Terrakinezi ( Geokinezi )

Moderatör: Sai

Kaper

Terrakinezi ( Geokinezi )

Okunmamış mesaj gönderen Kaper »

Merhaba arkdaşlar. Terrakinezi(geokinezi) ile uğraşan arkadaşlar varmı ?

Bu alanda Uygulayabileceğim teknikler nelerdir yardımlarınıızı bekliyorum. birde Başarabilen varsaa Seiyesini ve neler yaptıgını belirtebilrmi.. teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
seyahdoo
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Re: Terrakinezi ( Geokinezi )

Okunmamış mesaj gönderen seyahdoo »

yapan birilerini bulabileceğini sanmıyorum...
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
Kaper

Okunmamış mesaj gönderen Kaper »

neden ?
Kullanıcı avatarı
seyahdoo

insanlar daha zar zor uçabiliyorlar onlarda en uçuk seviyedekiler yere yapışık o kadar ağır bir şeyi kaldırabileceklerini sanmıyorum
Kullanıcı avatarı
seyahdoo

soru: anladım kardeşiimm.. benim erjimi arttırma yontemlerim neeler olabilr ? mesala çakra herlde enerjimizinn çıkş noktasımı geçiş noktasımı tam bilemiyorumda tam olarak çakra ne işe yarar.. ve enerjimi arttırmamın yolu nedir.. bide terrakinezi hakkında bilgin deneyimin varmı paylaşabilrimisn. terrakinezi teknikleri. kb abim cok sordum ama ne yapayım sende hepsini cevaplıayacak kapatiseyi gördüm :)

el-cevap: çakra arttırmaktan veya taşları ardı ardına fırlatmaktan önce bu dünyada yaşamayı öğrenmelisin ilk önce farkındalığı yakala bunun içinse ilk seviye gözün farkındalığıdır başını oynatmadan etrafına bak sonra topladığın tüm hepsini birden tek kare gibi görmeye çalış sonrada başını çevirerek etrafı izle ve tüm odayı birden tek kare olarak 3 boyutlu olarak görmeye çalış...

bunları yapabildikten sonra bidaha mesaj atarsın...

soru: bunlar imaje etmenin ve beynimzdekii düşnce kapasitemizi ve sınrlarımızı arttırmak içn kullanılan bir yöntemmi. yani hiç bu acıyla düşnmemiştim ama denedimde gercekten anlamlı geldi ve yapabildim ? ve bunlar bir teknise bilyorum en az bir hafta 1 ay kdr çalşmalıyzki ilerleme saglayalım.. kapat tekniğinin faydalarını gordunmu illa 2 aymı yapmak gerek bence zaman snırlandırması getirmek mantıksız deilmi ? konsantrasyon arttırmak dır kapak tekniği 1 haftada da gelişme alabilrz. bana onerebileceğin teknik warmı birader konsantrasyon odaklanma ile ilegili ve enerji arttırma

el-cevap: konsantrasyon tekniği bundan sonra veririm...

- benim konsantrasyon tekniğini yapabilmen için 5 duyuda uzmanlaşman gerek... -

cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

seyahdoo yazdı:soru: anladım kardeşiimm.. benim erjimi arttırma yontemlerim neeler olabilr ? mesala çakra herlde enerjimizinn çıkş noktasımı geçiş noktasımı tam bilemiyorumda tam olarak çakra ne işe yarar.. ve enerjimi arttırmamın yolu nedir.. bide terrakinezi hakkında bilgin deneyimin varmı paylaşabilrimisn. terrakinezi teknikleri. kb abim cok sordum ama ne yapayım sende hepsini cevaplıayacak kapatiseyi gördüm :)

el-cevap: çakra arttırmaktan veya taşları ardı ardına fırlatmaktan önce bu dünyada yaşamayı öğrenmelisin ilk önce farkındalığı yakala bunun içinse ilk seviye gözün farkındalığıdır başını oynatmadan etrafına bak sonra topladığın tüm hepsini birden tek kare gibi görmeye çalış sonrada başını çevirerek etrafı izle ve tüm odayı birden tek kare olarak 3 boyutlu olarak görmeye çalış...

bunları yapabildikten sonra bidaha mesaj atarsın...

soru: bunlar imaje etmenin ve beynimzdekii düşnce kapasitemizi ve sınrlarımızı arttırmak içn kullanılan bir yöntemmi. yani hiç bu acıyla düşnmemiştim ama denedimde gercekten anlamlı geldi ve yapabildim ? ve bunlar bir teknise bilyorum en az bir hafta 1 ay kdr çalşmalıyzki ilerleme saglayalım.. kapat tekniğinin faydalarını gordunmu illa 2 aymı yapmak gerek bence zaman snırlandırması getirmek mantıksız deilmi ? konsantrasyon arttırmak dır kapak tekniği 1 haftada da gelişme alabilrz. bana onerebileceğin teknik warmı birader konsantrasyon odaklanma ile ilegili ve enerji arttırma

el-cevap: konsantrasyon tekniği bundan sonra veririm...

- benim konsantrasyon tekniğini yapabilmen için 5 duyuda uzmanlaşman gerek... -
seyahdoo yanlış anlama ama ne mesajların ne resmin ne de eylemlerin bana hiç güven vermiyor.
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
seyahdoo

burada sana silah zoruyla yaptırmaya çalışanda yok zaten istersen yap istersen yapma, yanlızbi ricam olacak BUNU BURADA SÖYLEME!!! - yani yanlış anlama ama yazdığın mesaj resmen forum kirliliği -
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

seyahdoo yazdı:burada sana silah zoruyla yaptırmaya çalışanda yok zaten istersen yap istersen yapma, yanlızbi ricam olacak BUNU BURADA SÖYLEME!!! - yani yanlış anlama ama yazdığın mesaj resmen forum kirliliği -
Valla senin anlattıklarını görünce forumun yeterince kirli olduğunu kanaat getirdim o yüzden yazdım bunları diye cevabımı verip bir daha bu konuda hiç konuşmamak üzere susuyorum.Sadece insanları kafana göre yanlış yönlendirme.Vebal altına girme...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
seyahdoo

insanları kafama göre yönlendiriyor değilim. yıllarca çalışmam sonucu lucid rüyadaki -sandığım kadarıyla- en üst seviyeye geldim.lucid öğrenmek isteyenler sordu diye söylüyorum bunları, konu sana değil canım yani NAAŞ NAAŞ!!!
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Ben elementler hakkında yeterince bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. Öncelikle taşı havaya kaldırıp fırlatma yahut o tarz şeyleri unut çünkü sadece hayal'den öte değil. Onu sadece lucid yaparsan yaparsın :) çakra Ise vücutta ki enerji Çıkış noktasıdır temelde 7 tane bulunur bunlar dışında 250'den fazla olduğunu duydum ne kadar doğru Bilemem. Enerji seviyeni sadece meditasyon yolu ile yüksektirsin gerisi boştur. Ben 5 element üzerinde de hakimiyet sağlayabiliyorm Tabiki başlangıç seviyesi ama yaptığım özel bir eğitim sonrası oldu yani Normal 1.seviyeye göre ben 4 5 seviye ilerideyim sorun ssıkıntin olursa ulaş ve hayal dünyasına fazla takılı kalma :)
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...

“Sizden Gelenler” sayfasına dön