psi-whell hakkında gizemli olay

Okunmamış mesaj gönderen canumy »

Merhaba arkadaşlar ben dün denedim gayet güzel yavaş yavaş dönüyordu. Fakat bugün hiç dönmedi ama elimi üstüne doğru götürdüğümde bir anda rüzgar çıkıp döndürmeye başladı. Geri çektim 30 saniye sonra rüzgar geçti. Ama hala gözüm ondaydı. Gene denedim elimi üstüne götürdüm 30 saniye sonra rüzgar çıkıp bu sefer yere düşürdü. Geri çektim rüzgar geri gitti. Bu tesadüfmüdür. Benmi yapıyorumdur ?

ksk04ksk
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 9 Aydın

Re: Psi-whell hakkında gizemli olay

Okunmamış mesaj gönderen ksk04ksk »

Tesadüf olabilir ama bunu gerçekten kendinin yaptığına inanıyorsan
Aerokinezi: Beyin gücüyle havaya hükmetme
Bu konuyu araştır.
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

bu rüzgar nerde çıktı odanda mı yapıyorsun psi wheel i yoksa dışarda yapıyorsun rüzgar mı esti?

bunun tesadüf olup olmadığına sadece 2 kez olmuş bişeyde karar veremeyiz her defasında aynı şey oluyorsa aerokinezyle veya psi wheel çevirmenle ilgisi olabilir...
kaanka531
Yaşadığınız İl: 43 Kütahya

Okunmamış mesaj gönderen kaanka531 »

Ben telekinezi ile uğraşıyorum ve şu forumda verilen testin birini yaptığımda açık farkla hava çıkmıştı , tabi ne kadar doğru bilemem ama sana şu örnekleri verebilirim.. Geçen gün yatıyorum yatakta canım sıkıldı ama cam açık falan . Sallandırma yapıyorum o aralar . Lamba tam tepemde . Konsantre oldum cisme sallnadırmaya , rüzgar çıktı tam o sırada lambayı sallndrdı. Aynısını gene denedim gene ve gene.. Sonra dışarılarda denedim kardeşim benden çok daha hızlı ve çabuk gelişiyor. O yapabiliyordu , bende denedim , yapıyorum artık. :D yani evet, olabilir ama art arda denemelisin tabi :D
Kullanıcı avatarı
Lycanthropy
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Lycanthropy »

Hava kontrolüne karşı bilmediğin bi yeteneğin olabilir üzerine gitmeni tavsiye ederim.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !