Lütfen biri yardım etsin!
Moderatör: Sai
-
Lütfen biri yardım etsin!
Arkadaşlar ben 1 yıl önce telekineziye başladım ilk psi-whell i denedim hemen oldu (ama rüzgardanmı bilmiyorum).Sonraki yapışlarımda da biraz oluyordu ama kuşkuya düşüyordum.Rüzgardan olabilir falan diye.Sonra bardak içinde döndürmeye çalıştım(rüzgardan etkilenmez diye).Bardakta ne kadar uğraşsamda döndüremedim.Telekineziyi bıraktım bi süre.Sonra başlamak istedim.Ama başladığım zaman farkettimki hiç yapamıyorum.Artık yavaş yavaş telekineziye olan inancımı kaybediyorum.Lütfen biri ne tür yöntemler izlemem gerektiğini söylesin.Aksi halde telekineziye inanmak istediğim halde yavaş yavaş ondan uzaklaşıyorum. 

-
Re: Lütfen biri yardım etsin!
telekinezi dsiplin gerektiri yoksa hep başladığın yere dönersin eğer rüzgar etkeninin olup olmadığı konusunda şüphen varsa.gir bi odaya kapat camını pencereni elimi kağıdın yakınına avuç içlerin kağıda doğru ve elini çukur yaparak koy.parmakların bitişik olsun.duruşunu al ve burnunda kuvvetli bir şekilde hava üfle eğer kağıt sen üfleyince oynarsa nefesin etki ediyor demektir.ona göre konumunu al ve odaklan kağıt döndüğünde hiçbir şekilde rüzgarın etkisi olmadığına emin ol.dönmessede tekrar tekrar ve tekrar dene.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
ilk önce kendini inandır sonra kapaktan başla
- ddemmahum
youtube'da fake olmadığı belli olan videolar var..onlardan izle bol bol..
::Welcome to home Bruce::
- multiplayer1
bardağın ya da kabın olmadığını senin enerjinin direkt psi wheel'e gittiğini imajine et..ve başlamadan önce rahatlama egzersizi yap...oto-hipnoz'da yardımcı olacaktır..yani kendi kendine "yapabilirim" "döndürebilirim" "ben güçlüyüm" "kağıda hükmedebilirim" gibi telkinler ver...bu da bilinçaltının inanmasında etkili olacaktır..
- ddemmahum
hiç çalışma yapmadan önce kendini inandırman lazım.. inanmadan çalışma yapmanın hiç yararı yok.. sadece moralinin bozulmasına sebep olur..
::Welcome to home Bruce::
-