Merhabalar, öncelikle konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum hatam varsa affola,
Bazen uyanınca (genellikle rüyadan sonra oluyor) gözlerimi açıyorum fakat hiç bir organımı hareket ettiremiyorum, sanki başka bir şeyi hareket ettiriyorum elim boşta oluyor, bu durum yaklaşık 20 saniye oluyor, sonra hareket ettirmeye başlıyorum aradan 5-10 saniye geçiyor uykuya dalmaya başlarken tekrar hareket ettiremiyorum, bu nedir sizce?
Uyanınca Hareket Edememe
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Uyanınca Hareket Edememe
Yaşadığın olay uyku felci.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
-
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
arkadaşım benim bir arkadaşımdada var doktora gitmişler doktor gece nöbeti demiş. bence sende bir doktora görünsen iyi olur
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Yok artık o kadar ciddi birşey olamaz bu gayet normal birşeydir açın uyku felcini araştırın uyku felci her insanın her gece uykusunda geçirdiği olaydır. Eğer geçirmezsen rüyanda yaptığın hareketleri tekrarlama tehliken olur. Bazı durumlarda beyin tamamiyle uyansada belli bir süre uyku felci devam eder.
O senin dediğin epilepsi nöbeti bir yere dalmış gibi sabit kalır hasta bakışlar tek biryerdedir ama bu normal yolda yürürkende olur sadece utkuda olmaz.
O senin dediğin epilepsi nöbeti bir yere dalmış gibi sabit kalır hasta bakışlar tek biryerdedir ama bu normal yolda yürürkende olur sadece utkuda olmaz.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Gece nöbeti dediğin şey zaten olan bir hastalığın belirtilerinin gece tekerrür etmesinden ibarettir. Eğer arkadaşın normalde böyle bir rahatsızlığı yoksa gece geçirdiği şey büyük ihitmalle uyku felcidir.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Anlattığım olay ara sıra oluyor, yaşadığım olay rüyada olduğumu farkettikten sonra oldu yani tam olarak rüyada oluğumu farkettim ve uyandım uyandığımdada hareket edemiyordum, 10-15 saniye hareket edemedim (tavana bakık şekilde yatıyordum) sonra bir şekilde hareket etmeye başladm sola doğru kıvrıldım ve birden bire üstüme ağırlık çöktü hareket edemedim, uyudum.
-