Kapak tekniğindeki hatam
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Never_Back_Down
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
Kapak tekniğindeki hatam
Öncelikle meraba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.O yüzden kusura bakmaın.Üye olmadan önce beya bi konulara göz attım ve odaklanmayı arttırmak için kapak tekniğini gördüm.Uygulamaya kalktığımda ise belli bir sürede bir karalmalar felan vs oldu.Sakın korktuğumu düşünmein
.Acaba bu fazla odaklanmaktanmı oluyor daha önceki konularda buna benzer raslamıştım ama o negatif ti.Acaba bir yanlışım varmı çok mrk ediorum.Çok odaklanmanın sizce bir zararı olurmu?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediorum.

-
- Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
Re: Kapak tekniğindeki hatam
bendede kararmalar oluyor.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
başın ağrıyosa,gözlerin ağrıyosa,başın dönüyosa yada kendini kötü hissediyosan bırakıcaksın.Herşey yolundaysa zaten bir zararı olmuyo demektir :)
- Never_Back_Down
başım ağrımadı ancak gözlerim biraz yorulmuştu.daha ilk günüm çok heyecanlandım heral
he bide unutmadan bu olaydan sonra dinlenmek için uyudum.Uyandığımda acayip susama hissi oldu ve halsizlik.S içmeye kalktım başım döndü düşecek gibi oldum ve kulaklarımda uğultular vardı acab strestenmi? Bu arada Ustr cevap için saol.

- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
gözlerini kıpmamazlık yapma örn odaklanabildiğin kadar odaklan ama 2 dk da bir gözlerini bikaç sn kapat dinlendir. ayrıca başın ağrıyosa ya kendini çok kastığındandır yada başarıya doğru ilerlediğindendir. ayrıca unutmayın ki konsantrasyon çaba değildir. yoğunlaşmış dikkattir. (rggt)
pixies forever <3<3
- UsTr
Stres degil uyandıktan sonra hemen kalkmışsındır ondandır :D Bide yazın ortasından uykuda tabiki de susucaksın bu normal bişey :)Never_Back_Down yazdı:başım ağrımadı ancak gözlerim biraz yorulmuştu.daha ilk günüm çok heyecanlandım heral :D he bide unutmadan bu olaydan sonra dinlenmek için uyudum.Uyandığımda acayip susama hissi oldu ve halsizlik.S içmeye kalktım başım döndü düşecek gibi oldum ve kulaklarımda uğultular vardı acab strestenmi? Bu arada Ustr cevap için saol.
- Never_Back_Down
yardımlarınız için teşekkürler birde(birdelerim hiç bitmez) aklımda birkaç konu varda özelden soru sorduğumda cevaplayabilecek olan varmı?
- UsTr
Özel hocalık istemediğin sürece bildiğim kadarıyla cevaplarım :)Never_Back_Down yazdı:yardımlarınız için teşekkürler birde(birdelerim hiç bitmez) aklımda birkaç konu varda özelden soru sorduğumda cevaplayabilecek olan varmı?
- Never_Back_Down
tmm saol burdanmı sorayım hzr konuaçılmışken yoks özeleme?
- UsTr
Farketmez.Ama konu sapıyo derler sonra özelden sorsan iyi olur :)
-