bedensiz varlıklar
Moderatör: Sai
- SuyuNKaLßi
Re: bedensiz varlıklar
hayır sakin ol. :D
Suratımda her suç ayrı bir imza..Benmişim kendime en büyük ceza..!
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
ok ok
En son Sai tarafından 05 May, 15:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ddemmahum
- Sai
- Yönetici
atıldımı
- ddemmahum
-
Arkadaşlar, karşı tarafın hiçbir şey bilmediğini; uydurma sözler işittiğinizi düşünüyor dahi olsanız lütfen böyle kavga etmeyin. Neye yarar sidik yarışı? Kazananı yok, kaybeden ise her iki taraf çünkü bundan gayrı birbirinizden gelecek her türlü bilgiyi tümden reddedecek, belki de işinize yarayacak bir deneyime burun kıvıracaksınız. Ulus olarak telekineziden ziyade, iletişim becerileri ve anlayış konusuna yoğunlaşmamız gerekiyor besbelli...
Benim taraf olduğumu düşünmesin kimse, ben henüz tanımasam da hepinizi seviyorum.
Benim taraf olduğumu düşünmesin kimse, ben henüz tanımasam da hepinizi seviyorum.
- ddemmahum
Arkadaşım konu kapandı zaten..Barış yazdı:Arkadaşlar, karşı tarafın hiçbir şey bilmediğini; uydurma sözler işittiğinizi düşünüyor dahi olsanız lütfen böyle kavga etmeyin. Neye yarar sidik yarışı? Kazananı yok, kaybeden ise her iki taraf çünkü bundan gayrı birbirinizden gelecek her türlü bilgiyi tümden reddedecek, belki de işinize yarayacak bir deneyime burun kıvıracaksınız. Ulus olarak telekineziden ziyade, iletişim becerileri ve anlayış konusuna yoğunlaşmamız gerekiyor besbelli...
::Welcome to home Bruce::
- kaplangoz
Bak kardeşim siz bedensiz varlıkmı diyosunuz heralde cinlere bak öyle bişey hissettiğin anda hadisledede açıklandığı üzere 3 kere ihlas,kere felak,3kere nas surelerini oku avucuna üfle vücudunu sıvazla nasıl tekelinezi ve enerjiye inanıyorsan Allah a da öyle güven O na sığın... Yatacağındada 7 aytel kürsi oku etrafına üfle sonra hiiiiiiiç bişey olmaz bunları ben kafamdan söylmiyorum...
- Sai
- Yönetici
cinler bedensizdir doğru sölüo
- kaplangoz
Ya bu rap prensi neymiş kardeşim yaaawww.. Valla yeni okudum yazdıklarını ağzım açık kaldı bea.. Pah yazısının birinde dua mı bişey ediyo kime ediyosa amen flan diyo sonunda töbt töbe yarabbi sen bizi bunlardan koru bunlarada hidayet ver... Ne diyim hayatımda ilk defa böyle sapıklığa düşmüş birini gördüm kaldı öyle yaa. Allah Allah.Töbe töbe... :|