Kaşık Bükme(eğme)

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
xxplayerboyxx
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Kaşık Bükme(eğme)

Okunmamış mesaj gönderen xxplayerboyxx »

Az önce dolanırken bir konuya girdim Arkadaş benim gibi yeni kaşıkları eğmek(bükmek)istiyorum demiş :shock: daha başlıyalı (1 hafta olmuş) daha öncede bu konuyla ilgili topicler açılmış herkez yöntemini bulmuş :oops: bende buliyimdedim(Buldum haa :D ) zaten ben bu işlere başlayalı 1 hafta olmadı kaşığı eritiyorum desem yalan olur büküyorum dersem yalan olur zaten daha psi wheeli gözümle oynatamıyorum :mrgreen: neyse şimdi siz bu çocuk bu konuyu niye açmış falan diyceksiniz benim olayım ( şu anlık ) şudur Arkadaşlar ben kaşığı yumuşatıyorum ama sadece bölgesel :o yani sen kaşığı sağ eline al ama hiç bir şekilde enerji göndermeden tut sapından ama 2 elininde (baş işaret ve orta parmaklarını kullanacaksın).

http://img.webme.com/pic/g/gizliilimler ... _kasik.jpg

siz orta parmağınızlada kaşığın altından tutun (yani resimdeki gibi tutucaksınız ama orta parmağınızıda işaret parmağınızın yanına getiriceksiniz) ve diğer elinizle aynı tutma işlemiyle kaşığın ağzınıza soktuğunuz tarafınıda tutun ama ucunu (baş parmak üste işaret ve orta parmak altta) ve kaşığı bükmeye çalışın belki zorla azıcık belkide hiç bükemeye bilirsiniz... :)

şimdi yine kaşığı az önce yaptığınız gibi tutun fakat ağzınıza soktunuz tarafı tutmayın sadece ortayı tutun. ve tutuğunuz yerin dikkat sadece tuttuğunuz yerin aynı bu amcanın dövdüğü demir gibi kızardığını düşünün gözünüzün açık veya kapalı olması önemli değil.

http://img1.loadtr.com/b-258960-demir_t ... C3%BCr.jpg

bunu yaparken elinizi yukarı aşşağı az bi şekilde sürttürüp parmağınızın yanmasını veya acımasını (dayanılmayacak bi açıdan bahsetmiyorum küçük bi acı) sağlarsanız daha iyi olur ve beyniniz daha çok inanır gerçeği bilse bile :D .Yeterince ısındığında ( tamamen senin kararın olacak bu ısınma işinin yeterli olup olmadığı)
tekrar en başta yaptığınız bükme olayını tekrar yapın ve farkı görün.
Yani alttaki işlemi tekrarlayın:

http://img.webme.com/pic/g/gizliilimler ... _kasik.jpg

{siz orta parmağınızlada kaşığın altından tutun (yani resimdeki gibi tutucaksınız ama orta parmağınızıda işaret parmağınızın yanına getiriceksiniz) ve diğer elinizle aynı tutma işlemiyle kaşığın ağzınıza soktuğunuz tarafınıda tutun ama ucunu (baş parmak üste işaret ve orta parmak altta) ve kaşığı bükmeye çalışın... :) }

ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM AZICIK UZUN OLDU AMA HERKEZ (DOĞRU)ANLASIN HERKEZ YAPSIN İSTEDİM :!: (bu arada benim ilk topic'im :ugeek: )

Okuduğunuz İçin Teşekkürler... :D
Herşey, hiçlikten doğar doğmaz kutuplaşma da başlar.

Kullanıcı avatarı
xxplayerboyxx

Re: Kaşık Bükme(eğme)

