Sabah kalktığında söylenen rastgele müzik

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Sabah kalktığında söylenen rastgele müzik

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Arkadaşlar bu başlığı açtım çünkü bunun sadece bende olduğunu düşünmüyorum.Sabah uykudan uyandığımda bir şarkı çalar aklımda.Hiç aklıma yazmadığım hatta bazen hiç sevmediğim bir şarkıdır ama sabah uyandığımda rastgele aklımda çalar vaziyette hatta bazen onu söyler vaziyette bulurum kendimi.Bazı kişilerde de olyuo bu.Hatta sorduğum çoğu kişide oluyo.Şimdi böyle bir alışkanlık diyeyim.Böyle bir alışkanlığı olan kişiler için " SABAH KALKTIĞINDA ZİHİN BOŞ OLUR " kuralı geçerli değil.ŞAhsen ben sabah kalktıpımda odaklanma çalışması yaparken farkettim bunu.Eğer bu alışkanlık yada işte bu şey benden başka kişilere de oluyosa o kişilere tavsiyem sabah kalktıklarında zihinlerinin boş olmadığını ve o şarkının kafalarında çaldığı ve beynin o şarkıyı bir müddet tekrar edeceğini bilmeleridir.Bu yüzden bu alışkanlık yada bu şeyin olduğu kişilere tavsiyem sabah kafam boş olur sözüyle kendilerini telekineziye çalışma yapmamalarıdır.Çünkü dediğim gibi bu şey kafayı meşgul eder.Bu yüzden bu alışkanlık yada şeyin olduğu kişiler çalışma saatlerini sabah kalktığı saatlere ayarlamamalarını tavsiye ederim.Ben yaptım bu hatayı 2 sabahtır susturamadığım bir beyinle odaklanma yapıyorum ve eziyet oluyo.Birdaha söylüyorum bu şeyin olduğu kişiler sabah hiç bir şekilde telekinezi,parapsikoloji,odaklanma,kapak çalışması yapmamalarını öneririm.Çünkü bu şeyin olduğu kişiler için sabah kafa boş olur lafı geçerli değildir.Benden söylemesi sonra içimde kalıyo niye söylemedim diyom :)

Uchiha Sasuke

Re: Sabah kalktığında söylenen rastgele müzik

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Bende Sabah Olmuyordu Sevdiğim Şarkılar Aklımda Kalmıyo Sevmediğim Şarkılar 1 Hafta Zihnimde Gitmiyorlarda :D
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Bende de boyle olur bazen,ama baska iyi bildiyim bir sarkiyi icten okuyorum,diyeri aklimdan cikinca susuyorum...sonra baska seyler dusunuyorum...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Kullanıcı avatarı
UsTr

İşte sabahları benim bu beyin denen şey susmuyo :D Bir 40 dk geçicek öyle susucak :D yada sabahlarıda zihni susturma çalışmaları yapıp sabah zihin susturmayı geliştiricem :)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

you are the choosen one
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

UsTR boş konuşmuyor.. Ayan beyan ortada. . Yine güzel bir konu ellerine sağlık .. :)
Kullanıcı avatarı
UsTr

Saolasın :)
kaanka531
Yaşadığınız İl: 43 Kütahya

Okunmamış mesaj gönderen kaanka531 »

Aynen , gün boyu kafam sabah kalktığımdan çok daha boştur çünkü sabah denemelerimde yaptığımın 10 da 1 ini yaparım :D İbretlik tespit :D