Teori , Teknik ,Yardım (:

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
kaanka531
Yaşadığınız İl: 43 Kütahya

Teori , Teknik ,Yardım (:

Okunmamış mesaj gönderen kaanka531 »

Arkadaşlar aslında ben bir şey düşündüm ve kısmen yapıyorum ; fakat daha iyi olabileceğini biliyorum ama nasıl imaje etmem gerektiğini bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Olay şu ;
Şimdi meditasyon yararlı enerji artımı açısından, fakat enerjiyi direk aktarsak, bizler hem verici , hem alıcı olsak?? yani direk dünya enerjisini kullanıp yoğunlaştırmak diyorum ve farklı yöntemler , imajeler deniorum. Bazen bir gaz geliyor oturuyorum sarkacın karşısına, yüzen ve her yerden darbe yiyen bir cismi andırıyor ama kendimi olaya bıratığım için imajeler değişiyor kafada , daha sonra ya hatırlayamıyorum ya da aynı verimi alamıyorum.bazende imajeyi değiştirince fazla bir şey olmayabiliyor. Yaptıklarım ( hatırladıklarım sadece ) ;
-ayaklarımın yere bastığını düşünürek, ayaklarımın altından geçeni kullnmak ( en çok kullandığım ama emin olmadığım için galiba ful kapasite kullanamıyorum )
-Dünyayla çekirdek birleşmesiyle oradan sürekli temiz dünya enerjisinin karnımdan girişini düşünmek ( bazen eneri ayrımı açısından kendiminkini kullanmamak adına onu maviye boyuyorum , vücudumda beyazlar benimkini mavi dünyayı temsil ediyor ama bundan da emin değilim )
Bunlar hatırlaıklarım ama uygularken emin olmadığım için değişik şeylere dönüşebiliyorlar. YARDIM !! :D

kaanka531

Re: Teori , Teknik ,Yardım (:

35 e 0..Beyler ne iş :D geliştirmeyi bana mı bırakıyorsunuz :D
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

boş iş abi bunlar salla meditasyonu da enerji çekmeyi de hiçbirine ihtiyacın yok.
pixies forever <3<3
tariktr
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen tariktr »

ilk defa ozinaya katılıyorum.Meditasyon falan hikaye hocam hayal et enerjin çalışa çalışa yükselir zaten meditasyona inandığımdan değil ama sadece pozitif enerjiyi arttırırmış.
kaanka531

öyle diyosunuz ?? Tamam o zaman :D