Bu arada 1 Teşşekür yeter. :)
Kaper

Okunmamış mesaj gönderen Kaper »

kendini çok şartlandıryoun yok orta parmak soyle yok işaret parmagı boyle olacak yok agzını tutma sapını tut bunlarınyanlış olduguna inanıyorum. yanış yapıyorsun.. bu şekilde çalışma bence.. doğaçlama olmaya çalış ezberleme yani birşeyi ve bir hafta olmuş kaşık bükmeye bşaman yanlış gibime geldi.. en az bi 2-3 ay sonra başlamanı tavsiye ederim .. once Farkındalık konusunu incelemeni tavisye ederim.. daha sonra düzenli olarak Meditasyon yapmanı tavsiye ederim yai acle etme bi bardagı hızlı su doldurursan ne olur taşar boşa gider su hevesin kaçar sende içi boş bi bardk gibisin yavaş yavaş doldur..olgunlaşmaya çalış birde egona yenik düşme derim yani birşey yapabilyosan bunu hemen paylaşma isteği duyma birleryle bak bide kapak calısmasıı gercekten işe yarıyor.. kapak calısmasına kimileri odaklanmanı artıtryor diyor kimilerii 0 düşnce ile bakmaya çalş diyor ( kmse 0 düşnce ile bakamaz beyin sürekli çalştıgından 0 düşnce sadece beynindeki sesi susturursn oda 3-5 sn ligine ilerledikçe artabilr bu))... birde 6.Çakramız yani 3. göz çakramızın rengi Mavi ve tonlarıdır o Mavi kapaga odaklanmanın bu çakrayı açacagını düşünen reikide ileri olan bi arkdşm var ondan o şekilde duymuştum..
Kullanıcı avatarı
xxplayerboyxx

eralp92 yazdı:kendini çok şartlandıryoun yok orta parmak soyle yok işaret parmagı boyle olacak yok agzını tutma sapını tut bunlarınyanlış olduguna inanıyorum. yanış yapıyorsun.. bu şekilde çalışma bence.. doğaçlama olmaya çalış ezberleme yani birşeyi ve bir hafta olmuş kaşık bükmeye bşaman yanlış gibime geldi.. en az bi 2-3 ay sonra başlamanı tavsiye ederim .. once Farkındalık konusunu incelemeni tavisye ederim.. daha sonra düzenli olarak Meditasyon yapmanı tavsiye ederim yai acle etme bi bardagı hızlı su doldurursan ne olur taşar boşa gider su hevesin kaçar sende içi boş bi bardk gibisin yavaş yavaş doldur..olgunlaşmaya çalış birde egona yenik düşme derim yani birşey yapabilyosan bunu hemen paylaşma isteği duyma birleryle bak bide kapak calısmasıı gercekten işe yarıyor.. kapak calısmasına kimileri odaklanmanı artıtryor diyor kimilerii 0 düşnce ile bakmaya çalş diyor ( kmse 0 düşnce ile bakamaz beyin sürekli çalştıgından 0 düşnce sadece beynindeki sesi susturursn oda 3-5 sn ligine ilerledikçe artabilr bu))... birde 6.Çakramız yani 3. göz çakramızın rengi Mavi ve tonlarıdır o Mavi kapaga odaklanmanın bu çakrayı açacagını düşünen reikide ileri olan bi arkdşm var ondan o şekilde duymuştum..

:) benim egomla bir sorunum :shock: yok parmak tutuş şekillerini yazmamın nedeni ise farkı daha net görebilmen çünkü benim söylediğim şekilde tutarsan bükmek gerçekten çok zordur ama kaşığı avuçlarsan daha kolay olur benim amacımsa farkı görebilmemiz için zor olanı yaptırmak bardak konusuna gelirsen hep aynı sıvıyla doldurmasan daha iyi değil mi çayın içine limon koymak gibi düşün( ve bence gayet lezzetli :) )
Kaper

bu şekilde devam etme derim anlayamadın beni..neyse başka arkdşlarım yardıımcı olsunlar iiyi günler

Kullanıcı avatarı
xxplayerboyxx

eralp92 yazdı:bu şekilde devam etme derim anlayamadın beni..neyse başka arkdşlarım yardıımcı olsunlar iiyi günler

asıl sen beni anlayamamısın arkadaşım :P benim amacım daha yeni başlayanlara(benim gibi) yardımcı olmaktı onun için formulize ettim yoksa bende doğaçlama çalışırım o yüzden bunu buldum zaten anlatabildimmi :) amacım yazımı okuyanların eline ip vermek devanımı onlar getirecekler elbette işte ozaman onlarda bizim için yazacaklar :D
Kaper

ben seni gayt iyianladım...... insanları bilnçsizce bilgiilendirme once bir araştır kendni gelştr
Kullanıcı avatarı
xxplayerboyxx

Tamam :P