Selam arkadaşlar ben Pyrokineziye başlamak isitiyorum ilk ne yapmalıyım ???
- atakan35
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Selam arkadaşlar ben Pyrokineziye başlamak isitiyorum ilk ne yapmalıyım ???
Selamun Aleyküm herkese günaydın. Ben pyrokineziye başlıcam ( ateş bükme ) ilk olarak yani kolayyolladan nasıl başlamalıyım ilk ne üzerinde durmalıyım
Mesajlarınızı Bekliyorum...
Mesajlarınızı Bekliyorum...
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Selam arkadaşlar ben Pyrokineziye başlamak isitiyorum ilk ne yapmalıyım ???
Psi whelli iyice becerebildinmi ki bu yola baş vurdun anlayamadım 

Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Şimdi öncelikle ateş bükmek demişsin.Şimdi gelipde "ateş bükmek diye bişey yok" diye başlarlar bir 2 paragraf onla uğraşabilirsin.Uyarmadı deme.İkinci olarak psi wheelin ateş kontrolünden daha kolay olduğu ne malum ? Ateş bir elementdir ve en hafif 2.elementtir galiba.Neyse.Element kontrolü ile telekinezinin bir alıştırmasını karşılaştırmak ve önce telekinezi alıştırmasının tamamlanması koşulu koymak bence çok ters.Bir yanda element kontrolü diğer yanda telekinezi.Bir yanda odaklanma ve konsantrasyon yaparak gelişiyosun.Diğer yanda elementi hissetmeye çalışarak geçiriyosun.Bu yüzden psi wheel i beceremediysen kafana takmana gerek yok bence.Gelelim nasıl başlayacağına.Şimdi sitedeki element uzmanlarından öğrendiğime göre o element senin herşeyin olucak.Yani eteş denince gözlerin parlıcak.Ateşi seviceksin ve onunla bir olmaya çalışscaksın.Ateşi hissetmeye çalışcaksın.Onun gibi düşünmeye çalışıcaksın.Ateş meditasyonu yapıcaksın.Nasıl yapıldığını sitedeki element uzmanlarına sorabilirsin.Ateşle yatıp ateşle kalkıcaksın.Ateş senin bir kolun bir parmağın gibi olucak.Şimdi bütün bunları yaptığın sırada sana çok basit bir egzersiz söylicem herkes bunu yapıyo.Mum ateşi ile başla.Onu büyütüp küçültmeye çalış.Yani yukarda yazdığım ateşi hissetmek ile ilgili herşeyi yapareken bir yandanda mum alevi ile egzersizler yapabilirsin.Kolay gelsin :)
- atakan35
Cavasta yazdı:Psi whelli iyice becerebildinmi ki bu yola baş vurdun anlayamadım :)
Cavasta evet Psi whelli iyice yapabiliyorum ondan başladım pyrokineziye.
-
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
arkadaşlar ben havayı bükebiliyorum.ateşi nereye ittirmek istersem havayı oraya gönderiyorum iş bitiyor :D
- Cavasta
atakan ne güzel ozaman
uğraş ozaman becerirsin inanırsan 

Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Öncelikle Merhaba. Element kontrolü çalışmak ile telekinezi çalışmak çok ayrı birşey ki bunları karıştırmak ahmaklk olur. Yani kinezi çalışmak isteyen biri telekineziden başlar lakin element kontrolü çok çok ayrıdır. Youtube'ye girip Ttmf33 yazarsan benim çektiğim iki videoyu izleyebilirsin. Şimdi. Elementin kinezisi sadece onları yönlendirmeye yarar ileri gitmez. Kaldı ki bükme terimi hiç Hoş değil ve bunu zaten yapamazsın. Yani avatar sadece hayal ürünü. Kontrol konusuna gelince de en basiti diye bir Yol yok Asla olamaz da. Ona çalışmak Istiyorsan sana alışması için mum yak karşısına geç onunla konuşmaya başla. Kendini anlat ona. Daha sonra meditasyon yap hepsi mum yanıkken olsun bunu sürekli yap iki hafta . Üçüncü hafta onu büyütüp küçültmeye çalıs sadece yürekten Iste. Elementlerin de ruhu var çünkü . Umarım yararı olmuştur . Zaten su an en iyilerden biri benim sitede diğer arkadaş bir süreliğine yok. Bir sorunun olursa ulaş
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
arkadaşlar bende bu konuda yeniyim 2 haftadır psi wheel e çalışıyorum ama bi sonuç alamadım biri yardım edebilrmi.
- atakan35
- Cavasta
Önemli deil 

-