BİLİNÇALTI NASIL YÖNLENDİRİLİR?
Moderatör: Sai
- botan
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Daha önce hiç gökyüzünde uçan bir kedi gördünüz mü? Miyavlayan, parlak gözleriyle size bakan bir kedi hayal edin. Hayal etmekte zorlamabilirsiniz. Sadece bir kaç saniye düşünün...
Şimdi ise hemen aklınıza ilk gelen rengi düşünün. Düşündüğünüz renk büyük olasılıkla maviydi.
Peki bunun nedeni ne?
Okuduğunuz metine tekrar bir göz atın;
"Daha önce hiç gökyüzünde uçan bir kedi gördünüz mü? Miyavlayan, parlak gözleriyle size bakan bir kedi hayal edin. Hayal etmekte zorlamabilirsiniz. Sadece bir kaç saniye düşünün..."
Bu yazı oldukça anlamsız. Zaten zihninizin manipule(yönlendirilme) edilebilmesi için ilk önce bilinçaltınızın yönlendirilmesi gerekir. Zihninizin duvarı ilk aşama olan bilinç boşkalıyor. Kelimeler, bilinçaltına etki eden düğmelerdir. Metin içindeki bazı düğmeler; gökyüzü, kedi, miyav, parlak göz, zorlamabilirsiniz hayal...Ve böylece de bu kelimeler, bilinçaltınızdaki mavi rengi açığa vuracaktır.
Kişi eğer bilinçliliğini yukarıdaki örnekte olduğu gibi serbest bırakabiliyorsa, kendisi hipnotik trans durumlarından yararlanabilir. Hipnotik trans durumları hepimizin gün içinde aralıklarla girdiği bir durumdur. Bunu kullanmayı bildiğinizde değişim sorunu yaşamazsınız.
Ayrıca kişi sorununun kaynağını hatırlamayabilir. Bu durumlarda ise bir profesyonel yardımı ile bu resmi değiştirebilirsiniz. En iyisi bunu kendiniz yapacak bir yeteneğe gelmenizdir.
ALINTI: Korzay Koçak
Daha önce hiç gökyüzünde uçan bir kedi gördünüz mü? Miyavlayan, parlak gözleriyle size bakan bir kedi hayal edin. Hayal etmekte zorlamabilirsiniz. Sadece bir kaç saniye düşünün...
Şimdi ise hemen aklınıza ilk gelen rengi düşünün. Düşündüğünüz renk büyük olasılıkla maviydi.
Peki bunun nedeni ne?
Okuduğunuz metine tekrar bir göz atın;
"Daha önce hiç gökyüzünde uçan bir kedi gördünüz mü? Miyavlayan, parlak gözleriyle size bakan bir kedi hayal edin. Hayal etmekte zorlamabilirsiniz. Sadece bir kaç saniye düşünün..."
Bu yazı oldukça anlamsız. Zaten zihninizin manipule(yönlendirilme) edilebilmesi için ilk önce bilinçaltınızın yönlendirilmesi gerekir. Zihninizin duvarı ilk aşama olan bilinç boşkalıyor. Kelimeler, bilinçaltına etki eden düğmelerdir. Metin içindeki bazı düğmeler; gökyüzü, kedi, miyav, parlak göz, zorlamabilirsiniz hayal...Ve böylece de bu kelimeler, bilinçaltınızdaki mavi rengi açığa vuracaktır.
Kişi eğer bilinçliliğini yukarıdaki örnekte olduğu gibi serbest bırakabiliyorsa, kendisi hipnotik trans durumlarından yararlanabilir. Hipnotik trans durumları hepimizin gün içinde aralıklarla girdiği bir durumdur. Bunu kullanmayı bildiğinizde değişim sorunu yaşamazsınız.
Ayrıca kişi sorununun kaynağını hatırlamayabilir. Bu durumlarda ise bir profesyonel yardımı ile bu resmi değiştirebilirsiniz. En iyisi bunu kendiniz yapacak bir yeteneğe gelmenizdir.
ALINTI: Korzay Koçak
sonunda olum var aklini basina al
-
Re: BİLİNÇALTI NASIL YÖNLENDİRİLİR?
Güzel çok güzel.Yazı sana mı ait alıntı mı onu da belirt.Ve bilgin varsa dil manipule etme konusundaki belirli dil kalıplarını da paylaşırsan arkadaşlar faydalanacaklardır...
Sınanıyorsunuz...
- botan
aslında alıntı ama kendim manipule edebiliyorum
- kaptankork
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
ben yeşil düşündüm bunun anlamı ne
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi
)
eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.

eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Metne odaklanamadığını gösterir...kaptankork yazdı:ben yeşil düşündüm bunun anlamı ne
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- botan
hayır sen kediyi düşünürken agac veya otları hayel ettigin icin yeşil görmüş olabilrsinozzzyyy yazdı:Metne odaklanamadığını gösterir...kaptankork yazdı:ben yeşil düşündüm bunun anlamı ne
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Hayır derken? :D Kediyle ağaç ve otların alakasını kurarsan haberim olsun. "Daha önce hiç gökyüzünde uçan"... buraya kadar okuduğunda olay zihninde canlanmış olmalı ve mavi renk istemeden bilinçaltına gönderilmiş olmalı. Yani kedinin net bi etkisi yok. Onun yerine köpekte koysan, kelebekte koysan aynı etkiyi yapıcaktır. Önemli olan belli etmeden rengi empoze ederek bilinçaltını etkilemek. Tek açıklama dikkat eksikliği sebebiyle metne odaklanılamaması. Aynı şey hipnoz içinde geçerlidir.Telkin almaya hazır olmayan ve konsantrasyon eksikliği olan kişilerin hipnoz olması çok zordur...botan yazdı:hayır sen kediyi düşünürken agac veya otları hayel ettigin icin yeşil görmüş olabilrsinozzzyyy yazdı:Metne odaklanamadığını gösterir...kaptankork yazdı:ben yeşil düşündüm bunun anlamı ne
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Evet,cunki bu cumledeki tek renk gosteren "gok yuzu"...onu goz onune getirdikten sonra mavi renk bilinc altina giriyor...sonra renk sordugunuzda mavi diyorlar...ama ben gok yuzunde deil,odamin etrafinda ucan kedi hayal etmistim :) o yuzden yesil dedim :D
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
istediyiniz birine bunlari hizlica sorun:
buz dolabiniz ne renkte?-buyuk ihtimal ile "beyaz diyecek"
inek ne icer?-buyuk ihtimal ile sut diyecek...oysa inek su icer ve sut verir...
97% basarili test...
buz dolabiniz ne renkte?-buyuk ihtimal ile "beyaz diyecek"
inek ne icer?-buyuk ihtimal ile sut diyecek...oysa inek su icer ve sut verir...
97% basarili test...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
- botan
hım odanın rengi yeşil oldugu icin yeşil cevabı verdinLord_of_Hackland yazdı:Evet,cunki bu cumledeki tek renk gosteren "gok yuzu"...onu goz onune getirdikten sonra mavi renk bilinc altina giriyor...sonra renk sordugunuzda mavi diyorlar...ama ben gok yuzunde deil,odamin etrafinda ucan kedi hayal etmistim :) o yuzden yesil dedim :D
-